slygeo87 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Χαίρω πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 1) Δυστυχώς έτσι είναι ο στρατός. Αυστηρή ιεραρχία. Κι εμένα δεν μου αρέσει να βαράω προσοχές σε υποναυάρχους που είναι στην θέση τους από βύσμα, αλλά το κάνω. Εάν ο πατέρας σου ήταν στρατιωτικός, οποιοσδήποτε από κάτω θα του βάραγε προσοχή. Κι εμένα που είμαι εδώ και κάτι χρόνια στις Ειδικές Δυνάμεις και έχω πάει σε εμπόλεμες ζώνες, είδα πόσο πολύ με εκτιμάτε κάποιοι ακόμα και από αυτό εδώ το φόρουμ (δεν λέω για εσένα αλλά εάν πας λίγες σελίδες πίσω θα καταλάβεις τι παίζεται). 2) Οκ σύμφωνοι. Κι εγώ από την πλευρά μου κάνω ότι καλύτερο μπορώ προκειμένου να "φτιάξω" το πρόσωπο τους στρατού στους απλούς πολίτες και αυτό φαίνεται στα παράσημα, στις πουλάδες και στα γαλόνια μου. Αλλά όλα αυτά είναι ένας παραπάνω λόγος ώστε όταν βγαίνω έξω να περνάνε άλλοι από το τραπέζι μου και να αισχρολογούν. Μπορεί ένας στρατηγός να είναι ο ορισμός του μαλάκα, την προσοχή όμως θα την βαρέσω ακριβώς επειδή είναι στρατηγός. Μα αυτό είναι το θέμα της υπόθεσης. Εσύ ως άτομο το δέχεσαι γιατί σε εκφράζει. Εμένα δε με εκφράζει. Γιατί να μην έχω τη δυνατότητα να μην το δεχτώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μα αυτό είναι το θέμα της υπόθεσης. Εσύ ως άτομο το δέχεσαι γιατί σε εκφράζει. Εμένα δε με εκφράζει. Γιατί να μην έχω τη δυνατότητα να μην το δεχτώ; Μα δεν σου είπα έξω, στην πολιτική σου ζωή, να βαράς προσοχή σε όποιον στρατιωτικό δεις! Απλά να μην μας αποκαλείς στρατόκαυλους και άλλα τέτοια ωραία επίθετα. Εγώ δεν σε βρίζω για την δουλειά σου, έτσι να μην βρίζεις κι εσύ εμένα για την δικιά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δεν νομίζω ότι αποκάλεσα κανέναν στρατόκαυλο, αλλά δεν σκαλώνω εκεί. Απλά δεν κατάλαβες το νόημα αυτών που έγραψα. Αναφέρομαι στην επιλογή του να υπηρετήσεις ή όχι και όχι στις δημόσιες προσοχές. EDIT: Επίσης, εσύ (και ο κάθε εσύ, μην τα ξαναλέω) δεν με βρίζεις για τη δουλειά μου γιατί έχεις τη δυνατότητα να πας στον παρακάτω. Εγώ δεν την έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 1) Δεν νομίζω ότι αποκάλεσα κανέναν στρατόκαυλο, αλλά δεν σκαλώνω εκεί. 2) Απλά δεν κατάλαβες το νόημα αυτών που έγραψα. 3) Αναφέρομαι στην επιλογή του να υπηρετήσεις ή όχι και όχι στις δημόσιες προσοχές. 1) Δεν μίλαγα για εσένα αλλά γενικά. 2) Μάλλον. 3) Το "να υπηρετήσεις ή όχι" το έχουμε συζητήσει επί πολλές σελίδες σε αυτό το τόπικ. Τώρα για τις "δημόσιες προσοχές", προσοχή δεν βαράς μόνο όταν είναι και άλλοι μπροστά, αλλά όποτε βλέπεις κάποιον βαθμοφόρο ανώτερό σου (στον στρατό πάντα). Εάν δεν θέλεις να βαράς προσοχές, επιλογή σου είναι, αλλά αφού καλώς ή κακώς επιβάλλονται θα πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 χαιρετάς τον βαθμό, όχι τον άνθρωπο. Την σημαία χαιρετάς. Οχι τον βαθμο. Ολοι δαφνες εχουν με μια ελληνική σημαια. Απλα καποιοι εχουν περισσοτερες (αξιωματικοί) Στον αμερικανικο στρατο εχουν τους βαθμους στα jokey τους και στους μπερέδες τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Την σημαία χαιρετάς. Οχι τον βαθμο. Ολοι δαφνες εχουν με μια ελληνική σημαια. Απλα καποιοι εχουν περισσοτερες (αξιωματικοί) Στον αμερικανικο στρατο εχουν τους βαθμους στα jokey τους και στους μπερέδες τους. Κι εμείς έχουμε τους βαθμούς στα μανίκια μας. Αυτό όμως που χαιρετάς (salute) είναι ο βαθμός του ατόμου που χαιρετάς, εκτός κι εάν είναι στην σημαία. EDIT: Επίσης, εσύ (και ο κάθε εσύ, μην τα ξαναλέω) δεν με βρίζεις για τη δουλειά μου γιατί έχεις τη δυνατότητα να πας στον παρακάτω. Εγώ δεν την έχω... Τί εννοείς έχω την δυνατότητα να πάω στον παρακάτω; Δεν το έπιασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Τί εννοείς έχω την δυνατότητα να πάω στον παρακάτω; Δεν το έπιασα. Εννοώ ότι δεν είναι ανάγκη να μπεις στο μαγαζί μου. Αν δεν σου αρέσουν τα μούτρα μου, το στύλ μου, η συμπεριφορά μου, η βιτρίνα μου κλπ πας στον δίπλα που σου αρέσει περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εννοώ ότι δεν είναι ανάγκη να μπεις στο μαγαζί μου. Αν δεν σου αρέσουν τα μούτρα μου, το στύλ μου, η συμπεριφορά μου, η βιτρίνα μου κλπ πας στον δίπλα που σου αρέσει περισσότερο. Ναι, πάω στον δίπλα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σου συμπεριφέρομαι με ασέβεια και σε βρίζω. Αντίστοιχα και σε όποιον δεν αρέσει η θητεία και δεν μπορεί να βγει γιωτάς ή να πάει στο εξωτερικό, αλλάζει έως τα 40 του υπηκοότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, πάω στον δίπλα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σου συμπεριφέρομαι με ασέβεια και σε βρίζω. Αντίστοιχα και σε όποιον δεν αρέσει η θητεία και δεν μπορεί να βγει γιωτάς ή να πάει στο εξωτερικό, αλλάζει έως τα 40 του υπηκοότητα. Μα ο ένας απ τους λόγους που δεν με βρίζεις είναι οτι έχεις τη δυνατότητα να με αποφύγεις. Γιατί εγώ να πρέπει να βγω ψυχολογικάκιας ή να γίνω μετανάστης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ρε vaggo και συ τι συζητας. Εισαι λαθος. Απο την στιγμη που παρουσιαζεσαι στον στρατο τους ανηκεις. Τελείωσε. Σου λενε στις αδειες μην καβαλας μηχανακια γιατι μπορει να σκοτωθεις. οχι οτι θα στεναχωριθουνε γιατι εισαι ενα ΑΣΜ και ονομα. Απλα θα πεσει το δυναμικο και δεν θα χουν για σκοπιες. Ενα παιχνιδι ειναι χαιρετα και συ, δεν θα παθεις τπτ. Και αλλοι πριν απο σενα χαιρεταγαν και θα χαιρετανε στο μελλον. Μουτρα θα χεις και θα εχουν παντα δεν τρεχει και τπτ. Δεν εισαι πολιτης μεσα και πρεπει να κανεις αυτα που προσταζουν. Μπερδευεις την εξω ζωη με την μεσα. Λες για μαγαζια, επιχειρησεις και το παρομοιαζεις με τον στρατο. Και αυτη πηγε στρατο για 2 χρονια στο Ισραήλ http://www.youtube.com/watch?v=Q5-hgH7pZvs και δεν επαθε τπτ Απλα πρεπει να φτιαξει ολο το συστημα τα βυσματα των με και των δε. Και να ξερει ο καθενας να συμπεριφερθει. Αλλα σε μια χωρα που δεν γινονται αλλα, θα γινει αυτο θα μου πεις; Μουτρα τα στελεχη, μουτρα οι φανταροι και γινεται αυτο που ζητατε εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μα ο ένας απ τους λόγους που δεν με βρίζεις είναι οτι έχεις τη δυνατότητα να με αποφύγεις. Γιατί εγώ να πρέπει να βγω ψυχολογικάκιας ή να γίνω μετανάστης; Μα και εγώ πολλά πράγματα δεν μπορώ να αποφύγω, αλλά δεν τα βρίζω. Από συναδέλφους έως και δημόσιες υπηρεσίες. Το να γράφουν άλλη υπηκοότητα τα χαρτιά σου έως τα 40 σου δεν σημαίνει ότι είσαι μετανάστης. Η θητεία είναι αναγκαστική, και το μόνο που μπορείς να κάνεις για να την αποφύγεις είναι αυτά που έχω πει. Και το μαγαζί σου εάν ήταν το μόνο που υπήρχε και έπρεπε να έρχομαι αναγκαστικά σε εσένα δεν σημαίνει ότι θα σε έβριζα. Έχουμε και ένα επίπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Να μπεις να κανεις τον μαλακα δεν παιζει δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Καλά το πήγαινε αλλά εδώ τα χάλασε. Ο Βασιλικός Στρατός της Αγγλίας (λάθος τον είχε ονομάσει) σήμερα έχει 138,500 Αξιωματικούς μόνο. Βάλτε και υπαξιωματικούς και οπλίτες και δείτε το σύνολο πόσο βγαίνει. lol, καμία σχεση. Ο αγγλικος στρατος σημερα ειναι 138,500 regular and territorial, αυτο σημαινει όλοι μαζί όχι μονο οι αξκοι και το κειμενο λεει απο το 2015. Απο το νοημα του κειμενου εχεις κάποια αντιρρηση; ή μονο ότι δεν έγραψαν σωστά την ονομασία του; Όχι δεν είναι πρότυπα πειθαρχίας αλλά εάν σε δουν με στολή αξιωματικού και παράσημα θα σου δείξουν σεβασμό. σε ποιες χώρες; στη Β. Κορέα και το Ιραν; Στην Ευρώπη ψιλογραμμένους τους έχουν και στις ΗΠΑ οι δεικτες της εγκληματικότητας έχουν παρα πολλούς στρατιωτικούς. Προσφατα δολοφονήθηκε ο πιο επιτυχημένος ελ. σκοπευτής του αμερικανικού στρατού... Εκτος απο αυτο, ο σεβασμός που αναφερεις στον πραγματικο κόσμο δεν χαρίζεται Οταν εσεις αντι να σεβαστειτε τον φαντάρο που ερχεται αφιλοκερδώς να σας τιμήσει με την παρουσία του εσεις τον κανετε φιλιππινεζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εισαι πολιτης μεσα και πρεπει να κανεις αυτα που προσταζουν. Μπερδευεις την εξω ζωη με την μεσα. Λες για μαγαζια, επιχειρησεις και το παρομοιαζεις με τον στρατο. Το αυτό. Στο στρατόπεδο είσαι στρατιώτης και όχι πολίτης. Εκεί μέσα πρέπει να αλλάζει η νοοτροπία σου. 1) lol, καμία σχεση. Ο αγγλικος στρατος σημερα ειναι 138,500 regular and territorial, αυτο σημαινει όλοι μαζί όχι μονο οι αξκοι και το κειμενο λεει απο το 2015. Απο το νοημα του κειμενου εχεις κάποια αντιρρηση; ή μονο ότι δεν έγραψαν σωστά την ονομασία του; 2) σε ποιες χώρες; στη Β. Κορέα και το Ιραν; Στην Ευρώπη ψιλογραμμένους τους έχουν και στις ΗΠΑ οι δεικτες της εγκληματικότητας έχουν παρα πολλούς στρατιωτικούς. Προσφατα δολοφονήθηκε ο πιο επιτυχημένος ελ. σκοπευτής του αμερικανικού στρατού... 3) Εκτος απο αυτο, ο σεβασμός που αναφερεις στον πραγματικο κόσμο δεν χαρίζεται Οταν εσεις αντι να σεβαστειτε τον φαντάρο που ερχεται αφιλοκερδώς να σας τιμήσει με την παρουσία του εσεις τον κανετε φιλιππινεζα; 1) Απ' όσο γνωρίζω μόνιμους (regular) αποκαλούν μόνο τους αξιωματικούς και εθνοφρουρά (territorial) όσους βρίσκονται στην εφεδρεία. 2) Στην Αμερική μια χαρά σεβασμό μου έδειχναν όλοι τους. Το ίδιο και σε όποια χώρα έχω πάει. Μόνο εδώ οι πολίτες μας μισούν. 3) Πάλι το γυρνάτε το θέμα στην θητεία. Τον φαντάρο τον σέβομαι κανονικότατα, και κάποιους πολύ περισσότερο από όσο τους αξίζει. Αυτόν όμως που θα του βαρέσω προσοχή και θα τον σεβαστώ όσο τίποτα άλλο θα είναι ο εθελοντής οπλίτης εν καιρώ πολέμου. Το ότι έρχεσαι για λίγους μήνες επειδή σε αναγκάζει το κράτος και με βρίζεις μπροστά μου, δεν μου λέει τίποτα και ο σεβασμός που δείχνω σε τέτοια άτομα είναι υπέραρκετός. Έλα και εθελοντής στον πόλεμο και τότε θα λάβεις όλον τον σεβασμό από όλους και θα γίνεις και ήρωας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις