tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Έχω όμως να κάνω μία ερώτηση σε όλους σας (άσχετο από αυτό που συζητάμε): Εάν προέκυπτε πόλεμος, πόσοι από εσάς θα γίνονταν εθελοντές οπλίτες; Εγώ πιστεύω πως ότι και να δηλώσουμε τώρα, είτε ναι, είτε όχι, αν γίνει στ'αλήθεια είναι πολύ πιθανόν να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Πάντως πόλεμο με πόλεμο έχει διαφορά. Άλλο ο αμυντικός για παράδειγμα, άλλο ο επεκτατικός. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως ο τελευταίος πόλεμος που έζησε η ελλάδα ήταν εμφύλιος, και όχι εθνικός. Άρα είναι δύσκολο να πει κάποιος ένα ναι ή ένα όχι χωρίς να γνωρίζει βασικά χαρακτηριστικά της κατάστασης. 3
sabotaz1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πιστεύω πως ότι και να δηλώσουμε τώρα, είτε ναι, είτε όχι, αν γίνει στ'αλήθεια είναι πολύ πιθανόν να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Πάντως πόλεμο με πόλεμο έχει διαφορά. Άλλο ο αμυντικός για παράδειγμα, άλλο ο επεκτατικός. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως ο τελευταίος πόλεμος που έζησε η ελλάδα ήταν εμφύλιος, και όχι εθνικός. Άρα είναι δύσκολο να πει κάποιος ένα ναι ή ένα όχι χωρίς να γνωρίζει βασικά χαρακτηριστικά της κατάστασης. Απολυτα καλυμενος.Θελω να πιστευω οτι σε περιπτωση αμυνας θα παμε ολοι(Ολα τα γιωτα)
brickoman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πιστεύω πως ότι και να δηλώσουμε τώρα, είτε ναι, είτε όχι, αν γίνει στ'αλήθεια είναι πολύ πιθανόν να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Πάντως πόλεμο με πόλεμο έχει διαφορά. Άλλο ο αμυντικός για παράδειγμα, άλλο ο επεκτατικός. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως ο τελευταίος πόλεμος που έζησε η ελλάδα ήταν εμφύλιος, και όχι εθνικός. Άρα είναι δύσκολο να πει κάποιος ένα ναι ή ένα όχι χωρίς να γνωρίζει βασικά χαρακτηριστικά της κατάστασης. Εννοείται αμυντικός! Το θέμα είναι όμως το πόσοι Έλληνες αυτή την στιγμή προθυμοποιούνται να "θυσιάσουν" τον εαυτό τους για την πατρίδα τους. Θελω να πιστευω οτι σε περιπτωση αμυνας θα παμε ολοι(Ολα τα γιωτα) Κι εγώ θέλω να το πιστεύω αυτό, μόνο που θεωρώ ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει γενιά που να μην ζήσει πόλεμο, οπότε καλύτερα (ειδικά αυτήν την περίοδο με τις κρίσεις) ας τα βάζουμε όλα στο τραπέζι.
sabotaz1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Εννοείται αμυντικός! Το θέμα είναι όμως το πόσοι Έλληνες αυτή την στιγμή προθυμοποιούνται να "θυσιάσουν" τον εαυτό τους για την πατρίδα τους. Κι εγώ θέλω να το πιστεύω αυτό, μόνο που θεωρώ ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει γενιά που να μην ζήσει πόλεμο, οπότε καλύτερα (ειδικά αυτήν την περίοδο με τις κρίσεις) ας τα βάζουμε όλα στο τραπέζι. Mακαρι να μην το μαθουμε ποτε.Ακομα και τον ευατο μου πιανω σε φασεις "σιγα αμα γινει πολεμος να παω να σκοτοθω εγω για τους μ@λ@κες πολιτικους.Αλλα στην τελικη δεν πας για αυτους πας να πολεμησεις για την οικογενοια σου την κοπελα σου για να μπορεις να κανεις ελευθερος οτι εκανες τοσο καιρο.Το ξερω οτι ειναι ασχετο αλλα ηθελα να το γραψω.
tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Εννοείται αμυντικός! Το θέμα είναι όμως το πόσοι Έλληνες αυτή την στιγμή προθυμοποιούνται να "θυσιάσουν" τον εαυτό τους για την πατρίδα τους. Κι εγώ θέλω να το πιστεύω αυτό, μόνο που θεωρώ ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν είναι μόνο θέμα πατρίδας με την έννοια της εθνικής συνείδησης. Και οι αντάρτες του ΕΑΜ πολέμισαν, έδωσαν τη ζωή τους ενάντια στους γερμανούς, αλλά οι περισσότεροι ήταν ιδεολογικά κομμουνιστές. Θέλω να πιστεύω ότι ελάχιστοι θα παραχωρούσαν το σπίτι τους, τον τόπο τους, τη ζωή τους, σε έναν κατακτητή και θα έλεγαν κι ευχαριστώ. Παρόλα αυτά, οφείλω να παραδεχτώ, πως δεν σημαίνει ότι όλοι οι αντιστεκώμενοι θα είχαν κοινή ιδεολογία.
