Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρελά τσίρκα στον Ε.Σ.

4 άτομα με 1 μήνα υπηρετίσιμο και μετά άδειες για απόλυση για σπεν επειδή έγινε λάθος(?) στις μονάδες στην παραμεθόριο και δεν γράφτηκαν οτι πέρασαν σπεν .

καινούριο αυτό ή γινόταν και παλιά?

λοοοοολ

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια μπαινω τωρα υλικων πολεμου στη λαμια... για μεταθεση που ειναι καλυτερα ξερει κανεις?? 

εξαρταται την μοναδα που θα πεσεις θα ελεγα . οχι οτι οι ΛΥΠ (Λοχοι Υλικου Πολεμου , στην παραμεθορα ειναι σε ΤΥΠΕΘ συνηθως ,Ταγμα ΥΠοστηριξης Εθνοφρουραε) ειναι μαυροι , αλλα παιζουν ρολο τα στελεχη αφου ως λυπ δεν θα σαι τοσο τεντα. Επισης αν εισαι Αθηναιος μη ψαξεις για μεσα στην Αθηνα ,εκτος αν υπαρχει λογος, κατα τη γνωμη μου εστω..

Δημοσ.

έγινε λάθος και περνάνε σπεν 1 μηνα πριν απολυθούν.

Oι άνθρωποι είναι χειρότεροι από αυτιστικούς, σε εμάς είχαν κανονίσει έτσι τις άδειες απολύσεως ώστε όταν γυρίσουν όλοι να πάνε σκοινάκια, πήγαμε και 3 μέρες μετά απολυθήκαμε...

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς.

ούτε εγώ, το post του nicoc ήταν επιπέδου αντιπρόεδρου εδεσσαΐκού...
  • Like 1
Δημοσ.

σε εμάς είχαν κανονίσει έτσι τις άδειες απολύσεως ώστε όταν γυρίσουν όλοι να πάνε σκοινάκια, πήγαμε και 3 μέρες μετά απολυθήκαμε...

ελεος.. :shock:

Δημοσ.

ούτε εγώ, το post του nicoc ήταν επιπέδου αντιπρόεδρου εδεσσαΐκού...

ήμουν ζαλισμένος οταν το έγραφα
  • Like 1
Δημοσ.

Και όσο για τα depon, οτιδήποτε δεν απαιτεί ιατρική συνταγή μπορεί να περάσει. 

αυτο δεν ισχυει , σου παιρνουν καθε ειδους φαρμακο ακομα και αν προκειται για φαρμακο που δεν απαιτει συνταγη 

(εμενα μου πηραν μεχρι και μπεταντιν τα γιδια , αν δηλαδη κοβομουν πουθενα θα επρεπε να τρεχω στο στεπ.. )

γενικα αν θες κατι οπωσδηποτε μαζι σου εχε το απλα πανω σου, δεν παιζει σωματικος ελεγχος 

Δημοσ.

αυτο δεν ισχυει , σου παιρνουν καθε ειδους φαρμακο ακομα και αν προκειται για φαρμακο που δεν απαιτει συνταγη 

(εμενα μου πηραν μεχρι και μπεταντιν τα γιδια , αν δηλαδη κοβομουν πουθενα θα επρεπε να τρεχω στο στεπ.. )

γενικα αν θες κατι οπωσδηποτε μαζι σου εχε το απλα πανω σου, δεν παιζει σωματικος ελεγχος

Ακριβως αυτο,στα περνουν ολα,οσο για τον νυχοκοπτη αμα σπασεις το μαχαιρακι σε αφηνουν,οχι θα γινουν τα νυχια σαν του ψαλιδοχερι σε ενα μηνα,ολα αυτα στο κεντρο βεβαια,στην μοναδα ζωαρα

τρελά τσίρκα στον Ε.Σ.

4 άτομα με 1 μήνα υπηρετίσιμο και μετά άδειες για απόλυση για σπεν επειδή έγινε λάθος(?) στις μονάδες στην παραμεθόριο και δεν γράφτηκαν οτι πέρασαν σπεν .

καινούριο αυτό ή γινόταν και παλιά?

λοοοοολ

καπως ετσι δλδ

Δημοσ.

κι εμένα πήγαν να με περάσουν πάλι σπεν επειδή δε το είχαν γράψει στη προηγούμενη μονάδα μου, αλλά το κάλυψε ο επιλοχας

αν πήγαιναν όμως να με στείλουν πιστεύω ότι με τηλέφωνο στη προηγούμενη μονάδα θα το έλυνα το ζήτημα

Μόνο νεκρο θα με ξαναβγαζαν από την Αττική πλέον :P

Δημοσ.

Το θεμα των φαρμακων ειναι αναλογως την μοναδα. Εγω παρουσιαστηκα 2/39 ΣΕ Μεσολογγι με βολταρεν,μεσουλιντ κλπ κλπ και κανεις δεν μου ειπε κουβεντα.

Btw, απο προσωπικη εμπειρια.Μην παρεις κωλοχαρτο καθως πιανει πολυ χωρο,ειναι αναποτελεσματικο (οταν σεζεις σε τουρκικες και γινεσαι νιμου). Εγω την θητεια μου την εβγαλα με κατι αντισυπτικα μαντιλακια Hankies ή καπως ετσι.Εχει 2 ειδη,με οινοπνευμα και χωρις. Θα παρεις αυτα με το οινοπνευμα για τα χερια σου και τα χωρις για τις ευαισθητες περιοχες(δεν θες να τσουζει ο φωλος σου οταν σκουπιζεσαι).

Κανουν καπου 2 ευρω τα 50 και πιστεψε με,κανουν πολυ καλη δουλεια.

Δημοσ.

μολις διαβασα hankies νομιζα οτι ακουμπαγες στο κωλο σου αυτα για τα χερια και τρομαξα  :fear:

τωρα πώς ακριβως βοηθουν στις τουρκικες τα μωρομαντηλα (για τα οποια ειμαι υπερ, ακομα τα χρησιμοποιω ) δεν το καταλαβαινω.. αν εννοεις να δημιουργεις προστατευτικο στρωμα για να μην πιτσιλιεσαι το χαρτι ειναι πολυ καλυτερο σε αυτο και δε βουλωνει και την αποχετευση οπως τα μωρομαντηλα που ειναι καταστροφη 

οσο για τα φαρμακα εμενα μονο μια δερματικη αλοιφη με αφησαν να κρατησω και αυτο γιατι ειχα θεμα και αφου πρωτα φωναξαν γιατρο για το οκ, οτι αλλα ειχα πηραν ποδι 

μεχρι και τη πουδρα για τα ποδια μου πηραν , αλλα ευτυχως μου εδωσαν τη δικη τους που σκοτωνει τα παντα και ξεβρωμιζει τα αρβυλα αμεσως 

Δημοσ.

Τι σας άρεσαν στα μωρομάντηλα δεν μπορώ να καταλάβω...

Μην γίνω αηδιαστικός και πω ότι σου μένει το σκατό στο χέρι...

Κωλόχαρτο 4 ever!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...