slygeo87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Σορυ, στον όρχο δεν παίζουν γενικά καναδέζες/τζιπάκια για κινήσεις; Τα άλλα είναι για τα στελέχη όπως είπαν. Γιατί να είναι βύσμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Σίγουρα δεν είναι βύσμα λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Το πιθανότερο είναι να μην οδηγήσεις πότε και ας έχεις την ειδικότητα πλέον μόνο τα στελέχη αναλαμβάνουν άντε να σε χώνουν στη συντήρηση μπαταρίες λάδια και τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ωπ, τι γίνεται; Ο Λούσι πάει φαντάρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Για μια φίλη μου ρωτάω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Για μια φίλη μου ρωτάω. Ρε σε ποιον πας να τα πουλήσεις αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Το πιθανότερο είναι να μην οδηγήσεις πότε και ας έχεις την ειδικότητα πλέον μόνο τα στελέχη αναλαμβάνουν άντε να σε χώνουν στη συντήρηση μπαταρίες λάδια και τέτοια Είπα κάτι. Επίσης άλλο οδηγος αυτοκινήτου άλλο οδηγός ερπυστριοφόρου. Διορθώστε με ρε κωλόψαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dharmakaya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εγω παντως δεν ημουν στελεχος, ειχα ειδικοτητα οδηγος αυτοκινουμενου πυροβολου (Μ-109) και το οδηγουσα ΜΟΝΟ εγω. Γαμουσε κι εδερνε...φοβερη εμπειρια. Μισοφεγγαρο τιμονι και αν το πηγαινες τερμα δεξια ή αριστερα πεταγε και κωλο! Στο πυροβολικο ολα αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Είπα κάτι. Επίσης άλλο οδηγος αυτοκινήτου άλλο οδηγός ερπυστριοφόρου. Διορθώστε με ρε κωλόψαρα. Γενικά για όλα τα οχήματα λέω τουλάχιστον στην μονάδα που ήμουν εγώ άλλα και από αυτά που άκουγα από άλλους που ήταν οδηγοί δεν έβαζαν φαντάρο να οδηγησει εφόσον υπάρχουν στελεχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εγω παντως δεν ημουν στελεχος, ειχα ειδικοτητα οδηγος αυτοκινουμενου πυροβολου (Μ-109) και το οδηγουσα ΜΟΝΟ εγω. Γαμουσε κι εδερνε...φοβερη εμπειρια. Μισοφεγγαρο τιμονι και αν το πηγαινες τερμα δεξια ή αριστερα πεταγε και κωλο! Στο πυροβολικο ολα αυτα Ναι αυτο ενοουσα το m109,αυτα ειχαν μονο στο πυροβολικο που ειδα εγω,υπηρχαν και οδηγοι φανταροι αλλα ειχαν οδηγησει μονο στην ειδικοτητα μετα μονο στελεχη Γενικά για όλα τα οχήματα λέω τουλάχιστον στην μονάδα που ήμουν εγώ άλλα και από αυτά που άκουγα από άλλους που ήταν οδηγοί δεν έβαζαν φαντάρο να οδηγησει εφόσον υπάρχουν στελεχηΑκριβως,σε μεγαλη μοναδα που ειμουνα οι μονοι οδηγοι φανταροι ηταν του διοικητη και του υποδιοικητη ολοι οι αλλοι απλα τους χωναν στους ορχους η περναν αποστασεις σε αλλες μοναδες για να ειναι οδηγοι καποιου Τι σκατά κάνει ένας οδηγός αυτοκινήτου στα τεθωρακισμένα Γρεβενών;εχουν τα Γρεβενα τεθωρακισμενα?την τελευταια φορα που ειμουν φανταρος(περσι)μονο πεζικο ειχαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dharmakaya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ναι αυτο ενοουσα το m109,αυτα ειχαν μονο στο πυροβολικο που ειδα εγω,υπηρχαν και οδηγοι φανταροι αλλα ειχαν οδηγησει μονο στην ειδικοτητα μετα μονο στελεχη Δεν ξερω αν αλλαξαν μετα τα πραγματα...Το 97 που πηγα εγω, μονο φανταροι τα οδηγουσαν. Για καθε ενα, 1 στελεχος επικεφαλης (αυτος που καθεται πανω αν δεις το βιντεο), 1 οδηγος (φανταρος) και 3-4 φανταροι μεσα (χαμαληδες) Κι αν σου βγαινε η ερπυστρια....τον επινες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξερω αν αλλαξαν μετα τα πραγματα...Το 97 που πηγα εγω, μονο φανταροι τα οδηγουσαν. Για καθε ενα, 1 στελεχος επικεφαλης (αυτος που καθεται πανω αν δεις το βιντεο), 1 οδηγος (φανταρος) και 3-4 φανταροι μεσα (χαμαληδες) Κι αν σου βγαινε η ερπυστρια....τον επινες... Ε ναι τοτε δεν ειχε εποπ γιαυτο και σε ολα τα χωσιματα ηταν οι φανταροι,τωρα οδηγανε μονο εποπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Κι αν σου βγαινε η ερπυστρια....τον επινες... και ελεγα οτι ειναι δυσκολο να ξαναβαλεις αλυσιδα ποδηλατου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dharmakaya Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 και ελεγα οτι ειναι δυσκολο να ξαναβαλεις αλυσιδα ποδηλατου Οι χαμαληδες(σκοπευτες) τον επιναν, αυτοι που ειναι μεσα στο πυροβολο. Εγω καθομουν στη θεση του οδηγου για το μπρος-πισω..χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρεις κάποιος να μου πει αν η αναβολή για I5 είναι η ίδια με την απλή δηλαδή μόλις λήξη πας στρατό μετά από 6 μήνες ή στο καπάκι; Επίσης παίρνεις τηλέφωνο όταν είναι να λήξη ή σε καλούν αυτοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις