Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα «κουμπώνεις» πάνω στην κάλτσα και περνάς το μπατζάκι από μέσα.

Το πρόβλημα είπαμε ποιο είναι, σε μονάδες που σε θέλουν τέντα και στην εμφάνιση, δε μπορείς να παλεύεις 2 ώρες με το σκοινί που έχει η παραλλαγή, ούτε να βάζεις το μπατζάκι μέσα στο άρβυλο.

Εγώ τα είχα βγάλει τα σκοινιά σε όλες τις παραλλαγές.

Νταξ, μιλάμε για τέντα καταστάσεις, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν μονάδες που σου επιτρέπουν να είσαι αγυάλιστος.

• Super Moderators
Δημοσ.

είχα λαστιχάκια απο τη δεύτερη μέρα... τα ειχε βγάλει και μου τα εδωσε ένας γνωστός μου καραβανάς στο κέντρο - παλικάρι!

Μεγάλη σωτηρία σε προβλεπόμενη μονάδα, πιο μεγάλη και από τις κανονικές τουαλέτες...

Σωτηρία για τα ποδια μου ήταν και τα άρβυλα που αγόρασα απο το στρατιωτικό πρατηριο, πρέπει να ήταν pentagon η magnum δεν ειμαι σιγουρος, και ήταν πιο άνετο απο αθλητικό, με φερμουαράκι και αεραγωγούς... Απλά με το που πας στη μονάδα τόνισε οτι πονάνε τα ποδια σου απο τα αρβυλα και ενημέρωσε τους ότι θα πάρεις στρατιωτικού τύπου απο έξω (κόστος 40-μερικές εκατοντάδες €, εγω με 55 έκανα τη δουλειά μου άψογα).

προβλεπόμενη μονάδα και σας άφηναν να φοράτε μη προβλεπόμενα άρβυλα?
Δημοσ.

προβλεπόμενη μονάδα και σας άφηναν να φοράτε μη προβλεπόμενα άρβυλα?

Ναι ρε, γιατί; Και στις Ειδικές Δυνάμεις φορούσαν πολλοί, στη μονάδα όμως, όχι στο Πεύκο.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί είναι μη προβλεπόμενα, επισήμως δεν επιτρέπονται ούτε για στελέχη αν θυμάμαι καλά...

πχ στο στρατόπεδό μας θυμάμαι χαρακτηριστικά 1-2 φορές που έγιναν αγήματα τα στελέχη να φοράνε τα κλασικά δικά μας άρβυλα...

• Super Moderators
Δημοσ.

συνήθως δεν κάνουν τα στραβά μάτια στους φαντάρους, ειδικά οι προβλεπέ μονάδες...

Δημοσ.

Στις επιθεωρήσεις μια φορά τη βδομάδα φοράς το κανονικό άρβυλο, ομοίως στα αγηματα κ.ο.κ.

Τονίζω ξανα βεβαια οτι αναφερεις πριν τις βάλεις οτι εχεις πρόβλημα με τα προβλεπε στρατιωτικά άρβυλα σε όσο πιο υψηλόβαθμο μπορείς. Και εμενα μου την ελεγαν πολλοί και τους παρέπεμπα στον δικα...

Προσωπικά απείχα και απο επιθεωρήσεις και απο αγηματα και απο κάθε άλλη ("επιπονη") δραστηριότητα καθως μου χρωστούσε πολλές χάρες λόγω του έργου μου στη μονάδα ο (εξαιρετικός) δικας οποτε κυριολεκτικά στην προβλεπόμενη μονάδα (ΠΒ) ΔΕ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

και με τις παντοφλες να περναγα σε αναφορά συντάγματος πιθανώς να μη μου ελεγαν τιποτα...

(εδω ενα μεσημερι στν εμπλοκή κοιμόμουν στη κρυφη σκοπια και πήγε να με βγαλει αναφερόμενο ενας αρχιλοχίας και ακομα το φυσαει και δεν κρυώνει το ακυρο μου... και οχι μονο αυτος!)

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως καταλαβαίνεις όμως είναι κάπως επικίνδυνο να προτείνεις άρβυλα της προκοπής χωρίς να ξέρει ο άλλος τη μονάδα που θα πάει :P

Δημοσ.

όπως καταλαβαίνεις όμως είναι κάπως επικίνδυνο να προτείνεις άρβυλα της προκοπής χωρίς να ξέρει ο άλλος τη μονάδα που θα πάει :P

Ε νομίζω οτι ειναι δεδομένο ότι πρώτα πας στη μονάδα και βλέπεις το κλιμα και μετα παιρνεις... ;-)

Δημοσ.

Εγώ είχα αγοράσει δικά μου άρβυλα και πέρασα από 4 στρατόπεδα. Κανείς δεν μου είπε τίποτα. Σιγά μην καθόμουν να ρωτάω τον κάθε βλάκα εκεί μέσα αν επιτρέπεται το αρβυλο.

Μια φορά με ρώτησε ταξίαρχος σε μια επιθεώρηση και του είπα ότι μου κλέψανε τα δικά μου στο κέντρο και αγόρασα αυτά που μοιάζουν πολύ με τα προβλεπόμενα.

Δεν μου ειπε κανείς τίποτα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...