AfterForever Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Εγώ Κόρινθο 11/2. Είμαι και Κορίνθιος, οπότε θαχω στη βασική εκπαίδευση τις διανυκτερεύσεις σπίτι μου, μεγάλο πράγμα. Τώρα μετά που, ένας θεός ξέρω. Άντε να μπούμε γρήγορα, να ξεμπερδεύουμε και γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChocoBanana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ποιός σου είπε ότι έχεις εξόδους στη διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 A μαλιστα, εγω βεβαια Πληροφορικη τελειωνω, τωρα γιατι με εστειλαν εκει δε γνωριζω. Μου ειπαν οτι αν δε με κρατησουν τελικα ΥΠ, ισως με στειλουν διαβιβασεις λογω Πληροφορικης. Θα δειξει... παντως στελνουν παρα πολλους υλικοπολεμιτες διαβιβασεις. Οι σπουδες ειναι ασχετες με το που σε στελνουν τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ποιός σου είπε ότι έχεις εξόδους στη διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης? 30-40 μέρες που θα είμαι Κόρινθο μέχρι να πάω παραμεθώριο, από την ορκομωσία και μετά, θα' χω εξόδους, με όλους έτσι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ποιός σου είπε ότι έχεις εξόδους στη διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης? Ποιος σου είπε ότι δεν έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Το χαρτί πότε έρχεται ρε παιδιά?Γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ.Θα μου έρθει σπίτι ή θα πρέπει να πάω στην αστυνομία για να μάθω πότε μπαίνω? Αν πάρω στο Ρουφ θα μου πούνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 αν περιμενεις το χαρτι σωθηκες μπες εδω να δεις που μπενεις http://www.army.gr/stratologia/katataxi/katataxi2.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Thnx ρε tasoskont ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΕΤΘ μπαίνω στις 11 φεβρουαρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Πριν αλλάξει το army.gr, πήγαινες κάπου που έλεγε θητεία και έβλεπες τι προβλεπόταν για τον καθένα. Όταν πάτησα πάνω στους 8μηνήτες, διάβασα αυτό για τους 4 μήνες παραμεθώριο. Τώρα δεν το βρίσκω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Παίδες όποιος έχει πάει ή έχει έγκυρες πληροφορίες για ΕΛΔΥΚ (άδειες, χρήματα, αεροπορικά εισιτήρια, αυτό-με-τα-ξενοδοχεία-που-έρχονται-οι-δικοί-σου), ας σφυρίξει. Ρώτησα και σε άλλο τόπικ και ένα παλικάρι απάντησε. Φχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Παίδες όποιος έχει πάει ή έχει έγκυρες πληροφορίες για ΕΛΔΥΚ (άδειες, χρήματα, αεροπορικά εισιτήρια, αυτό-με-τα-ξενοδοχεία-που-έρχονται-οι-δικοί-σου), ας σφυρίξει. Ρώτησα και σε άλλο τόπικ και ένα παλικάρι απάντησε. Φχαριστώ. Σου απάντησα στο άλλο τόπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Για Προεδρικη φρούρα πάντως επειδη ρωτήσανε κάποιοι, σκεφτείτε το αρκετα για να έρθετε. Θέλει μεγαλη ψυχικη δύναμη και ιδιαίτερα αν είστε σκεπτόμενοι άνθρωποι θα φτάσετε πολλές φορές στα όρια σας. Θα μπορούσα να γράψω πολλα αλλα θα συνοψήσω λέγοντας οτι η Προεδρικη Φρουρα ειναι για όσους έχουν όνειρο ζωής να γίνουν Εύζωνες με όποιο κόστος ή για αυτους που θέλουν για πολύ σημαντικους λόγους να μείνουν στην Αθηνα. Τονιζω τους πολυ σημαντικους λόγους γιατι δεν θα έχουν και πολύ χρονο να χαρούν τις εξοδους τους μιας και το κρεβάτι θα είναι ο καλύτερος τους φίλος. Μην περιμένει κανείς ζωάρα και τέτοια πράγματα επ ουδενεί. Όταν παλιώσεις, κάτι γίνεται αλλα αυτό πραγματοποιείται μόλις γίνεις η αρχαιότερη σειρά της φρουράς....με λίγα λόγια αργείς πολύ να παλιώσεις. Αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 'Ενας γνωστός μου που υπηρέτησε ΠΦ έπαθε πρόβλημα στα γόνατα από το χτύπημα του ποδιού ΓΚΑΠ ΓΚΟΥΠ με τα τσαρούχια όλη την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) αλλ προμπλεμσ σολβντ Επεξ/σία 20 Απριλίου 2010 από PeterHeppner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Κατι ακουσα οτι απο Αύγουστο και μετά θα γίνει 14 μηνο. Ισχύειι;;; Ειμαι για Αυγουστο να πάω φαντάρος αλλα αμα ειναι 14 μηνο δεν θα την παλέψω. Ξέρει κανεις τπτ/εχει ακούσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις