kosko42 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Κοίτα τα παιδιά του υγειονομικού στον Αυλώνα καλά τα πήγαιναν σε σχέση με τους υπόλοιπους!Δεν ήταν τόσο τραγικά (ούτε σε μένα διαβιβάσεις βέβαια ήταν τραγικά), από και πέρα πάρτο χαλαρά και θα βγεί άνετα, να είσαι τυπικός και όλα θα πάνε καλά. Mindtrapper δεν έχω ιδέα και δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 ΚΕΠΒ Θήβα στις 21/3. Καμιά εμπειρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ενημερωσαν σημερα στο stratologia.gr Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ)[/size]. και λεει εχετε επιλεγει Υγειονομικο. [/size] Τι ξερουμε για το Υγειονομικο? Υγειονομικο?Ζωαραααα αφου δεν εχεις και καμια σχεση με τη ιατρικη δεν θα σε χωσουν σε καποια θεση,αλλα ειναι και πιθανο να σε αλλαξουν σωμα στο κεντρο,ειχα καποιους στο στρατο που απο υγειονομικο τους στειλανε πεζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Κάτι άκουσα ότι οι μεταθέσεις μετά το κέντρο θα βγουν την προηγούμενη μέρα (πριν γυρίσουν απ' την άδεια ορκομωσίας) στη σελίδα της στροτολογίας, ισχύει ή πρόκειται για το ραδιοφωνικό σταθμό του στρατού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα που είμαι φοιτητής ιατρικής (δεν έχω τελειώσει ακόμα) μου έκατσε: "Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 14/2013 την 21/03/2013 σε 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ) (ΤΡΙΠΟΛΗ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό." Εκεί δεν υποτίθεται είναι της αεροπορίας; Παίζει να με στείλουν με τη μία σε κάποιο υγειονομικό σώμα; Σαν κέντρο τι λέει εκεί γενικά; Ναι αεροπορια ειναι δεν ξερω αμα εχει και μοναδα πεζικου,αλλα η καταταξη ειναι για την πτερυγα βασικης εκπαιδευσης δλδ αεροπορια :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ωχ...δηλαδη παιζει και να με αλλαξουν....κριμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ωχ...δηλαδη παιζει και να με αλλαξουν....κριμα!Ε κοιτα η λογικη λεει οτι αμα δεν εχεις καμια σχεση με υγειονομικο,θα σε αλλαξουν σωμα,βεβαια στο στρατο μην περιμενεις λογικη οποτε πας και βλεπεις....αντε καλη δυναμη πλακα η 13Β η αλλιως 325 θα απολυθει λιγο πριν τα χριστουγεννα καλα ειστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Nα σαι καλα....ειδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Nα σαι καλα....ειδωμεν.Παρε και ενα ημερολογιο παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι?Για να μετρας τις μερες,ειναι πολλες (αστειακι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα που είμαι φοιτητής ιατρικής (δεν έχω τελειώσει ακόμα) μου έκατσε: "Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 14/2013 την 21/03/2013 σε 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ) (ΤΡΙΠΟΛΗ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό." Εκεί δεν υποτίθεται είναι της αεροπορίας; Παίζει να με στείλουν με τη μία σε κάποιο υγειονομικό σώμα; Σαν κέντρο τι λέει εκεί γενικά; Πλέον ειναι και τα 3 σωματα του στρατου, εκπαιδευονται και οι ναυτες και οι σμηνιτες και οι στρατιωτες. Νομιζω τρικλαδικο καπως ετσι το λενε. οποτε πλεον δεν ειναι μονο της Αεροποριας ΥΓ και καλα κλεισανε καποια αχρηστα ΚΕΝ και πανε οι περισσοτεροι εκει (στη Τριπολη δλδ) , του Ναυτικου κλεισανε τον Πορο και τον Σκαραμαγκα,τουλαχιστον απο αποψης υποδοχης νεων κληρωτων! Παντως το ένδοξο ΚΕΕΜ καλα κρατεί ! :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ε κοιτα η λογικη λεει οτι αμα δεν εχεις καμια σχεση με υγειονομικο,θα σε αλλαξουν σωμα,βεβαια στο στρατο μην περιμενεις λογικη οποτε πας και βλεπεις....αντε καλη δυναμη πλακα η 13Β η αλλιως 325 θα απολυθει λιγο πριν τα χριστουγεννα καλα ειστε Είχα φάει τρελό κόλλημα ότι από 21/3 θα απολυθώ 21/1, δεν ξέρω γιατί. Αν ήταν έτσι θα έχανα προσωπικά Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Γιορτή και Γενέθλια ... Αισθάνομαι λίγο καλύτερα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Είχα φάει τρελό κόλλημα ότι από 21/3 θα απολυθώ 21/1, δεν ξέρω γιατί. Αν ήταν έτσι θα έχανα προσωπικά Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Γιορτή και Γενέθλια ... Αισθάνομαι λίγο καλύτερα τώρα.Και γω επειδη μπηκα 5 μαρτιου,μετραω στην αρχη και μου βγαινει 5 ιανουαριου πω λεω ατυχια μεσα χριστουγεννα η πρωτοχρονια αλλα μετα απο ξαναμετρημα βρηκε 5 δεκεμβριου και λεω αυτα ειναι δυστηχως ομως και παλι για λιγο εκανα τα γενεθλια μου στα λελε,δεν με παιρνε να παρω αδεια στα γενεθλια γιατι μια εβδομαδα μετα θα επαιρνα την απολυσεως,αλλα καλα περασα και μεσα ολα μαζεμενα τα εχεις εσυ ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Και γω επειδη μπηκα 5 μαρτιου,μετραω στην αρχη και μου βγαινει 5 ιανουαριου πω λεω ατυχια μεσα χριστουγεννα η πρωτοχρονια αλλα μετα απο ξαναμετρημα βρηκε 5 δεκεμβριου και λεω αυτα ειναι δυστηχως ομως και παλι για λιγο εκανα τα γενεθλια μου στα λελε,δεν με παιρνε να παρω αδεια στα γενεθλια γιατι μια εβδομαδα μετα θα επαιρνα την απολυσεως,αλλα καλα περασα και μεσα ολα μαζεμενα τα εχεις εσυ ε?Μέσα σε 25 μέρες ξεμπερδεύω για όλη τη χρονιά, άσε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις