phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει, δεν είναι παράλογο, έχουν ευθύνη για ό,τι σου συμβεί από τη στιγμή που παρουσιάζεσαι, έως ότου απολυθείς. Θα μου πεις γιατί κάνουν ένα σωρό άλλα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 παπαρια ευθυνη εχουνε, αν αυτοκτονήσει κανενας το πολύ πολύ να μείνουν στάσιμοι βαθμολογικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχεις άδικο, αλλά η αυτοκτονία είναι δύσκολη περίπτωση. Δεν είναι τραυματισμός επειδή σε πίεσε κάποιος στα καψώνια, που είναι κάτι πιο χειροπιαστό. Συνήθως οι ευθύνες πέφτουν στον αυτόχειρα, και πάντα ένα μεγάλο μέρος αυτών. Δεν είναι εύκολο να επιρρίψεις ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα για την αυτοκτονία ενός φαντάρου, απ' τη στιγμή που δε μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 μπα, και σε δυστύχηματα το ίδιο συμβαίνει, κάνουν κάτι ΕΔΕ του πούτσου και βγαινουν πάντα λάδι. πχ. το δυστύχημα στη μανίτσα, όπου 5 φαντάροι πηγαν απο ηλεκτροπληξία και στο τέλος τους εβγαλαν και φταιχτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 τα ντεπον που χα παρει εγω τα χα κρυψει μεσα στις καλτσες μου στη βαλιτσα (οπως κανεις μπογο το ζευγαρι καλτσες εννοω, τις εβαλα μεσα σε μια ) και οταν τακτοποιηθηκα τα βγαλα και τα χα στο νεσεσερ μου. Ενα παυσιπονο που μου χαν δωσει οταν ειχα αρρωστησει μια μερα, με εστειλε για υπνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ποιος ειναι για θηβα? http://www.onalert.gr/stories/pente-toualetes-gia-192-stratiotes-eleos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ποιος ειναι για θηβα? http://www.onalert.gr/stories/pente-toualetes-gia-192-stratiotes-eleos Ο ξάδερφος μου ήταν. Μπηκε τον Γεναρη. ακριβώς τα ιδια μου πε για τις τουαλετες και για το μπανιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 και εγώ Θήβα μπήκα τον Σεπτέμβρη και συνάντησα την ίδια κατάσταση. μην το ψάχνετε , δεν θα αλλάξει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 και εγώ Θήβα μπήκα τον Σεπτέμβρη και συνάντησα την ίδια κατάσταση. μην το ψάχνετε , δεν θα αλλάξει κάτι. Δεν αλλάζει γιατί δεν νοιάζεται και κανείς. Όλους τους ενοχλεί όταν είναι φαντάροι, και όταν απολυθούν κυριαρχεί η ατάκα (προς τον νέο που πάει φαντάρος): "να μην διαμαρτύρεσαι φλούφλη, δεν είναι σπιτάκι σου εκεί, εγώ πέρασα χειρότερα" (συνήθως αυτοί που τα λένε ήταν βύσματα, και το μεσημέρι πήγαιναν σπιτάκι τους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δεν θα ήταν πολύ πιο δίκαιο να γίνει η θητεία στα 18 καταργώντας τις αναβολές ? (ναι ξέρω πιο δίκαιη θα ήταν η κατάργηση της θητείας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.) Δηλαδή δεν είμαι της λογικής αφού τα πέρασα εγώ να τα περάσουν και οι άλλοι αλλά είναι υποχρέωση που έχουμε, σαν τους φόρους. Δεν θα ήταν πιο δίκαιο να ήμασταν όλοι ίση απέναντι σε αυτή την υποχρέωση αντί να υπάρχουν τόσα παράθυρα για να μην υπηρετήσει κάποιος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 τι είναι στη ζωή δίκαιο, για να είναι το φανταριλίκι? το θέμα είναι να μην υπήρχαν βύσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 όταν σε αναγκάζουν να δουλεύεις δωρεάν 24/7 για 9 μήνες, θα έπρεπε να είναι δίκαιο (όπως και στους φόρους) και λόγο της ιεραρχίας, που είναι το παν στο στρατό, δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν βύσματα. όχι ότι δεν είναι πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ερώτηση είμαι εξοδούχος με διανυκτέρευση σπίτι μου και έχω 38,5 πυρετό (ήπια αναβράζον μαξ πριν 35-40 λεπτά) αμα δεν την παλεύω να πάρω τα πόδια μου το πρωί, τι κάνω ? παίρνω τηλέφωνο στην μονάδα? χρειάζεται χαρτί απο γιατρό ? νοσοκομείο ? ή θα με ταλαιπωρούν πέρα δώθε και θα μου πουν να κάτσω και μέσα (με ενα σκασμό μαλακισμένα να ουρλιάζουν και να κάνουν βαβούρα ) πως πάει ? έχει τύχει σε κανέναν ? όχι τίποτα άλλο αλλα όσο πάει και γίνομαι χειρότερα εντωμεταξύ θα είχα πάει στο στέπ στο στρατόπεδο αλλα ήμουν καλά , πριν λίγο σήκωσα πυρετό .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 δεν ισχυει χαρτι απο κανενα γιατρο εκτος απο στρατιωτικο, αρα ειτε πας νοσοκομειο ή στο στεπ της μοναδας , αλλιως ΑΑ το τι θα σου δωσει ο γιατρος ειναι στο χερι του, μπορει να σου δωσει ΕΥ κατ'οικον (αν και αυτο νομιζω εχει να κανει με το διοικητη σου) ή αναρρωτικη μπορει παντα βεβαια να σε αναγκασει να κατσεις μεσα στο στρατοπεδο στο θαλαμο με τα μαλακισμενα να ουρλιαζουν γυρω γυρω βεβαια και αυτο δεν ειναι κακο, οι αλλοι ξυπνανε και χτυπιουνται και τρεχουν πανω κατω κι εσυ καθεσαι αραχτος και βλεπεις καμια ταινια , με γενειαδα 3 ημερων και αν μπει κανας καραβανας μεσα τον γραφεις προκλητικα στα παπακια σου η μονη μαλακια ειναι αν θα θυμηθει κανεις να σου φερει φαγητο (δε ξερω τι σοι συναδελφους εχεις εκει που εισαι) σε 2 μοναδες που καθισα καιρο ισχυε στη μια αυτο με το κρεβατι που ειναι και το προβλεπε ΕΥ (βεβαια εκει δεν ειχα Δ/Ν και δεν ειχε τυχει να αρρωστησει σοβαρα καποιος ντοπιος) και στο αλλο ολα τα ΕΥ τα εκανες στο σπιτι , οποτε ηταν καλυτερα και απο αναρρωτικη ή τιμητικη (βεβαια μερικοι εκαναν καταχρηση , του πραγματος.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ό,τι και να κάνεις, ενημερώνεις πρώτα. Μη σε ψάχνουν αυτοί, να τους ψάχνεις εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις