Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Aν εχεις 2 γονεις με αναπηρια ανω του 67%, αλλα ΔΕΝ εισαι ο μονος ή μεγαλυτερος γιος της οικογενειας, ξερει κανεις αν δικαιουσαι μειωση θητειας?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να μην κανανε αμεταθετο το 9μηνο στην παραμεθωριο....ή να δινανε παραπανω μερες κανονικης αδειας...

Επεξ/σία από panosno1com

Ψιλομπάχαλα έχει γίνει η κατάσταση.Βλέπω τα ΕΠΟΠια να βαράνε σκοπίες!:-D

εδω εχω δει εποπ θαλαμοφυλακα!!σκοπετο δε θα βαρανε..?

Στο στρατοπεδο που ημουν εγω κανανε τα παντα οι ΕΠΟΠ. Περιπολο, σκοπετο, σκοπετο πυλη, κεπικ, μεχρι και μαγειρια επιβλεποντες. Φυσικα αυτο διεφερε απο μοναδα σε μοναδα. Πχ ο διαβιβαστης ΕΠΟΠ εκανε μονο ΚΕΠΙΚ γτ ειχαμε "μαγκα" διοικητη που τους προστατευε πιο πολυ κι απτα παιδια του.

Σε αλλες μοναδες τρωγανε εμπλοκη στα σκοπετα οι ΕΠΟΠ για να πηγαινει τους φανταρους 1-1. Θεμα δικα ειναι.

εγω εχω δει και εποπινες σε σκοπια πυλης ,σε ολο το ζουγκλονησι εκτος απο το στρατοπεδο μου!! ελεος.. :P

οταν λες ζουγκλονησι? Σαμο?

• Moderators

Οπως ειχε πει ο Critter http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3022639&postcount=586

Αντικειμενικα παντως η εκπαιδευση ειναι αρκετα σκληρη, στην αρχη τουλαχιστον. Βεβαια μετα εχει πολλα θετικα, αριθμο υπηρεσιων (που μειωνεται αρκετα οσο παλιωνεις), αριθμο αγγαρειων και λοιπων σπασιματων (που μηδενιζεται). Βασικα παιζει αρκετα η ιεραρχια "παλιου-νεου" εκει με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

Ασε που αν κοπεις θα σε στειλουν στον ΜΛΑΤ οπου ειναι ακομα καλυτερα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

9 Φλεβαρη Λαμια Υλικου Πολεμου παρουσιαζομαι.

Εχω ακουσει καλα λογια για στο συγκεκριμενο κεντρο αλλα ολοι λενε πως αν μπηκες εκει χωρις βυσμα στανταρ μετα την ορκωμοσια σε στελνουν σε αλλο σωμα, πεζικο, τεθωρακισμενα κλπ.

Εγω μπηκα εντελως τυχαια διχως βυσμα.

Καποιος αλλος που παει εκει?

Γενικως εντυπωσεις απο οσους εχουν παει?

9 Φλεβαρη Λαμια Υλικου Πολεμου παρουσιαζομαι.

Εχω ακουσει καλα λογια για στο συγκεκριμενο κεντρο αλλα ολοι λενε πως αν μπηκες εκει χωρις βυσμα στανταρ μετα την ορκωμοσια σε στελνουν σε αλλο σωμα, πεζικο, τεθωρακισμενα κλπ.

Εγω μπηκα εντελως τυχαια διχως βυσμα.

Καποιος αλλος που παει εκει?

Γενικως εντυπωσεις απο οσους εχουν παει?

Συνήθως παίρνουν Χημικούς, Χημικούς μηχανικούς και Οικονομολόγους εκεί. (και βύσματα) Δεν ξέρω γιατί, αφού πάλι σκοπιά και αγγαρεία θα είσαι :-D

Βρες έναν που ήταν πρόσφατα εκεί να σου πει. Με αλλαγή Δκτή μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω.

A μαλιστα, εγω βεβαια Πληροφορικη τελειωνω, τωρα γιατι με εστειλαν εκει δε γνωριζω. Μου ειπαν οτι αν δε με κρατησουν τελικα ΥΠ, ισως με στειλουν διαβιβασεις λογω Πληροφορικης. Θα δειξει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...