epp Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ δηλαδή που δεν έχω αστέρια/σαρδέλες αλλά κάτι γραμμές με ένα κυκλάκι δεν μετράω για στρατιωτικός; δεν εννοουσε αυτο , παρολαυτα πιστευεις το ιδιο επιπεδο ειναι οι αξιωματικοι σε αεροπορια/ναυτικο το ιδιο στο στρατο? στο στρατο ενας αξιωματικους διοικει φανταρους , σε αεροπορια/ναυτικο διοικει αλλους αξιωματικους/υπαξιωματικους που επανδρωνουν τα χ,ψ συστηματα πλοια κλπ.. με φανταρους αντε να ασχοληθει για τη φυλαξη της μοναδας μονο και για τα τυπικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αμε αρκει να εχεις ταυτοτητα απο ΓΕΝ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 @brickoman 1) & 4) Αυτά (που εσύ τα πέρασες μόνο 9 μήνες) εγώ τα πέρασα 4 χρόνια στην ΣΝΔ και άλλους 6 μήνες στα ΟΥΚ και ακόμα και τώρα -μετά από 13 χρόνια υπηρεσίας- συνεχίζω να τα περνάω (αλλά σε μικρότερο βαθμό). Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με αυτό, μιας και εάν μου πει κάτι αντισυνταγματικό τον έχω καταγγείλει στο Ναυτοδικείο. Κατά τα άλλα ας μου λέει ότι θέλει, χέστηκα. 2) Το πόσο χρόνο χάνουν κτλ ας το αφήσουμε. Στο στρατόπεδο μέσα δεν απαιτούν σεβασμό. Τους τον δείχνεις εσύ ο ίδιος θέλοντας και μη. Όπως είπα και πριν μέσα στο στρατόπεδο ο στρατιωτικός είναι στρατιωτικός. Έξω μπορεί να είναι και ο καλύτερός σου φίλος. 3) Έξω δεν επικαλείται να γαλόνια του όταν ζητάει σεβασμό μιας και δεν έχουν ισχύ στην κοινωνία παρά μόνο στο στρατόπεδο. Επίσης έξω δεν σας ζητάει να του βαράτε προσοχή ούτε να του μιλάτε στον πληθυντικό. Το μόνο που ζητάει είναι έξω από το στρατόπεδο να του συμπεριφέρεστε σαν σε άνθρωπο. 5) Η νοοτροπία μένει, η εξουσία όμως, όσο το επάγγελμά σου είναι ο στρατός παραμένει κι αυτή, ακόμα κι εάν δεν την ασκείς. 6) Κάτσε μισό λεπτό γιατί τώρα κάνεις κατηγορίες. Πιστεύω έχεις σοβαρές αποδείξεις γι' αυτά που λες, ε; Θέλω να μου τις παραθέσεις. Να σου υπενθυμίσω όμως: άλλο ο εθνιστής και άλλο ο εθνικιστής. Σαφώς και δεν συγκρίνονται μεταξύ τους! Ούτε στο 1/1000 δεν κάνετε εσείς τις αγγαρείες που τραβάγαμε εμείς. Καλά, για καψώνια κλπ ούτε λόγος! Την στρατιωτική εκπαίδευση δεν την βάζω μέσα μιας και εσείς ουσιαστικά δεν είχατε τέτοια εκπαίδευση. Όπως είπες κι εσύ, δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο. υπερβαλεις.σιγα μην σε χωσαν σαν σημαιοφορο... το μονο που ισως να ταν θεμα ηταν η ζωη στα καραβια.αλλα πλεον δεν υπαρχει κατι τετοιο... και εκει που γραφεις ουκ μηπως ηθελες να πεις εκπαιδευση απο ουκ για καποια ειδικοτητα σου? υ.γ. προς τους υπολοιπους.να ξερετε στο στρατο ισχυει οτι και στις εσσο των φανταρων.δηλ.οποιος εχει καλυτερο βυσμα κανει καλυτερη ζωη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αμε αρκει να εχεις ταυτοτητα απο ΓΕΝ! Α, ωραία! Ησύχασα τώρα. δεν εννοουσε αυτο , παρολαυτα πιστευεις το ιδιο επιπεδο ειναι οι αξιωματικοι σε αεροπορια/ναυτικο το ιδιο στο στρατο? στο στρατο ενας αξιωματικους διοικει φανταρους , σε αεροπορια/ναυτικο διοικει αλλους αξιωματικους/υπαξιωματικους που επανδρωνουν τα χ,ψ συστηματα πλοια κλπ.. με φανταρους αντε να ασχοληθει για τη φυλαξη της μοναδας μονο και για τα τυπικα.. Κοίτα, όπως έχω πει και άλλες φορές, το Ναυτικό και η Αεροπορία έχουν κάτι να κάνουνε. Οι πρώτοι είμαστε στα πλοία ενώ οι δεύτεροι στα αεροπλάνα. Στην Ξηράς όμως τι έχουν; Μόνο κάτι στρατόπεδα. Κι εγώ έχω εκπαιδεύσει φαντάρους ο ίδιος (Σημαιοφόρους Επίκουρους Αξιωματικούς μόνο) αλλά όπως και να το κάνουμε σαν το πλοίο δεν είναι τίποτα. Στον Σ.Ξ. όμως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βρίσκονται σε ένα στρατόπεδο με φαντάρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 ε αυτο θελω να πω οτι εκτος απτον ΣΞ δεν πολυ ασχολουνται με χωσιματα κλπ φανταρων , τους νοιαζει απλα να φαινονται τυπικοι,να μην αυτοκτονησει κανενας κ τρεχουν κ δεν φτανουν και γενικα να μην δημιουργηθει προβλημα στις μοναδες ωστε να λειτουργουν οι υπολοιπες διαδικασιες(πτησεις καραβια κλπ κλπ) με μονιμο προσωπικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 @brickoman υπερβαλεις.σιγα μην χωνουν τον σημαιοφορο... το μονο που ισως να ταν θεμα ηταν η ζωη στα καραβια.αλλα πλεον δεν υπαρχει κατι τετοιο... και εκει που γραφεις ουκ μηπως ηθελες να πεις εκπαιδευση απο ουκ για καποια ειδικοτητα σου? Που να χώνουν σημαιοφόρο; Η ζωή στα καράβια εμένα προσωπικά μου αρέσει και μια χαρά υπάρχει. Όχι. Μετά από την ΣΝΔ πήγα στην ΜΥΚ και έγινα Υποβρύχιος Καταστροφέας. ε αυτο θελω να πω οτι εκτος απτον ΣΞ δεν πολυ ασχολουνται με χωσιματα κλπ φανταρων , τους νοιαζει απλα να φαινονται τυπικοι,να μην αυτοκτονησει κανενας κ τρεχουν κ δεν φτανουν και γενικα να μην δημιουργηθει προβλημα στις μοναδες ωστε να λειτουργουν οι υπολοιπες διαδικασιες(πτησεις καραβια κλπ κλπ) με μονιμο προσωπικο Για εμένα ο στρατός ξηράς έχει καταργηθεί και αντί αυτού υπάρχουν οι Ειδικές Δυνάμεις Ξηράς. Τα φανταριλίκια και τα στρατόπεδα με τους 1002 ΕΠΟΠ μόνο στρατός δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 εγω ας κανω τη θητεια μου καμια αεροπορια.... αν κ ειμαι τοσο γαντεμης θα την κανω κ θα καταργηθει μετα στο καπακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 αν κ ειμαι τοσο γαντεμης θα την κανω κ θα καταργηθει μετα στο καπακι Κλαίω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 να ρωτησω την πολιτικη μου ταυτοτητα θα μου την κρατησουν? στο χαρτι καταταξης λεει να φερω ενα χαρτι που να πιστοποιει οτι ειμαι εγω (ταυτοτητα, διαβατηριο, διπλωμα οδηγησης, κλπ). αμα παω την ταυτοτητα θα μου την κρατησουν? αμα παω διαβατηριο θα μου το κρατησουν? γενικα παιζει κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 να ρωτησω την πολιτικη μου ταυτοτητα θα μου την κρατησουν? στο χαρτι καταταξης λεει να φερω ενα χαρτι που να πιστοποιει οτι ειμαι εγω (ταυτοτητα, διαβατηριο, διπλωμα οδηγησης, κλπ). αμα παω την ταυτοτητα θα μου την κρατησουν? αμα παω διαβατηριο θα μου το κρατησουν? γενικα παιζει κατι τετοιο? Εάν ισχύει το ίδιο με τις στρατιωτικές σχολές στα επιστρέφουν αλλά χρησιμοποιείς μόνο την στρατιωτική ταυτότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Εμας μας είχαν κρατήσει την αστυνομική ταυτότητα (δεν είναι καιρός, 10Γ εσσο ήμουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 να ρωτησω την πολιτικη μου ταυτοτητα θα μου την κρατησουν? στο χαρτι καταταξης λεει να φερω ενα χαρτι που να πιστοποιει οτι ειμαι εγω (ταυτοτητα, διαβατηριο, διπλωμα οδηγησης, κλπ). αμα παω την ταυτοτητα θα μου την κρατησουν? αμα παω διαβατηριο θα μου το κρατησουν? γενικα παιζει κατι τετοιο? Θα στην κρατησουν,για οταν απολυθεις,ειτε βαρεσεις αναβολαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Θα στην κρατησουν,για οταν απολυθεις,ειτε βαρεσεις αναβολαρα και αμα καποιος τους παει το διπλωμα οδηγησης ας πουμε παλι θα στο κρατησουν? γιατι δεν αναφερει την αστυνομικη ταυτοτητα να φερω απλα κατι που να βεβαιωνει οτι ειμαι εγω. το ρωταω βασικα για αμα χρειαστει να παρω αδεια εξωτερικου, επειδη μου εχει ληξει το διαβατηριο να μην πληρωσω παλι 80 ευρω να βγαλω καινουργιο αφου μπορω να παω και με την αστυνομικη ταυτοτητα (ειναι για εντος ευρωπαικης ενωσης). οποτε αν ειναι να μου κρατησουν την ταυτοτητα να τους παω αλλο χαρτι. να πληρωσω κερατιατικα 80 ευρω δε λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δωσε το διαβατηριο.Εγω ετσι εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Που να χώνουν σημαιοφόρο; Η ζωή στα καράβια εμένα προσωπικά μου αρέσει και μια χαρά υπάρχει. Όχι. Μετά από την ΣΝΔ πήγα στην ΜΥΚ και έγινα Υποβρύχιος Καταστροφέας. οτι βγηκες με καλο βαθμο οποτε οτι αγγαρειες-καψωνι το εφαγες μονο στην εκπαιδευση και αυτο στις αρχες.. οταν λεω δεν υπαρχει ζωη στα καραβια,εννοω λογω οικονομικης δυνατοτητας της χωρας που δεν κανουν ταξιδια οπως λιγα χρονια πριν. προς τους υπολοιπους users...παλια βαζαν βυσμα για να μην πανε ταξιδια και τωρα επειδη ειναι λιγα βαζουν για να πανε λογο εξτρα χρηματων! η απολυτη καταντια για μενα ειναι οτι παρα την "κριση" σε ολο το δημοσιο η κλεψια συνεχιζεται... να μην πω και οτι στο στρατο δεν εχουν βαλει καν χερι εκει...-περα απο το κλεισιμο ελαχιστων στρατοπεδων- δηλ.δεν κοψαν τις μικρες μιζες/λαμογιες! -------------------------------------------------- @farcry δωσε οτι πιο αχρηστο εγγραφο μπορει να αποδεικνυει εσενα.κατα 90% δεν θα ασχοληθουν μεσα στον χαμο της 1ης μερας με το τι εδωσες (εστω και με λιγες δικαιολογιες.π.χ.το εχασα,δεν εχω λεφτα να δηλωσω απωλεια-κλοπη κτλ.) θες να πας στην αδεια σου εξωτερικο για χ λογο?δινεις διαβατηριο ή ταυτοτητα-γιατι για να παρεις αδεια εξωτερικου θες μερες οποτε δεν θα σε βολεψει το επισημο μονοπατι- .κανεις μλκ με το αυτοκ./μηχανη και δεν θες να πεις οτι εισαι φανταρος δεινεις το πολιτικο διπλωμα. προσωπικα δεν εχω καταλαβει ποιο το νοημα να δεινεις ταυτοτητα ή διαβατηριο ή διπλωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις