sabotaz1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 1) Σιχαίνομαι την Χρυσή αυγή. Ειλικρινά μέχρι Θανάτου. 2) Ουτε ξέρω τι είναι αυτο το defencenet 3) Πήγα σε πολύ δύσκολη μοίρα η οποία λέγεται ακόμα και τώρα μαύρη μοιρα. Το 90% των στελεχών της μοίρας ήταν απο Ο.Υ.Κ ( Διοικητής, Λοχαγοί, Υπολοχαγοί κτλ) Όπως μπορείτε να καταλάβετε η θητεία μου ήταν μαρτύριο! Έζησα πράματα και καταστάσεις που πολλοί απο τους απλούς στρατιώτες, ούτα φαντάζονται οτι μπορεί να γίνονται. Και εννοείται όχι μόνο εγω, όλο το στρατόπεδο! Όπότε αυτα που λέτε και νομίζετε εσείς τώρα, εγω τα έλεγα πολύ καιρο πριν απο εσας. Ο στρατός δεν είναι τόσο σκατά όσο νομίζετε! Στην τελική εκει που πήγα εγω έμαθα πολλά σημαντικά πράματα! Αν ήμουν τζιτζίκη (Πεζικό) και όλη την μέρα τον έπαιζα και ήμουν ΚΨΜ --> λόχος , λόχος --> ΚΨΜ ίσως να έλεγα τα ίδια με εσας! Ρε φιλε και τοτε πως κατηγορεις καποιον που δεν θελει να πεταξει 9 μηνες απο τη ζωη του παιρνοντας 8.62 τον μηνα για να συντηρει καφετεριες και σουφλατζιδικα και να κανει τα χατηρια των εποπ ως ανθελληνα?Για συνελθε λιγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ρε φιλε και τοτε πως κατηγορεις καποιον που δεν θελει να πεταξει 9 μηνες απο τη ζωη του παιρνοντας 8.62 τον μηνα για να συντηρει καφετεριες και σουφλατζιδικα και να κανει τα χατηρια των εποπ ως ανθελληνα?Για συνελθε λιγο Εάν δεν θέλει να κάνει θητεία τότε πολύ απλά να πάρει αναβολή και να πάει σε άλλη χώρα μέχρι τα 40 του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabotaz1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Γαμω το κερατο μου τωρα το ειδα http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=88517&cat_id=13. Αλλος ενας αυτοκτονησε. Εάν δεν θέλει να κάνει θητεία τότε πολύ απλά να πάρει αναβολή και να πάει σε άλλη χώρα μέχρι τα 40 του. Η ακομα πιο απλα να παρει ι5 η να μην πατησει ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Γαμω το κερατο μου τωρα το ειδα http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=88517&cat_id=13. Αλλος ενας αυτοκτονησε. Η ακομα πιο απλα να παρει ι5 η να μην πατησει ποτε α) Οπλίτης. β) Το έχουν κάνει μόδα; γ) Ι-5 να πάρει εάν πραγματικά είναι γιωτάς. Αλλιώς ας κάνει αυτό που είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabotaz1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 α) Οπλίτης. β) Το έχουν κάνει μόδα; γ) Ι-5 να πάρει εάν πραγματικά είναι γιωτάς. Αλλιώς ας κάνει αυτό που είπα. α) ε και? β)Κανενας ελενχος απο το προσωπικο και μηδενικο ενδιαφερον για τον φανταρο θα ελεγα εγω. γ)αν καποις δεν θελει να παει προφανως ειναι ακαταλληλος οποτε ας παρει ι5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 α) ε και? β)Κανενας ελενχος απο το προσωπικο και μηδενικο ενδιαφερον για τον φανταρο θα ελεγα εγω. γ)αν καποις δεν θελει να παει προφανως ειναι ακαταλληλος οποτε ας παρει ι5 α) Όχι τίποτα, απλά επειδή πρόσφατα ένα παιδί μπέρδεψε τους φαντάρους με τους οπλίτες. β) Κι εμένα 4 χρόνια στην σχολή με καταπίεζαν όσο δεν μπορείς να φανταστείς και δεν μου έδειχνε κανένας ενδιαφέρον παρά μόνο τα "αδέλφια" μου στον στρατώνα. Δεν αυτοκτόνησα. Όσο για τον έλεγχο, στις 3 το βράδυ στην σκοπιά μες στην νύχτα, και να θέλει κάποιος δεν μπορεί να σε ελέγξει. Παίρνει 5 κλάσματα δευτερολέπτου να γεμίσεις και να ρίξεις. γ) Το ότι δεν θέλεις να πας δεν σημαίνει ότι είσαι ακατάλληλος. Κι εγώ μικρός δεν ήθελα να πάω σχολείο, αυτό τι σημαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabotaz1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 α) Όχι τίποτα, απλά επειδή πρόσφατα ένα παιδί μπέρδεψε τους φαντάρους με τους οπλίτες. β) Κι εμένα 4 χρόνια στην σχολή με καταπίεζαν όσο δεν μπορείς να φανταστείς και δεν μου έδειχνε κανένας ενδιαφέρον παρά μόνο τα "αδέλφια" μου στον στρατώνα. Δεν αυτοκτόνησα. Όσο για τον έλεγχο, στις 3 το βράδυ στην σκοπιά μες στην νύχτα, και να θέλει κάποιος δεν μπορεί να σε ελέγξει. Παίρνει 5 κλάσματα δευτερολέπτου να γεμίσεις και να ρίξεις. γ) Το ότι δεν θέλεις να πας δεν σημαίνει ότι είσαι ακατάλληλος. Κι εγώ μικρός δεν ήθελα να πάω σχολείο, αυτό τι σημαίνει; α)Οκ β)Το διαλεξες να πας στη σχολη σου.Οπως ξαναειπα οταν πηγα εγω στρατο μοιραζαν οπλα σαν τσιχλες οπου να ναι.(Προφανως το παληκαρι θα ειχε δειξει και καποια σημαδια τα οποια ουτε οι ανωτεροι αλλα ουτε και οι φανταροι καταλαβαν/ασχοληθηκαν) γ)Δεν καταλαβαινω γιατι θες καποιν στον στρατο ενω εκεινος δεν θελει να παει.Αχρηστος δεν θα σου ειναι?Ουτε να μαθει τιποτα θα θελει.Μονο να φυδιαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 α) Όχι τίποτα, απλά επειδή πρόσφατα ένα παιδί μπέρδεψε τους φαντάρους με τους οπλίτες. β) Κι εμένα 4 χρόνια στην σχολή με καταπίεζαν όσο δεν μπορείς να φανταστείς και δεν μου έδειχνε κανένας ενδιαφέρον παρά μόνο τα "αδέλφια" μου στον στρατώνα. Δεν αυτοκτόνησα. Όσο για τον έλεγχο, στις 3 το βράδυ στην σκοπιά μες στην νύχτα, και να θέλει κάποιος δεν μπορεί να σε ελέγξει. Παίρνει 5 κλάσματα δευτερολέπτου να γεμίσεις και να ρίξεις. γ) Το ότι δεν θέλεις να πας δεν σημαίνει ότι είσαι ακατάλληλος. Κι εγώ μικρός δεν ήθελα να πάω σχολείο, αυτό τι σημαίνει; α) αν είναι ένοπλος, το ίδιο δεν είναι; (δεν ξέρω κιόλας) β) εσύ είχες την επιλογή να φύγεις από τη σχολή, ο φαντάρος δεν την έχει (τυπικά την έχει βέβαια, αλλά πολλοί δεν καταλαβαίνουν τα δικαιώματά τους). γ) τελικά όμως, το ότι δεν θες να πας, σε καθιστά ακατάλληλο. Τι νόημα έχει να πας αν για παράδειγμα δεν υπακους σε τίποτα και περιφέρεσαι μέσα στο στρατόπεδο. Η σωματική βία προφανώς απαγορεύεται, οπότε μόνη τους επιλογή είναι να σε διώξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 α)Οκ β)Το διαλεξες να πας στη σχολη σου.Οπως ξαναειπα οταν πηγα εγω στρατο μοιραζαν οπλα σαν τσιχλες οπου να ναι.(Προφανως το παληκαρι θα ειχε δειξει και καποια σημαδια τα οποια ουτε οι ανωτεροι αλλα ουτε και οι φανταροι καταλαβαν/ασχοληθηκαν) γ)Δεν καταλαβαινω γιατι θες καποιν στον στρατο ενω εκεινος δεν θελει να παει.Αχρηστος δεν θα σου ειναι?Ουτε να μαθει τιποτα θα θελει.Μονο να φυδιαζει α) - β) Το διάλεξα, ναι. Κανείς όμως δεν μου είχε δείξει/πει πως είναι εκεί μέσα. Επίσης τα όπλα σας τα μοίραζαν επειδή κάποιοι σας έκριναν κατάλληλους για να τα πάρετε. Εάν αυτοί δεν έκαναν καλά την δουλειά τους δεν είναι δικό μου θέμα. γ) Τουλάχιστον στον στρατό θα μάθει να οπλίζει ημιαυτόματο σε περίπτωση που τον χρειαστούμε. α) αν είναι ένοπλος, το ίδιο δεν είναι; (δεν ξέρω κιόλας) β) εσύ είχες την επιλογή να φύγεις από τη σχολή, ο φαντάρος δεν την έχει (τυπικά την έχει βέβαια, αλλά πολλοί δεν καταλαβαίνουν τα δικαιώματά τους). γ) τελικά όμως, το ότι δεν θες να πας, σε καθιστά ακατάλληλο. Τι νόημα έχει να πας αν για παράδειγμα δεν υπακους σε τίποτα και περιφέρεσαι μέσα στο στρατόπεδο. Η σωματική βία προφανώς απαγορεύεται, οπότε μόνη τους επιλογή είναι να σε διώξουν. α) Όχι. β) Όπως είπες κι εσύ, την έχει. γ) Άλλο το να σε διώξουν επειδή δεν τους κάνεις (και εσύ να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου), και άλλο το να κάνεις μαλακίες προκειμένου να σε βγάλουν αυτιστικό για να μην πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabotaz1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 α) - β) Το διάλεξα, ναι. Κανείς όμως δεν μου είχε δείξει/πει πως είναι εκεί μέσα. Επίσης τα όπλα σας τα μοίραζαν επειδή κάποιοι σας έκριναν κατάλληλους για να τα πάρετε. Εάν αυτοί δεν έκαναν καλά την δουλειά τους δεν είναι δικό μου θέμα. γ) Τουλάχιστον στον στρατό θα μάθει να οπλίζει ημιαυτόματο σε περίπτωση που τον χρειαστούμε. γ)μπορει να γινει σε 2-3 μηνες με συνεχη εκπαιδευση που και καλητερη απο την τωρινη θα ειναι και δεν θα χανουν 9 μηνες απο τη ζωη τους.Υπαρχουν απειροι τροποι να γινει κατι τετοιο(να σε καλουν ανα 1-2 χρονια για 1-2 βδομαδες συνεχη εκπαιδευση και απειρα αλλα) Τεραστιο αρθρο που για μενα αντικατοπτριζει ακριβως οτι ειναι ο στρατος.Καντε τον κοπο να το διαβασεται http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=46727979 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 γ)μπορει να γινει σε 2-3 μηνες με συνεχη εκπαιδευση που και καλητερη απο την τωρινη θα ειναι και δεν θα χανουν 9 μηνες απο τη ζωη τους.Υπαρχουν απειροι τροποι να γινει κατι τετοιο(να σε καλουν ανα 1-2 χρονια για 1-2 βδομαδες συνεχη εκπαιδευση και απειρα αλλα) Μα όπως είπα και χθές το όλο σκεπτικό της θητείας πραγματοποιείται με λάθος τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 γ) Άλλο το να σε διώξουν επειδή δεν τους κάνεις (και εσύ να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου), και άλλο το να κάνεις μαλακίες προκειμένου να σε βγάλουν αυτιστικό για να μην πας. Είναι θέμα έλλειψης επιλογών. Όταν δεν σου δίνεται η ευκαιρία να επιλέξεις (αφού η θητεία είναι υποχρεωτική) είναι λογικό οι περισσότεροι τρόποι αποφυγής της να είναι πλάγιοι. Ας βγάλουν μια αίτηση να συμπληρώνεις αν θες ή όχι να υπηρετήσεις όταν περνάς περιοδεύων, να επιλέγουν όλοι τον σωστό τρόπο αποφυγής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabotaz1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μα όπως είπα και χθές το όλο σκεπτικό της θητείας πραγματοποιείται με λάθος τρόπο. Δεν το ειδαι sorry Μα όπως είπα και χθές το όλο σκεπτικό της θητείας πραγματοποιείται με λάθος τρόπο. Δεν το διαβασα sorry 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μα όπως είπα και χθές το όλο σκεπτικό της θητείας πραγματοποιείται με λάθος τρόπο. Άρα για μένα υπάρχουν 2 επιλογές: α. Αλλάζει το σκεπτικό. β. Δεν αλλάζει, παραμένει ίδιο και σάπιο όπως τώρα και καταργείται. Γιατί η εναλλακτική να συνεχίσει να είναι να παραμείνει σάπιος και να είναι υποχρεωτικός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Είναι θέμα έλλειψης επιλογών. Όταν δεν σου δίνεται η ευκαιρία να επιλέξεις (αφού η θητεία είναι υποχρεωτική) είναι λογικό οι περισσότεροι τρόποι αποφυγής της να είναι πλάγιοι. Ας βγάλουν μια αίτηση να συμπληρώνεις αν θες ή όχι να υπηρετήσεις όταν περνάς περιοδεύων, να επιλέγουν όλοι τον σωστό τρόπο αποφυγής. Οκ, από το να συμβαίνει αυτό το τσίρκο στα ψυχοτεχνικά, είναι προτιμότερο αυτό που λες. Έχω όμως να κάνω μία ερώτηση σε όλους σας (άσχετο από αυτό που συζητάμε): Εάν προέκυπτε πόλεμος, πόσοι από εσάς θα γίνονταν εθελοντές οπλίτες; Άρα για μένα υπάρχουν 2 επιλογές: α. Αλλάζει το σκεπτικό. β. Δεν αλλάζει, παραμένει ίδιο και σάπιο όπως τώρα και καταργείται. Γιατί η εναλλακτική να συνεχίσει να είναι να παραμείνει σάπιος και να είναι υποχρεωτικός; Σε εμένα το λες καλέ; Εάν ήταν στο χέρι μου θα είχε αλλάξει το σκεπτικό από την πρώτη κιόλας μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις