Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε αυτό υπόκειται και σε προσωπικό επίπεδο. Πάρε ~5 μπλουζάκια και τις διπλάσιες κάλτσες, αν χωράνε στο σάκο.

Χειμώνας είναι τώρα βέβαια, αν ήταν καλοκαίρι θα 'ταν χειρότερα.

Έχε λίγο χώρο στο σάκο, μην τον έχεις τέντα, ώστε να μπορείς να ψάχνεις εύκολα.

Επισκεπτήριο έχει αν όχι την πρώτη Κυριακή, τη δεύτερη. Πλέον έχει κι έξοδο μία απ' τις Κυριακές στο κέντρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λες ? Ακουσα οτι πολλες φορες σε καλουν αυτοι νωριτερα.

Επισης μηπως ξερεις αν ειναι η ιδια διαδικασια μεσω φρουραρχειου.

Μπα δεν ασχολουνται μαζι σου μεχρι να ληξει η αναβολη σου

παντως μετά απο 5,5 μηνες μπορώ να πω οτι ο στρατός ειναι βαρετός

βαριέμαι πολύ !

ακόμα και αν έχω 100 πράγματα να κάνω παρατηρώ οτι με πιάνει μια βαρεμάρα για τα πάντα ! πχ έχω psp που το πήρα για το στρατό και δεν το έχω ακουμπήσει πάνω απο 2 ώρες σύνολο.

και όταν μπήκα ήμουν ορεξάτος (όπως είμαι και εκτός στρατού , ακόμα και στις εξόδους/άδειες)

κάτι γίνεται.

Ακομα δεν εχεις ανακαλυψει τον υπνο?

http://www.netmode.ntua.gr/~gkoutep/myarmy/

Ειναι σχετικα πληρης αυτη. Απλα παρε παραπανω λουκετα απο αυτα. Στανταρ θα χασεις κανενα κλειδι, θα κοψεις το λουκετο, οποτε εχε μπακαπ.

Καλα αυτη η λιστα ειναι υπερβολικη η ειναι απο την εποχη του 90

Ξεκινωντας με το κεντρο,παιρνεις

1 πατους για τις αρβυλες,MUST

2 λουκετα 4-5 το λιγοτερο οχι τεραστια μετρια και μικρα για να κλεινεις και τις τσαντες σου

3 ειδη υγιεινης αφρο ξυραφακια οδοντοκρεμες οδοντοβουρτσες κωλοχαρτο κτλ(αν και θα εχει στο ΚΨΜ λογικα)

4 καλτσες,πολλες καλτσες,οσο περισσοτερες τοσο καλυτερα,δινουν 2-3 ζευγαρια συνολικα πια

5 φανελακια παραλαγης,θα πρεπει να αγορασεις αν δεν εχεις,δινουν 2 το πολυ,τα αμανικα εντελως τα χακι που σου δινονται δεν προβλεπονται μην με ρωτας γιατι ρωτα τον στρατο

6 βρακια να παρεις,δινουν 1-2 μποξερακια πια

7 αμα η θητεια σου σου περιλαμβανει χειμωνα παιρνεις και ισοθερμικη σκελεα,πανω δεν ειναι τοσο απαραιτητο εχεις πολλα να φορεσεις

8 σπρευ η ταλκ για τα ποδια,για να αναπνεουν τα παλικαρια στον θαλαμο σου

εχει κολησει το μυαλο μου τωρα γιατι 4:20 οποτε ας συμπληρωσει καποιος αλλος τα οσα σιγουρα ξεχασα

• Like 1

Στα λουκέτα βάλε κάτι πάνω για να τα ξεχωρίζεις. Εγώ πχ είχα γράψει με ανεξίτιλο (για cd) μαρκαδόρο αριθμούς πάνω στο λουκέτο (και στο αντίστοιχο κλειδί του).

Παιδιά να οργανοθούμε να βγάλουμε την λίστα του insomnia. Θα μπω 21/3 Θήβα οπότε θα ανοίξει ο καιρός. Λουκέτα θα πάρω από αυτά που ανοίγουν με το ίδιο κλειδί. 

Κάλτσες, μπλουζάκια και φανέλες προσέξτε να εγκρίνονται. Για ΣΞ πάρτε πράσινα και λαχανί, για ΠΝ άσπρα και blue-black και για ΠΑ μπλε και μαύρα.

Λαστιχάκια πάρε, από τα πιο βασικά στη θητεία μου.

Βασικα ελαχιστοι ζητανε να εχεις τις ακρες του παντελονιου ετσι,ενταξη απλα τραγικο αυτο με το σκοινι που εχει,τα λαστιχακια βοηθανε,εγω παντως σε ολη την θητεια εβαζα τις ακρες μεσα στην αρβυλα

Εξαρτάται και πού υπηρετείς βέβαια.

Με τις άκρες μέσα στα άρβυλα δεν πας πουθενά σε επιθεώρηση, ο καθένας θα 'ναι όπως να 'ναι.

είχα λαστιχάκια απο τη δεύτερη μέρα... τα ειχε βγάλει και μου τα εδωσε ένας γνωστός μου καραβανάς στο κέντρο - παλικάρι!

Μεγάλη σωτηρία σε προβλεπόμενη μονάδα, πιο μεγάλη και από τις κανονικές τουαλέτες...

Σωτηρία για τα ποδια μου ήταν και τα άρβυλα που αγόρασα απο το στρατιωτικό πρατηριο, πρέπει να ήταν pentagon η magnum δεν ειμαι σιγουρος, και ήταν πιο άνετο απο αθλητικό, με φερμουαράκι και αεραγωγούς... Απλά με το που πας στη μονάδα τόνισε οτι πονάνε τα ποδια σου απο τα αρβυλα και ενημέρωσε τους ότι θα πάρεις στρατιωτικού τύπου απο έξω (κόστος 40-μερικές εκατοντάδες €, εγω με 55 έκανα τη δουλειά μου άψογα).

Τα λαστιχάκια που χρειάζονται?? 

στερεώνεις το παντελόνι πάνω απο την αρβυλα...

Σημειωτέον, δε μιλάμε για απλα λαστιχάκια αλλα για κατι τετοιο...

http://www.allaboutarmy.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=13&flypage=flypage.tpl&product_id=175&option=com_virtuemart&Itemid=100002&lang=el

Εάν σου δώσουν παραλλαγή 18 νούμερα μεγαλύτερη από αυτό που φοράς, όπως σε εμένα, μια χαρά βάζεις την παραλλαγή μέσα στο άρβυλο.  Αν την βάζεις από έξω δεν έρχεται με τίποτε στο σωστό ύψος αν σου είναι μακριά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...