nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 δεν ισχυει χαρτι απο κανενα γιατρο εκτος απο στρατιωτικο, αρα ειτε πας νοσοκομειο ή στο στεπ της μοναδας , αλλιως ΑΑστρατιωτικό νοσοκομείο ? η και του Ριου πχ ?
qsis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 στρατιωτικό νοσοκομείο ? η και του Ριου πχ ? παντα στρατιωτικο, δεν υπαρχουν τα αλλα νοσοκομεια και γιατροι για το στρατο κανονικα απαγορευεται να σε κουραρει αλλος, εγω μια φορα πηρα αγωγη απο το γιατρο μου και οταν μετα ειχα ενοχλησεις και πηγα στο 401 γιατι δε τη παλευα καστανο, με ξεχεσε ο τυπος οταν του ειπα οτι παιρνω αντιβιωση απο τον οικογενειακο μου γιατρο αν εχεις κανα στρατιωτικο νοσοκομειο εκει που εισαι προτιμησε το , γιατι εκει ειναι πιο χαλαροι απο τα ΣΤΕΠ σε ΣΤΕΠ το πολυ πολυ να σου δωσουν κανα ΕΥ μεσα στο στρατοπεδο και τωρα που το θυμηθηκα ειναι καθαρα στο χερι του διοικητη σου αν θα σε αφησει να κατσεις σπιτι αν ειναι πολυ καβλωμενος , μαλλον θα κατσεις μερες στο κρεβατι και στη συνεχεια θα φας καπακι υπηρεσια και θα κανεις να πας σπιτι μερες (εγω στη θεση σου ισως και να το εκανα γαργαρα για μολις 38 , ειδικα αν σε παει καλα του στυλ 1-1 , μπες ζητα να κανεις καμια αοπλη το πολυ πολυ και γυρνα σπιτι σου να ξεκουραστεις) στο σπιτι με το "ετσι θελω" δεν καθεσαι , θα εχεις προβλημα αν ειναι εστω και λιγο αυστηρος ο δοικας
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 οχι , ο δικας του λόχου ειναι καλός , δεν έχει θέματα. και προφανώς δεν περιμένω να πάρω τηλέφωνο να πω οτι ειμαι άρρωστος και να μου πουν ελα Δευτέρα πχ απλά δεν ήξερα τι να κάνω. θα πάρω τηλέφωνο μάλλον απο σήμερα να ρωτήσω τι να κάνω σε περίπτωση που χειροτερεύω και δεν μπορώ να μετακινηθώ εύκολα. Γιατι οκ δεν είμαι και απο ζάχαρη αλλα δεν μπορώ άλλες απαλεψιές , χόρτασα στην θητεία μου χΔ!.
linkin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 μολις διαβασα hankies νομιζα οτι ακουμπαγες στο κωλο σου αυτα για τα χερια και τρομαξα τωρα πώς ακριβως βοηθουν στις τουρκικες τα μωρομαντηλα (για τα οποια ειμαι υπερ, ακομα τα χρησιμοποιω ) δεν το καταλαβαινω.. αν εννοεις να δημιουργεις προστατευτικο στρωμα για να μην πιτσιλιεσαι το χαρτι ειναι πολυ καλυτερο σε αυτο και δε βουλωνει και την αποχετευση οπως τα μωρομαντηλα που ειναι καταστροφη Γιατι τρομαξες? Πρωτον ουτε για τα χερια ειναι,ουτε μωρομαντιλα ειναι. Ειναι αντιβακτηριδιακα και αντισυπτικα μαντιλακια για ευαισθητες περιοχες. Βοηθουν γιατι στις τουρκικες γινεσαι χαλια και με το μαντιλακια καθαριζεσαι πολυ καλυτερα, Τι σας άρεσαν στα μωρομάντηλα δεν μπορώ να καταλάβω... Μην γίνω αηδιαστικός και πω ότι σου μένει το σκατό στο χέρι... Κωλόχαρτο 4 ever! Οσο πιθανο ειναι να σου μεινει το σκατο στο χερι με το ''μωρομαντιλο'' αλλο τοσο πιθανο ειναι να σου μεινει με το κωλοχαρτο. Απλα,μαθαιινεις τι θα κανεις. Και τελος αυτο το λινκ που παρεθεσε ο φιλος ειναι ο λογος για τον οποιο χρησιμοποιεις ''μωρομαντιλα''. http://www.onalert.gr/stories/pente-toualetes-gia-192-stratiotes-eleos Τραβα σε μοναδα που σε πηγαινει εμπλοκη 15-1 και 20-1 και δεν παιζει ζεστο νερο για κανενα λογο και τοτε θα κτλβεις την χρησιμοτητα των "μωρομαντιλων".
qsis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 αυτα για τα χερια νομιζα που εχουν παρα πολυ αλκοολ.., δεν εννοουσα μωρομαντηλα για δοκιμασε αυτα και τα ξαναλεμε
linkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 αυτα για τα χερια νομιζα που εχουν παρα πολυ αλκοολ.., δεν εννοουσα μωρομαντηλα για δοκιμασε αυτα και τα ξαναλεμε Το εγραψα στο πρωτο μου μηνυμα αρκετα ξεκαθαρα ποια μαντιλακια χρησιμοποιουσα και συστηνω. ''Εχει 2 ειδη,με οινοπνευμα και χωρις. Θα παρεις αυτα με το οινοπνευμα για τα χερια σου και τα χωρις για τις ευαισθητες περιοχες(δεν θες να τσουζει ο φωλος σου οταν σκουπιζεσαι).''
CtrlFreak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καμιά πληροφορία για ΕΛΔΥΚ έχουμε? Να το τολμήσω?
phanispal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Απ' όσο ξέρω θα 'χεις περισσότερες άδειες, παίζει να βλέπεις πιο συχνά το σπίτι σου σε σχέση με το να υπηρετείς στην Ελλάδα. Επίσης οι εγκαταστάσεις απ' ότι έχω ακούσει είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με εδώ (προς το καλύτερο εννοώ).
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 απο τότε που τους έκοψαν και σε αυτους τις καταστάσεις επιβιβασης, μια άδεια θα πάρει, εκτός αν τα βάζει απο την τσέπη του. Δεν ξέρω αν αξίζει, αλλα θεωρώ ότι το μεγαλυτερο πλεονέκτημα της ελδύκ ειναι ότι δεν έχει εποπ...
djcat Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Καλύτερες εγκαταστάσεις, βγαίνεις σε πόλη με λεωφορείο, πολύ καλό φαγητό - γλυκά, παγωτά, χυμοί, μπύρες, αναψυκτικά. Δεν έχει πολλούς γιωτάδες, δεν έχει εποπ, αν γίνεις δεκανέας ξεχνάς σκοπιές-αγγαρείες, παίρνεις και χρήματα που καλύπτουν άνετα τα έξοδα σου, αν δε μπλέξεις με τα όμορφα μαγαζιά της πόλης. Θεωρητικά σου πάνε και καλά οι υπηρεσίες επειδή τα στρατόπεδα έχουν 100% πληρότητα - στην πράξη δεν ισχύει λόγω βυσμάτων. Πολύ ζέστη το καλοκαίρι, ήπιος χειμώνας, αλλά με πολύ υγρασία Πρέπει να είσαι προβλεπέ και γενικά ψιλοτέντα, ειδικά μέχρι να παλιώσεις. Κάθε στιγμή έτοιμος για συναγερμό. Αρκετές βολές και ασκήσεις. Οι προβλεπόμενες άδειες είναι παραπάνω, αλλά χάνεις τα σκ που παίρνουν εδώ στην Ελλάδα - οπότε θεωρώ πως στο θέμα των αδειών λογικά είσαι χαμένος. Αν δεν έχεις βύσμα και αντέχεις σχετικά την πίεση, θα σου πρότεινα να πας - καλά θα περάσεις. Έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε που ήμουν κάτω, οπότε μερικά πράγματα ίσως έχουν αλλάξει.
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 αλλά χάνεις τα σκ που παίρνουν εδώ στην Ελλάδα Τα ποια; Εμένα ακόμα και τις τελευταίες μου μέρες που έπεσαν σε Σαββατοκύριακο και μου έδωσαν διανυκτέρευση και για τις δύο μέρες, με ανάγκασαν να μπω την Κυριακή το πρωί για να ξαναβγω μετά από 4 ώρες. 1
djcat Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Τα ποια; Εμένα ακόμα και τις τελευταίες μου μέρες που έπεσαν σε Σαββατοκύριακο και μου έδωσαν διανυκτέρευση και για τις δύο μέρες, με ανάγκασαν να μπω την Κυριακή το πρωί για να ξαναβγω μετά από 4 ώρες. Με το που γύρισα από Κύπρο σε στρατόπεδο στην Αθήνα, είδα να παίζει αυτο το σκηνικό με τα σαββατοκύριακα. Όπως και οι διανυκτερεύσεις τις καθημερινές. Όλα αυτά τα ξεχνάς στην Κύπρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Με το που γύρισα από Κύπρο σε στρατόπεδο στην Αθήνα, είδα να παίζει αυτο το σκηνικό με τα σαββατοκύριακα. Όπως και οι διανυκτερεύσεις τις καθημερινές. Όλα αυτά τα ξεχνάς στην Κύπρο.τι πολύπριζο στρατόπεδο ήταν αυτό?
tolis_01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 τι πολύπριζο στρατόπεδο ήταν αυτό? Δεν είναι θέμα πολύπριζου. Εγώ όταν γύρισα από ελδυκ με έστειλαν στο Χαιδάρι (καθαρά τυχαία) και ήταν έτσι όπως τα λέει. Κάθε μεσημέρι σπίτι, και όταν φεύγεις παρασκευή, ξαναγυρνάς δευτέρα πρωί (βέβαια κάτσαμε και καμιά βδομάδα συνεχόμενα σε φυλάκιο της αθήνας, καμία σχέση βέβαια με τη σκοπιά στην κύπρο, στην κύπρο δεν σκεφτόσουν να πάρεις το οτιδήποτε μαζί σου, με το παραμικρό 10Φ, στην αθήνα σκοπιά με ανοιχτή tv ). Αλλά προφανώς δεν είναι σε όλα τα στρατόπεδα της αθήνας έτσι, συν το ότι νομίζω είχαν μια πιο προνομιακή μεταχείρηση σε ελδυκαριους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις