tzotzo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ψιλομπάχαλα έχει γίνει η κατάσταση.Βλέπω τα ΕΠΟΠια να βαράνε σκοπίες! μα κανουν σκοπιες οι εποπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Aν εχεις 2 γονεις με αναπηρια ανω του 67%, αλλα ΔΕΝ εισαι ο μονος ή μεγαλυτερος γιος της οικογενειας, ξερει κανεις αν δικαιουσαι μειωση θητειας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ψιλομπάχαλα έχει γίνει η κατάσταση.Βλέπω τα ΕΠΟΠια να βαράνε σκοπίες! Βλέπω τη θητεία να ξανά αυξάνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) να μην κανανε αμεταθετο το 9μηνο στην παραμεθωριο....ή να δινανε παραπανω μερες κανονικης αδειας... Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2009 από panosno1com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ψιλομπάχαλα έχει γίνει η κατάσταση.Βλέπω τα ΕΠΟΠια να βαράνε σκοπίες! εδω εχω δει εποπ θαλαμοφυλακα!!σκοπετο δε θα βαρανε..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 μπα στο κεντρο δεν ειχα δει πολλους εποπ και στη μοναδα που μαι τωρα οι εποπ ως υπηρεσια κανουν περιπολάρχες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Στο στρατοπεδο που ημουν εγω κανανε τα παντα οι ΕΠΟΠ. Περιπολο, σκοπετο, σκοπετο πυλη, κεπικ, μεχρι και μαγειρια επιβλεποντες. Φυσικα αυτο διεφερε απο μοναδα σε μοναδα. Πχ ο διαβιβαστης ΕΠΟΠ εκανε μονο ΚΕΠΙΚ γτ ειχαμε "μαγκα" διοικητη που τους προστατευε πιο πολυ κι απτα παιδια του. Σε αλλες μοναδες τρωγανε εμπλοκη στα σκοπετα οι ΕΠΟΠ για να πηγαινει τους φανταρους 1-1. Θεμα δικα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 εγω εχω δει και εποπινες σε σκοπια πυλης ,σε ολο το ζουγκλονησι εκτος απο το στρατοπεδο μου!! ελεος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 εγω εχω δει και εποπινες σε σκοπια πυλης ,σε ολο το ζουγκλονησι εκτος απο το στρατοπεδο μου!! ελεος.. οταν λες ζουγκλονησι? Σαμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Απο τα λίγα μέρη στην Ελλάδα που περνάνε φλαμίνγκο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 αξιζει να παει καποιος προεδρικη φρουρα-ευζωνας?????εχει παει καποιος να πει εμπειριες και κατα ποσο σκληρη ειναι η εκπαιδευση???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Οπως ειχε πει ο Critter http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3022639&postcount=586 Αντικειμενικα παντως η εκπαιδευση ειναι αρκετα σκληρη, στην αρχη τουλαχιστον. Βεβαια μετα εχει πολλα θετικα, αριθμο υπηρεσιων (που μειωνεται αρκετα οσο παλιωνεις), αριθμο αγγαρειων και λοιπων σπασιματων (που μηδενιζεται). Βασικα παιζει αρκετα η ιεραρχια "παλιου-νεου" εκει με ο,τι αυτο συνεπαγεται. Ασε που αν κοπεις θα σε στειλουν στον ΜΛΑΤ οπου ειναι ακομα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 9 Φλεβαρη Λαμια Υλικου Πολεμου παρουσιαζομαι. Εχω ακουσει καλα λογια για στο συγκεκριμενο κεντρο αλλα ολοι λενε πως αν μπηκες εκει χωρις βυσμα στανταρ μετα την ορκωμοσια σε στελνουν σε αλλο σωμα, πεζικο, τεθωρακισμενα κλπ. Εγω μπηκα εντελως τυχαια διχως βυσμα. Καποιος αλλος που παει εκει? Γενικως εντυπωσεις απο οσους εχουν παει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 9 Φλεβαρη Λαμια Υλικου Πολεμου παρουσιαζομαι. Εχω ακουσει καλα λογια για στο συγκεκριμενο κεντρο αλλα ολοι λενε πως αν μπηκες εκει χωρις βυσμα στανταρ μετα την ορκωμοσια σε στελνουν σε αλλο σωμα, πεζικο, τεθωρακισμενα κλπ. Εγω μπηκα εντελως τυχαια διχως βυσμα. Καποιος αλλος που παει εκει? Γενικως εντυπωσεις απο οσους εχουν παει? Συνήθως παίρνουν Χημικούς, Χημικούς μηχανικούς και Οικονομολόγους εκεί. (και βύσματα) Δεν ξέρω γιατί, αφού πάλι σκοπιά και αγγαρεία θα είσαι Βρες έναν που ήταν πρόσφατα εκεί να σου πει. Με αλλαγή Δκτή μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 A μαλιστα, εγω βεβαια Πληροφορικη τελειωνω, τωρα γιατι με εστειλαν εκει δε γνωριζω. Μου ειπαν οτι αν δε με κρατησουν τελικα ΥΠ, ισως με στειλουν διαβιβασεις λογω Πληροφορικης. Θα δειξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις