Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μωρομαντηλα να πάρεις είναι απαραίτητα 

Θα έλεγα να πάρεις ένα σεντόνι να το στρώνεις πάνω από το κρεβάτι για να μην το χαλάς αλλά έχει και κρύο τώρα οπότε αναγκαστικά θα σηκώνεις την κουβερτα , υπνόσακο δεν επιτρέπουν τουλάχιστον στο κέντρο στην μονάδα είναι ποιο χαλαρά 

Να πάρεις και λίγο βαμβάκι   σε περίπτωση που σε χτυπήσουν οι αρβύλες  είναι ποιο αποτελεσματικό απο το Hansaplast

Οι πετσέτες δεν χρειάζεται να είναι χακί 

Πάρε και μερικά κουμπιά πράσινα σκούρα  γιατί είναι ψεύτικα και σπανέ εύκολα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πεζικό πάει.

Επίσης, δε δίνουν παντού τα ίδια, υπάρχουν ελλείψεις.

Χαρτί υγείας εγώ δεν είδα πουθενά. Αν θες να σκουπίζεται με τα χέρια, καλά του είπες να μην πάρει χαρτί υγείας.

Εγώ μιλάω για την περίπτωση που τους δώσουν εκεί όσα χρειάζονται.

Γενικά φάρμακα δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται να περάσεις μέσα στο στρατόπεδο, χωρίς άδεια του γιατρού έστω. Οπότε τα ντεπόν να τα έχεις πάνω σου.

Χαρτί υγείας σίγουρα δεν θα τους δώσουν  :D

Εμείς τους δίνουμε και έχουμε και κάτι ντουλάπια κάτω από τους νεροχύτες γεμάτα.

Εμείς τους δίνουμε και έχουμε και κάτι ντουλάπια κάτω από τους νεροχύτες γεμάτα.

Δεν είστε κέντρο εκπαίδευσης λογικά. Εγώ σε κανένα κέντρο δεν έχω ακούσει να δίνουν.

Στο Ναυτικό μπορεί να δίνουν αλλά στρατό ξηράς δεν νομίζω και είναι το πρώτο πράγμα που εξαφανίζεται από το κψμ

Στο Ναυτικό μπορεί να δίνουν αλλά στρατό ξηράς δεν νομίζω και είναι το πρώτο πράγμα που εξαφανίζεται από το κψμ

Δεν ξέρω για ΣΞ γι αυτό και μιλάω για την περίπτωση που δίνονται όλα όσα υποχρεώνονται να δώσουν.

Δεν είστε κέντρο εκπαίδευσης λογικά. Εγώ σε κανένα κέντρο δεν έχω ακούσει να δίνουν.

Αν και εγώ ήμουν μόνο σε δύο ΕΚ/ΕΣΣΟ, τους είχα αναλάβει και στην βασική αλλά και μετά στην υπηρεσία τους.

Την λίστα δεν την έβγαλα μόνος μου, είδα αρκετές που υπάρχουν στο ιντερνετ σε μερικές είχε κάποια πράγματα σε μερικές κάποια άλλα. Όσο για τον υπνόσακο διαβάζω πως εκεί που θα παρουσιαστώ, πυροβολικό Θήβας επιτρέπετε.  

Πριν ένα μήνα παρουσιάστηκε αδερφός φίλου μου στη Θήβα, ο υπνόσακος επιτρεπόταν.

Επίσης εχε υπόψη σου ότι δεν τους έδωσαν παντόφλες, υπήρχε έλλειψη.

Ούτε σκελέα τους έδωσαν και δε θυμάμαι τώρα τι άλλο.

Επίσης εχε υπόψη σου ότι δεν τους έδωσαν παντόφλες, υπήρχε έλλειψη.

Όντως, παρουσιάστηκε ένας ξαδερφός μου στη Θήβα, δεν είχαν παντόφλες. Κυκλοφορούσαν ξυπόλυτοι και με άρβυλα τις πρώτες μέρες, μετά πήραν μόνοι τους. Οπότε, καλού κακού, όποιος παρουσιάζεται τώρα ας έχει και παντόφλες μαζί του :P

και γάντια παρτε αν δεν αντεχετε το κρυο αλλα εννοειται το βραδυ στη σκοπια οχι χυμα στο κυμα :P Σε μας ειχανε δωσει αλλα δεν κανανε δουλεια . ειχανε δωσει κασκολ ομως και ο δικας τα χριστουγεννα μοιρασε σε ολους σε τσαντα δωρου σκουφο και φακους! λοοολ ! τα γαντια ομως ειναι χρησιμα , κρυο κανει ακομη :)

Σαγιονάρες, όχι παντόφλες!

Νυχοκόπτη, αν έχει πάνω μαχαιράκι και το δούνε θα στο κρατήσουν - εγώ είχα πάρει ψαλιδάκι χωρίς πρόβλημα - είναι που θα πέσεις...

Χαρτιά υγείας πάρε οπωσδήποτε.

Γενικά, ρούχα πολιτικά δε σε αφήνουν να φοράς, ειδικά στο κέντρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...