Sadamiraq Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρεις κάποιος να μου πει αν η αναβολή για I5 είναι η ίδια με την απλή δηλαδή μόλις λήξη πας στρατό μετά από 6 μήνες ή στο καπάκι; Επίσης παίρνεις τηλέφωνο όταν είναι να λήξη ή σε καλούν αυτοί; Αναβολη για Ι5 ειναι νομιζω για 1 χρονο σε καλουν αυτοι μολις ληξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Αναβολη για Ι5 ειναι νομιζω για 1 χρονο σε καλουν αυτοι μολις ληξει Εγω εχω 2 χρονια κατευθειαν, την επομενη φορα που θα παρουσιαστω αν υπαρχει ακομα το προβλημα θα παρω Ι5. Ξερεις τι παιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Κατσε εχεις 2 χρονια αναβολη για ποιο λογο?καποιο προβλημα παθολογικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Κατσε εχεις 2 χρονια αναβολη για ποιο λογο?καποιο προβλημα παθολογικο? Ναι εχω ηδη παρει 2 χρονια απο τον Μαιο του 2011 εως το Μαιο του 2013. Την εχω παρει για νοσογονο παχυσαρκια αλλα εχω και μεγαλη μυωπiα απλα για λογους γραφιοκρατιας δεν μου εδωσαν δυο Ι5 μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 λογικά θα σου έρθει χαρτί για Ιούλιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 λογικά θα σου έρθει χαρτί για Ιούλιο... Λες ? Ακουσα οτι πολλες φορες σε καλουν αυτοι νωριτερα. Επισης μηπως ξερεις αν ειναι η ιδια διαδικασια μεσω φρουραρχειου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 πως να σε καλέσουν νωρίτερα αφού η αναβολή τελειώνει το Μάιο? nope, δεν γνωρίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Καμιά λίστα με τα πράγματα που χρειάζονται στον στρατό έχουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 παντως μετά απο 5,5 μηνες μπορώ να πω οτι ο στρατός ειναι βαρετός βαριέμαι πολύ ! ακόμα και αν έχω 100 πράγματα να κάνω παρατηρώ οτι με πιάνει μια βαρεμάρα για τα πάντα ! πχ έχω psp που το πήρα για το στρατό και δεν το έχω ακουμπήσει πάνω απο 2 ώρες σύνολο. και όταν μπήκα ήμουν ορεξάτος (όπως είμαι και εκτός στρατού , ακόμα και στις εξόδους/άδειες) κάτι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Είναι το αντικούκου στο φαγητό μη μασας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 πως να σε καλέσουν νωρίτερα αφού η αναβολή τελειώνει το Μάιο? nope, δεν γνωρίζω... Ακριβος δεν ξερω αλλα εχουν δικαιομα μονο αυτοι να σε δουν νωριτερα και καλα αν πιστεουν οτι εγυνες καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Καμιά λίστα με τα πράγματα που χρειάζονται στον στρατό έχουμε?? http://www.netmode.ntua.gr/~gkoutep/myarmy/ Ειναι σχετικα πληρης αυτη. Απλα παρε παραπανω λουκετα απο αυτα. Στανταρ θα χασεις κανενα κλειδι, θα κοψεις το λουκετο, οποτε εχε μπακαπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Κάπως υπερβολική η άνωθεν λίστα Imho.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Οντως, τα γαντια για πλυσιμο, η επενδυση και οι τηλεκαρτες δε χρειαζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχει αριθμούς όμως... πόσα μπλουζάκια και πόσες κάλτσες? Και κάτι άλλο πόσες μέρες μετά έχουμε επισκεπτήριο ώστε να μου φέρουν και άλλα που ίσως χρειαστώ? Δηλαδή με αυτά που θα πάρω μαζί μου πόσες μέρες πρέπει να την βγάλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις