Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σορυ, στον όρχο δεν παίζουν γενικά καναδέζες/τζιπάκια για κινήσεις; Τα άλλα είναι για τα στελέχη όπως είπαν. Γιατί να είναι βύσμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το πιθανότερο είναι να μην οδηγήσεις πότε και ας έχεις την ειδικότητα  πλέον μόνο τα στελέχη αναλαμβάνουν άντε να σε χώνουν στη συντήρηση μπαταρίες λάδια και τέτοια

Το πιθανότερο είναι να μην οδηγήσεις πότε και ας έχεις την ειδικότητα  πλέον μόνο τα στελέχη αναλαμβάνουν άντε να σε χώνουν στη συντήρηση μπαταρίες λάδια και τέτοια

Είπα κάτι. Επίσης άλλο οδηγος αυτοκινήτου άλλο οδηγός ερπυστριοφόρου. Διορθώστε με ρε κωλόψαρα.

Εγω παντως δεν ημουν στελεχος, ειχα ειδικοτητα οδηγος αυτοκινουμενου πυροβολου (Μ-109) και το οδηγουσα ΜΟΝΟ εγω.

Γαμουσε κι εδερνε...φοβερη εμπειρια. Μισοφεγγαρο τιμονι και αν το πηγαινες τερμα δεξια ή αριστερα πεταγε και κωλο!

Στο πυροβολικο ολα αυτα

Είπα κάτι. Επίσης άλλο οδηγος αυτοκινήτου άλλο οδηγός ερπυστριοφόρου. Διορθώστε με ρε κωλόψαρα.

Γενικά για όλα τα οχήματα λέω  τουλάχιστον στην μονάδα που ήμουν εγώ άλλα και από αυτά που άκουγα από άλλους που ήταν οδηγοί δεν έβαζαν φαντάρο να οδηγησει εφόσον υπάρχουν στελεχη

Εγω παντως δεν ημουν στελεχος, ειχα ειδικοτητα οδηγος αυτοκινουμενου πυροβολου (Μ-109) και το οδηγουσα ΜΟΝΟ εγω.

Γαμουσε κι εδερνε...φοβερη εμπειρια. Μισοφεγγαρο τιμονι και αν το πηγαινες τερμα δεξια ή αριστερα πεταγε και κωλο!

Στο πυροβολικο ολα αυτα

Ναι αυτο ενοουσα το m109,αυτα ειχαν μονο στο πυροβολικο που ειδα εγω,υπηρχαν και οδηγοι φανταροι αλλα ειχαν οδηγησει μονο στην ειδικοτητα μετα μονο στελεχη

Γενικά για όλα τα οχήματα λέω  τουλάχιστον στην μονάδα που ήμουν εγώ άλλα και από αυτά που άκουγα από άλλους που ήταν οδηγοί δεν έβαζαν φαντάρο να οδηγησει εφόσον υπάρχουν στελεχη

Ακριβως,σε μεγαλη μοναδα που ειμουνα οι μονοι οδηγοι φανταροι ηταν του διοικητη και του υποδιοικητη ολοι οι αλλοι απλα τους χωναν στους ορχους η περναν αποστασεις σε αλλες μοναδες για να ειναι οδηγοι καποιου

Τι σκατά κάνει ένας οδηγός αυτοκινήτου στα τεθωρακισμένα Γρεβενών;

εχουν τα Γρεβενα τεθωρακισμενα?την τελευταια φορα που ειμουν φανταρος(περσι)μονο πεζικο ειχαν :D

Ναι αυτο ενοουσα το m109,αυτα ειχαν μονο στο πυροβολικο που ειδα εγω,υπηρχαν και οδηγοι φανταροι αλλα ειχαν οδηγησει μονο στην ειδικοτητα μετα μονο στελεχη

Δεν ξερω αν αλλαξαν μετα τα πραγματα...Το 97 που πηγα εγω, μονο φανταροι τα οδηγουσαν.

Για καθε ενα, 1 στελεχος επικεφαλης (αυτος που καθεται πανω αν δεις το βιντεο), 1 οδηγος (φανταρος) και 3-4 φανταροι μεσα (χαμαληδες)

Κι αν σου βγαινε η ερπυστρια....τον επινες...

Δεν ξερω αν αλλαξαν μετα τα πραγματα...Το 97 που πηγα εγω, μονο φανταροι τα οδηγουσαν.

Για καθε ενα, 1 στελεχος επικεφαλης (αυτος που καθεται πανω αν δεις το βιντεο), 1 οδηγος (φανταρος) και 3-4 φανταροι μεσα (χαμαληδες)

Κι αν σου βγαινε η ερπυστρια....τον επινες...

Ε ναι τοτε δεν ειχε εποπ γιαυτο και σε ολα τα χωσιματα ηταν οι φανταροι,τωρα οδηγανε μονο εποπ

και ελεγα οτι ειναι δυσκολο να ξαναβαλεις αλυσιδα ποδηλατου :P

Οι χαμαληδες(σκοπευτες) τον επιναν, αυτοι που ειναι μεσα στο πυροβολο. Εγω καθομουν στη θεση του οδηγου για το μπρος-πισω..χαχα

Ξέρεις κάποιος να μου πει αν η αναβολή για I5 είναι η ίδια με την απλή δηλαδή μόλις λήξη πας στρατό μετά από 6 μήνες ή στο καπάκι;

Επίσης παίρνεις τηλέφωνο όταν είναι να λήξη ή σε καλούν αυτοί;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...