Gtr34 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μωρομαντηλα να πάρεις είναι απαραίτητα Θα έλεγα να πάρεις ένα σεντόνι να το στρώνεις πάνω από το κρεβάτι για να μην το χαλάς αλλά έχει και κρύο τώρα οπότε αναγκαστικά θα σηκώνεις την κουβερτα , υπνόσακο δεν επιτρέπουν τουλάχιστον στο κέντρο στην μονάδα είναι ποιο χαλαρά Να πάρεις και λίγο βαμβάκι σε περίπτωση που σε χτυπήσουν οι αρβύλες είναι ποιο αποτελεσματικό απο το Hansaplast Οι πετσέτες δεν χρειάζεται να είναι χακί Πάρε και μερικά κουμπιά πράσινα σκούρα γιατί είναι ψεύτικα και σπανέ εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Πεζικό πάει. Επίσης, δε δίνουν παντού τα ίδια, υπάρχουν ελλείψεις. Χαρτί υγείας εγώ δεν είδα πουθενά. Αν θες να σκουπίζεται με τα χέρια, καλά του είπες να μην πάρει χαρτί υγείας. Εγώ μιλάω για την περίπτωση που τους δώσουν εκεί όσα χρειάζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Γενικά φάρμακα δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται να περάσεις μέσα στο στρατόπεδο, χωρίς άδεια του γιατρού έστω. Οπότε τα ντεπόν να τα έχεις πάνω σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ μιλάω για την περίπτωση που τους δώσουν εκεί όσα χρειάζονται. Χαρτί υγείας σίγουρα δεν θα τους δώσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Χαρτί υγείας σίγουρα δεν θα τους δώσουν Εμείς τους δίνουμε και έχουμε και κάτι ντουλάπια κάτω από τους νεροχύτες γεμάτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εμείς τους δίνουμε και έχουμε και κάτι ντουλάπια κάτω από τους νεροχύτες γεμάτα. Δεν είστε κέντρο εκπαίδευσης λογικά. Εγώ σε κανένα κέντρο δεν έχω ακούσει να δίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εμείς τους δίνουμε και έχουμε και κάτι ντουλάπια κάτω από τους νεροχύτες γεμάτα. Στο Ναυτικό μπορεί να δίνουν αλλά στρατό ξηράς δεν νομίζω και είναι το πρώτο πράγμα που εξαφανίζεται από το κψμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Στο Ναυτικό μπορεί να δίνουν αλλά στρατό ξηράς δεν νομίζω και είναι το πρώτο πράγμα που εξαφανίζεται από το κψμ Δεν ξέρω για ΣΞ γι αυτό και μιλάω για την περίπτωση που δίνονται όλα όσα υποχρεώνονται να δώσουν. Δεν είστε κέντρο εκπαίδευσης λογικά. Εγώ σε κανένα κέντρο δεν έχω ακούσει να δίνουν. Αν και εγώ ήμουν μόνο σε δύο ΕΚ/ΕΣΣΟ, τους είχα αναλάβει και στην βασική αλλά και μετά στην υπηρεσία τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Την λίστα δεν την έβγαλα μόνος μου, είδα αρκετές που υπάρχουν στο ιντερνετ σε μερικές είχε κάποια πράγματα σε μερικές κάποια άλλα. Όσο για τον υπνόσακο διαβάζω πως εκεί που θα παρουσιαστώ, πυροβολικό Θήβας επιτρέπετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Πριν ένα μήνα παρουσιάστηκε αδερφός φίλου μου στη Θήβα, ο υπνόσακος επιτρεπόταν. Επίσης εχε υπόψη σου ότι δεν τους έδωσαν παντόφλες, υπήρχε έλλειψη. Ούτε σκελέα τους έδωσαν και δε θυμάμαι τώρα τι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης εχε υπόψη σου ότι δεν τους έδωσαν παντόφλες, υπήρχε έλλειψη. Όντως, παρουσιάστηκε ένας ξαδερφός μου στη Θήβα, δεν είχαν παντόφλες. Κυκλοφορούσαν ξυπόλυτοι και με άρβυλα τις πρώτες μέρες, μετά πήραν μόνοι τους. Οπότε, καλού κακού, όποιος παρουσιάζεται τώρα ας έχει και παντόφλες μαζί του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 και γάντια παρτε αν δεν αντεχετε το κρυο αλλα εννοειται το βραδυ στη σκοπια οχι χυμα στο κυμα Σε μας ειχανε δωσει αλλα δεν κανανε δουλεια . ειχανε δωσει κασκολ ομως και ο δικας τα χριστουγεννα μοιρασε σε ολους σε τσαντα δωρου σκουφο και φακους! λοοολ ! τα γαντια ομως ειναι χρησιμα , κρυο κανει ακομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Σαγιονάρες, όχι παντόφλες! Νυχοκόπτη, αν έχει πάνω μαχαιράκι και το δούνε θα στο κρατήσουν - εγώ είχα πάρει ψαλιδάκι χωρίς πρόβλημα - είναι που θα πέσεις... Χαρτιά υγείας πάρε οπωσδήποτε. Γενικά, ρούχα πολιτικά δε σε αφήνουν να φοράς, ειδικά στο κέντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Και όσο για τα depon, οτιδήποτε δεν απαιτεί ιατρική συνταγή μπορεί να περάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mysticelder Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 παιδια μπαινω τωρα υλικων πολεμου στη λαμια... για μεταθεση που ειναι καλυτερα ξερει κανεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις