Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα μωρομάντηλα συνήθως βολεύουν αφού έχεις ήδη χρησιμοποιήσει χαρτί υγείας.

Λες και ολοι αυτοι που ειχαν μωρομαντηλα στον στρατο στο σπιτι σκουπιζονταν και με μωρομαντηλο,ελεος δλδ,σαν το κωλοχαρτο δεν εχει,μωρομαντηλα τα χρειαστικα οταν ετσουζε ο κωλος μου γιατι ειχα λιωσει στον ιδρωτα και μεχρι να προλαβω να παω για ντουσακι ειχα συγκαει ηδη η για express καθαρισμα αρβυλων(οταν εχεις μισο λεπτο πριν την επιθεωρηση :D)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε βρωμιάρηδες την παλεύετε;

Μετά το χέσιμο και αφού σκουπιστείτε στο σπίτι σας δεν τον πλένετε τον κώλο; Ετσι με το σκατό κυκλοφορείται; 

Ε το μωρομάντηλο αντικαθιστά αυτό το πλύσιμο γιατί δεν μπορείς να το έχεις στον στρατό. Και μετά γιατί βρωμάγανε μερικοί εκεί μέσα.

Στο σπίτι πάντως η δική μου ρουτίνα είναι Χαρτί-Μωρομάντηλο-Χαρτί και αν ήταν δύσκολη η περίπτωση άλλη μια Μωρομάντηλο-Χαρτί. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος χρησιμοποιεί μόνο χαρτί. Μια με ένα μωρομάντηλο να κάνεις μετά και δεις τι έχει μείνει θα αλλάξεις γνώμη forever ...

/disgusting mode off

• Like 1

Μετά το χέσιμο και αφού σκουπιστείτε στο σπίτι σας δεν τον πλένετε τον κώλο; Ετσι με το σκατό κυκλοφορείται; 

Ε το μωρομάντηλο αντικαθιστά αυτό το πλύσιμο γιατί δεν μπορείς να το έχεις στον στρατό. Και μετά γιατί βρωμάγανε μερικοί εκεί μέσα.

Αυτό ακριβώς. Το μωρομάντηλο αντικαθιστά το πλύσιμο, το οποίο στον στρατό δεν μπορείς να κάνεις μετά από κάθε χέσιμο.

• Like 1

Δεν θελω να γινω κακος πως τον πλενεις τον κωλο σου?Βαζεις και το σωληνακι μεσα?Γιατι παντα μενει σκατο στο παχυ εντερο,οσο και να το πλενεις,πως θα κυκλοφορεις μετα με το σκατο?Δεν λεω ειναι πρωσοπικο θεμα του καθενος αλλα το θεωρω ακραιο να πλενεις τον κωλο σου καθε φορα που πας τουαλετα

• Super Moderators

εγω μονο μια φορα γυαλισα εκει περα για να παω στην ΑΣΔΥΣ

είχαν γίνει χάλια 2 φορές, άσε που υποτίθεται ότι ήρθε επίσκεψη ο ΓΕΠΣ...

Δεν θελω να γινω κακος πως τον πλενεις τον κωλο σου?Βαζεις και το σωληνακι μεσα?Γιατι παντα μενει σκατο στο παχυ εντερο,οσο και να το πλενεις,πως θα κυκλοφορεις μετα με το σκατο?Δεν λεω ειναι πρωσοπικο θεμα του καθενος αλλα το θεωρω ακραιο να πλενεις τον κωλο σου καθε φορα που πας τουαλετα

Ε βέβαια το να πλένεσαι μια φορά τη μέρα είναι ακραίο....άστο αδερφέ καταλάβαμε... μήπως είναι ακραίο να βάζεις και αποσμητικό στις μασχάλες μια φορά τη μέρα;

Τη παλεύεις; Και τις εξυπνάδες για σωληνάκια άσε φίλε καταλάβαμε ποιός είναι ο τυροβρωμίκουλας....

Πριν ένα μήνα παρουσιάστηκε αδερφός φίλου μου στη Θήβα, ο υπνόσακος επιτρεπόταν.

Επίσης εχε υπόψη σου ότι δεν τους έδωσαν παντόφλες, υπήρχε έλλειψη.

Ούτε σκελέα τους έδωσαν και δε θυμάμαι τώρα τι άλλο.

Σκελέα μας έδωσαν.

Υπνόσακος όντως επιτρεπόταν όπως επίσης και ότι είδους κουβέρτα ή σεντόνι ήθελες για το κρεβάτι.

Φυσικά για να κοιμηθείς φοράς ότι ρούχα θες.

Για τα κινητά τώρα.

Εγώ είχα 2 κινητά με κάμερες. Το ένα ήταν το Nexus και έκανε μπαμ από μακριά. Μόνο ένας αρχιλοχίας προσπάθησε να μου πει κάτι. Ακόμα και στον Διοικητή ΠΥΡΧΙΑΣ μπροστά με αυτό ήμουν.

Απλά έχεις πάνω σου και ένα απλό κινητό να το δείξεις αν στο ζητήσουν. 

Ε βέβαια το να πλένεσαι μια φορά τη μέρα είναι ακραίο....άστο αδερφέ καταλάβαμε... μήπως είναι ακραίο να βάζεις και αποσμητικό στις μασχάλες μια φορά τη μέρα;

Τη παλεύεις; Και τις εξυπνάδες για σωληνάκια άσε φίλε καταλάβαμε ποιός είναι ο τυροβρωμίκουλας....

Οτι νανε απλα,οποιος δεν βαζει το τηλεφωνο του μπανιου στον κωλο του ειναι βρωμιαρης,οκ σιγουρα,καθαρε :D

Και να τα κρατάνε, έχε τα πάνω σου, δεν πρόκειται να σε ψάξουν.

Ακριβως,δεν ξερω γιατι αλλα εχει αυτη την λογικη ο στρατος οτι  οταν μπαινεις στο κεντρο ειναι σαν να πηγαινεις πρωτη μερα στο σχολειο,βεβαια φοβουνται οτι ισως υπαρχουν τπτ περιεργοι και χαπακωθουν απο τις απαλεψιες μαλλον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...