brickoman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Mακαρι να μην το μαθουμε ποτε.Ακομα και τον ευατο μου πιανω σε φασεις "σιγα αμα γινει πολεμος να παω να σκοτοθω εγω για τους μ@λ@κες πολιτικους.Αλλα στην τελικη δεν πας για αυτους πας να πολεμησεις για την οικογενοια σου την κοπελα σου για να μπορεις να κανεις ελευθερος οτι εκανες τοσο καιρο.Το ξερω οτι ειναι ασχετο αλλα ηθελα να το γραψω. Έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ όμως προσωπικά θέλω να μάθω. Θέλω να δω πως είναι ο πόλεμος. Θέλω να κάνω πράξη επιτέλους αυτά τα οποία τόσα χρόνια μάθαινα. Θέλω να αποκτήσω την εμπειρία του πολέμου. Μπορεί να με θεωρείτε τρελό, αλλά πιστεύω πως όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί τι θα κάναμε εάν βρισκόμασταν μέσα σε ένα πεδίο μάχης. Δεν είναι μόνο θέμα πατρίδας με την έννοια της εθνικής συνείδησης. Και οι αντάρτες του ΕΑΜ πολέμισαν, έδωσαν τη ζωή τους ενάντια στους γερμανούς, αλλά οι περισσότεροι ήταν ιδεολογικά κομμουνιστές. Θέλω να πιστεύω ότι ελάχιστοι θα παραχωρούσαν το σπίτι τους, τον τόπο τους, τη ζωή τους, σε έναν κατακτητή και θα έλεγαν κι ευχαριστώ. Παρόλα αυτά, οφείλω να παραδεχτώ, πως δεν σημαίνει ότι όλοι οι αντιστεκώμενοι θα είχαν κοινή ιδεολογία. Βεβαίως και δεν σημαίνει ότι όλοι οι αντιστεκόμενοι θα είχαν κοινή ιδεολογία, αλλά όπως είπες κι εσύ θα ήταν αντιστεκόμενοι. Τώρα το εάν εγώ πολεμάω για την γκόμενά μου κι εσύ για τον σκύλο σου, δεν με νοιάζει, αρκεί να πολεμάμε και οι δύο. Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε μετά.
tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ όμως προσωπικά θέλω να μάθω. Θέλω να δω πως είναι ο πόλεμος. Θέλω να κάνω πράξη επιτέλους αυτά τα οποία τόσα χρόνια μάθαινα. Θέλω να αποκτήσω την εμπειρία του πολέμου. Μπορεί να με θεωρείτε τρελό, αλλά πιστεύω πως όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί τι θα κάναμε εάν βρισκόμασταν μέσα σε ένα πεδίο μάχης. Βεβαίως και δεν σημαίνει ότι όλοι οι αντιστεκόμενοι θα είχαν κοινή ιδεολογία, αλλά όπως είπες κι εσύ θα ήταν αντιστεκόμενοι. Τώρα το εάν εγώ πολεμάω για την γκόμενά μου κι εσύ για τον σκύλο σου, δεν με νοιάζει, αρκεί να πολεμάω. Και δεν έχεις καλή κάρτα γραφικών για να παίξεις κάποιο fps;
brickoman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Και δεν έχεις καλή κάρτα γραφικών για να παίξεις κάποιο fps; Κανένα δεν αξίζει από τα καινούρια!
sabotaz1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Brickoman δεν εχουμε τιποτα μαχημες μοναδες εξωτερικο?Γιατι δεν πας εκει αν γινεται?
brickoman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Brickoman δεν εχουμε τιποτα μαχημες μοναδες εξωτερικο?Γιατι δεν πας εκει αν γινεται? Έχουμε και είμαι στους Υποβρύχιους Καταστροφείς αλλά τώρα με έβαλαν σε μη-μάχιμο πόστο διότι περιμένω κόρη. Μετά την γέννα επιστρέφω στην ενεργώ δράση, αλλά και πάλι καμία σχέση με τον αληθινό πόλεμο.
sabotaz1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Έχουμε και είμαι στους Υποβρύχιους Καταστροφείς αλλά τώρα με έβαλαν σε μη-μάχιμο πόστο διότι περιμένω κόρη. Μετά την γέννα επιστρέφω στην ενεργώ δράση, αλλά και πάλι καμία σχέση με τον αληθινό πόλεμο. Συνχαρητηρια για την κορη .Ασε τους πολεμους τωρα γιατι το να μεγαλωσεις κορη μοιαζει με 3ο παγκοσμιο.
brickoman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Συνχαρητηρια για την κορη .Ασε τους πολεμους τωρα γιατι το να μεγαλωσεις κορη μοιαζει με 3ο παγκοσμιο. Θενξ! Θα γίνει 3ος παγκόσμιος εάν μου φέρει κανέναν δήθεν γιωτά! 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ελα ρε παιδιά τι λέτε τώρα;;; Είναι δυνατόν;;; Ο στρατός είναι τεράστιο σχολείο! Μην λέτε χαζομάρες!! Αυτό που λέγαν οτι ο στρατός σε κάνει άντρα, είναι μεγάλη αλήθεια! και εγώ που νόμιζα ότι τέτοια κλισέ μονο πενηντάρηδες με παιδική ηλικία επί χούντας λένε. Πάντως καλλίτερα να πας να δουλέψεις σαν σεκιουριτάς/σερβιτόρος/καθαριστής με ένσημα και μισθό παρα να το κανεις στη θητεία σου τζάμπα, και πιο πατριώτης θα είσαι αφού θα πληρώσεις και καμια εισφορά στα ασφαλιστικά ταμεία... Θενξ! Θα γίνει 3ος παγκόσμιος εάν μου φέρει κανέναν δήθεν γιωτά! protip: θα έχει καταργηθεί μέχρι τότε 1
brickoman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 protip: θα έχει καταργηθεί μέχρι τότε Λες να την γλυτώσει;
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 πρέπει να βρείς αλλα πιο ρεαλιστικά κριτήρια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις