brickoman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 οτι βγηκες με καλο βαθμο οποτε οτι αγγαρειες-καψωνι το εφαγες μονο στην εκπαιδευση και αυτο στις αρχες.. οταν λεω δεν υπαρχει ζωη στα καραβια,εννοω λογω οικονομικης δυνατοτητας της χωρας που δεν κανουν ταξιδια οπως λιγα χρονια πριν. προς τους υπολοιπους users...παλια βαζαν βυσμα για να μην πανε ταξιδια και τωρα επειδη ειναι λιγα βαζουν για να πανε λογο εξτρα χρηματων! η απολυτη καταντια για μενα ειναι οτι παρα την "κριση" σε ολο το δημοσιο η κλεψια συνεχιζεται... να μην πω και οτι στο στρατο δεν εχουν βαλει καν χερι εκει...-περα απο το κλεισιμο ελαχιστων στρατοπεδων- δηλ.δεν κοψαν τις μικρες μιζες/λαμογιες! Α, οκ. Ναι, βγήκα κατευθείαν Αξιωματικός αλλά και μετά στην δουλειά, όταν είσαι νέος ειδικά, γίνεσαι αυτομάτως το παιδί για όλες τις δουλειές. Και τώρα μια χαρά ταξίδια γίνονται και ασκήσεις όπως παλιά, και τα πλεύσιμα (το επίδομα ταξιδιών) έχει καταργηθεί. Πρέπει να είσαι όλον τον μήνα στο νερό για να το δικαιούσαι.
Sadamiraq Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 και αμα καποιος τους παει το διπλωμα οδηγησης ας πουμε παλι θα στο κρατησουν? γιατι δεν αναφερει την αστυνομικη ταυτοτητα να φερω απλα κατι που να βεβαιωνει οτι ειμαι εγω. το ρωταω βασικα για αμα χρειαστει να παρω αδεια εξωτερικου, επειδη μου εχει ληξει το διαβατηριο να μην πληρωσω παλι 80 ευρω να βγαλω καινουργιο αφου μπορω να παω και με την αστυνομικη ταυτοτητα (ειναι για εντος ευρωπαικης ενωσης). οποτε αν ειναι να μου κρατησουν την ταυτοτητα να τους παω αλλο χαρτι. να πληρωσω κερατιατικα 80 ευρω δε λεει Δεν ξερω,εγω ξερω οτι σου ζητανε ταυτοτητα,και οταν μπηκα εγω ολοι ταυτοτητα δωσαμε,τωρα για ποιο λογο να μην την δωσεις?ετσι κι αλλιως θα σου ειναι αχρηστη οσο καιρο θα εισαι στρατιωτης,και η χρηση αυτης ειναι παρανομη μιας και πρεπει να χρησημοποιεις την στρατιωτικη ταυτοτητα,που τουλαχιστον εχει περισσοτερη δυναμη,ενοοντας εκπτωση στα εισητηρια κτελ πλοιων τραινων,τσαμπα στα αστικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 μπας και όταν είσαι με πολιτικά γλυτώνεις ελέγχους/πρήξιμο στρατονομίας
Sadamiraq Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 μπας και όταν είσαι με πολιτικά γλυτώνεις ελέγχους/πρήξιμο στρατονομίας Ναι λες και η στρατονομια εχει ορεξη να ασχοληθει μαζι σου,ειδικα αν εισαι με πολιτικα αντε να σε καταλαβει,εκτος αμα εισαι το κλασικο γιδι που φοραει παντου το νεκροταμπελο απο κατω φανελακι παραλαγγης και αρβυλες(ναι το εχω δει αυτο με τις αρβυλες γιαυτο το ανεφερα )
arxaggelos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Πηγαίναμε σε παραλίες Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη για καμιά βουτιά και πάντα έσκαγαν μύτη ένας-δυο με το νεκροτάμπελο. Ρε π@π@ρες, κάνουμε που κάνουμε μπαμ ότι (μάλλον) είμαστε φαντάροι, βάλτε και τον απόλυτο γυναικοδιώχτη για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. U nailed it.
linuslost Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Α, οκ. Ναι, βγήκα κατευθείαν Αξιωματικός αλλά και μετά στην δουλειά, όταν είσαι νέος ειδικά, γίνεσαι αυτομάτως το παιδί για όλες τις δουλειές. Και τώρα μια χαρά ταξίδια γίνονται και ασκήσεις όπως παλιά, και τα πλεύσιμα (το επίδομα ταξιδιών) έχει καταργηθεί. Πρέπει να είσαι όλον τον μήνα στο νερό για να το δικαιούσαι. Δεν νομιζω Τακη!
Sadamiraq Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Πηγαίναμε σε παραλίες Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη για καμιά βουτιά και πάντα έσκαγαν μύτη ένας-δυο με το νεκροτάμπελο. Ρε π@π@ρες, κάνουμε που κάνουμε μπαμ ότι (μάλλον) είμαστε φαντάροι, βάλτε και τον απόλυτο γυναικοδιώχτη για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. U nailed it. Καλα το αλλο που καποιοι βγαινανε σε εξοδο με την στολη εξοδου?το απολυτο fail και ο μαγνητης της στρατονομιας
brickoman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Καλα το αλλο που καποιοι βγαινανε σε εξοδο με την στολη εξοδου Εννοείται ότι στην έξοδο φοράς την στολή εξόδου. Βέβαια όταν είσαι σπίτι σου εννοείται ότι αλλάζεις αλλά η στολή εξόδου ακριβώς γι αυτόν τον λόγο υπάρχει, για να την φοράμε στις εξόδους. Βέβαια σε εσάς τους φαντάρους η στολή αυτή είναι αρκετά άσχημη, όχι σαν την δικιά μας, οπότε δικαιολογήστε.
Sadamiraq Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Εννοείται ότι στην έξοδο φοράς την στολή εξόδου. Βέβαια όταν είσαι σπίτι σου εννοείται ότι αλλάζεις αλλά η στολή εξόδου ακριβώς γι αυτόν τον λόγο υπάρχει, για να την φοράμε στις εξόδους. Βέβαια σε εσάς τους φαντάρους η στολή αυτή είναι αρκετά άσχημη, όχι σαν την δικιά μας, οπότε δικαιολογήστε. Ε ναι οταν φορας την ιδια στολη που εχεις και μεσα με την μονη διαφορα οτι ειναι σε καλυτερη κατασταση και απλα εχει την σημαια και το οπλοσημο στα μπρατσα,ε ναι ειναι καπως! Πιο παλια ηταν εντελως διαφορετικη η στολη,αν δεν κανω λαθος ηταν σαν αυτη που φορανε τα εποπια τωρα 1
brickoman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Πιο παλια ηταν εντελως διαφορετικη η στολη,αν δεν κανω λαθος ηταν σαν αυτη που φορανε τα εποπια τωρα Ναι, το 96 άλλαξε ο κώδικας ντυσίματος στρατιωτικών και κληρωτών. Εγώ στο τσακ πέτυχα την παλαιά στολή εκπαιδεύσεως ναυτικού. Μετά από έναν μήνα τα άλλαξαν όλα.
stratigos24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Στο stratologia.gr μου βγαζει το εξης: ''Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.'' Ποτε θα οριστικοποιηθει η ημερομηνια και το που παρουσιαζομαι? Θα το κανουν 1-2 βδομαδες πριν? Ενημερωσαν σημερα στο stratologia.gr Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ). και λεει εχετε επιλεγει Υγειονομικο. Τι ξερουμε για το Υγειονομικο?
kosko42 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 φιλαράκι προηγούμενη σειρά είμαι εγώ Αυλώνα αλλά διαβιβάσεις.Είσαι γιατρός ή απλά σου έκατσε υγειονομικό?
mindtrapper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα που είμαι φοιτητής ιατρικής (δεν έχω τελειώσει ακόμα) μου έκατσε: "Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 14/2013 την 21/03/2013 σε 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ) (ΤΡΙΠΟΛΗ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό." Εκεί δεν υποτίθεται είναι της αεροπορίας; Παίζει να με στείλουν με τη μία σε κάποιο υγειονομικό σώμα; Σαν κέντρο τι λέει εκεί γενικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις