Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά απείχα και απο επιθεωρήσεις και απο αγηματα και απο κάθε άλλη ("επιπονη") δραστηριότητα καθως μου χρωστούσε πολλές χάρες λόγω του έργου μου στη μονάδα ο (εξαιρετικός) δικας οποτε κυριολεκτικά στην προβλεπόμενη μονάδα (ΠΒ) ΔΕ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

lol, τι 'έργο' προσέφερες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

lol, τι 'έργο' προσέφερες;

στρατιωτικό απόρρητο, i am sorry.

Αυλο πάντως μπορώ να το διαβεβαιώσω, καθαρα αποτέλεσμα μυαλού και γνώσεων, οχι σαν κατι άλλους που έφερναν χαλίκια, μπογιές και ανταλλακτικα για οχηματα και εφευγαν για μηνες...

ελα τώρα, στρατιωτικο απορρητο και το εμπιστευτηκαν σε στρατιώτη ειναι σοβαρή παραβαση ΣΚ ;)

και που εισαι ακόμα... Εδω εμπιστευοταν αρματα 2-3 εκατ. ευρώ σε εποπ που μεχρι πριν 2 χρονια εβοσκαν προβατα...

• Like 2

lol, το αρμα όμως δεν ειναι απορρητο ;)

περι απορρητου, όταν πρωτοπήγα στη μονάδα, το router του ΑΣΔΑ (αυτοματο συστημα διακινησης αλληλογραφιας) ειχε ενεργοποιημενο το wifi με κλειδακι wep (και ηταν και thomson),,,

Δε θες λοιπον να ξέρεις ποιο ιντερνετ χρησιμοποιούσαν ολοι όσοι ειχαν android ή λιγο μυαλο στις υπηρεσίες τους...

Σε μας δηλαδη που επαιζε φουλ Γιοτεξ παπουτσακι,δεν ειμασταν και πολυ προβλεπομενοι,ε?

Εννοείς το αθλητικό;

Εμείς αυτό λέγαμε γιωτοπάπουτσο.

περι απορρητου, όταν πρωτοπήγα στη μονάδα, το router του ΑΣΔΑ (αυτοματο συστημα διακινησης αλληλογραφιας) ειχε ενεργοποιημενο το wifi με κλειδακι wep (και ηταν και thomson),,,

Δε θες λοιπον να ξέρεις ποιο ιντερνετ χρησιμοποιούσαν ολοι όσοι ειχαν android ή λιγο μυαλο στις υπηρεσίες τους...

Εμείς με το ΠΥΡΣΕΙΑ δεν είχαμε τέτοιες δυνατότητες :Ρ

Δηλαδη εκοψες το ιντερνετ απο τους υπολοιπους φανταρους; Ο στρατος μπορει να σε τιμησε αλλα οι σειρουλες σου οχι!

στρατιωτικό απόρρητο, i am sorry.

Αυλο πάντως μπορώ να το διαβεβαιώσω, καθαρα αποτέλεσμα μυαλού και γνώσεων, οχι σαν κατι άλλους που έφερναν χαλίκια, μπογιές και ανταλλακτικα για οχηματα και εφευγαν για μηνες...

Ωωωωω μπράβο ήσουν καλός φαντάρος και η μαμά πατρίδα σε αντάμειψε...She gave you the finger ( που λένε και τα φιλαράκια μας οι Αμερικάνοι ) 

Μπορείς να είσαι ένας περήφανος φαντάρος. :-(

χαχα, καποια δουλίτσα σε η/υ ή δίκτυο, που θα μπορούσαν να την κάνουν και μόνοι τους αν δεν ήταν τόσο αχρηστοι.

Οι αναφορές και οι επιχειρήσεις (και γενικά οτιδήποτε απόρρητο), πηγαίνουν πάντα με Στρατιωτικό Αγγελιοφόρο από το Επιτελείο, οπότε μην ανησυχείς.

Ρίξτε μια ματιά στην λίστα μου, μήπως λείπει κάτι ή έχω πάρει πολλά ή ίσως δεν μ'αφήσουν να πάρω κάτι μαζί μου στον έλεγχο.

□ 5 Φανελάκια παραλαγής

□ 5 Ζευγάρια χακί κάλτσες

□ Εσώρουχα

□ Είδη ατομικής υγιεινής

□  Σαμπουάν

□  Αφρόλουτρο

□  Σφουγγάρι

□  καθαριστικό προσώπου

□  οδοντόβουρτσα

□  οδοντόκρεμα

□  Ξυραφάκια

□  Κρέμα ξυρίσματος

□  Aftershave

□  Τσαντάκι μεταφοράς

□  Μπατονέτες

□  Αποσμητικό

□  2 ρολλά χαρτί υγείας

□  Χαρτομάντηλα

□  Πάτοι σιλικόνης

□  Λουκέτα 5-6

□  Σακίδιο ταξιδιού

□  Depon

□  Hansaplast

□  Σετ καθαρισμού αρβυλών

□  Υπνόσακος

□  Νυχοκόπτης

□  Πετσέτες

□  Φόρμες (για ύπνο)

□  Γάντια μιας χρήσεως

□  Μπουκαλάκι αντισηπτικό

□  Σπρέι για τα πόδια

□  Σακούλες άδειες

□  Ταφ μπρίζας

□  Καθρεφτάκι για ξύρισμα (την ώρα του μπάνιου)

□  Βελόνα και πράσινη κλωστή

□  Κινητό με φακό-φορτιστή

Μια ερώτηση, θα χρειαστεί να αγοράσω μακρυμάνικες μπλούζες χακί? Ή να πάρω μόνο πολιτικά, 1-2 μπλούζες που φοράω κάθε μέρα?

Να πάρω μωρομάντιλα και σεντόνια(θα κοιμάμαι σε υπνόσακο)?

Πετσέτες να πάρω μονόχρωμες σκούρες ή θέλει απαραίτητα χακί του στρατού? 

Προορίζομαι για στρατό ξηράς.

Ρίξτε μια ματιά στην λίστα μου, μήπως λείπει κάτι ή έχω πάρει πολλά ή ίσως δεν μ'αφήσουν να πάρω κάτι μαζί μου στον έλεγχο.

□ 5 Φανελάκια παραλαγής

□ 5 Ζευγάρια χακί κάλτσες

□ Εσώρουχα

□ Είδη ατομικής υγιεινής

□  Σαμπουάν

□  Αφρόλουτρο

□  Σφουγγάρι

□  καθαριστικό προσώπου

□  οδοντόβουρτσα

□  οδοντόκρεμα

□  Ξυραφάκια

□  Κρέμα ξυρίσματος

□  Aftershave

□  Τσαντάκι μεταφοράς

□  Μπατονέτες

□  Αποσμητικό

□  2 ρολλά χαρτί υγείας

□  Χαρτομάντηλα

□  Πάτοι σιλικόνης

□  Λουκέτα 5-6

□  Σακίδιο ταξιδιού

□  Depon

□  Hansaplast

□  Σετ καθαρισμού αρβυλών

□  Υπνόσακος

□  Νυχοκόπτης

□  Πετσέτες (αμφιταλαντεύονται)

□  Φόρμες (για ύπνο)

□  Γάντια μιας χρήσεως

□  Μπουκαλάκι αντισηπτικό

□  Σπρέι για τα πόδια

□  Σακούλες άδειες

□  Ταφ μπρίζας

□  Καθρεφτάκι για ξύρισμα (την ώρα του μπάνιου)

□  Βελόνα και πράσινη κλωστή

□  Κινητό με φακό-φορτιστή

Όσα έχω σβήσει, σε περίπτωση που πέσεις σε κανονική μονάδα που ακολουθούν τους κανονισμούς, τα ξεχνάς. Γενικά, πας στρατό, όχι ταξιδάκι. Τα περισσότερα θα σας τα έχουν ήδη εκεί.

Πεζικό πάει.

Επίσης, δε δίνουν παντού τα ίδια, υπάρχουν ελλείψεις.

Χαρτί υγείας εγώ δεν είδα πουθενά. Αν θες να σκουπίζεται με τα χέρια, καλά του είπες να μην πάρει χαρτί υγείας.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...