Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Για να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί, όταν είσαι τυπικός κατά τη διάρκεια της θητείας σου, δεν θα αντιμετωπίσεις απολύτως κανένα πρόβλημα ακόμη και με τους πιο "σκληρούς" βαθμοφόρους κλπ (προσωπικά με αυτούς τα πήγαινα καλύτερα, σε σχέση με τους πιο "χαλαρούς" που δεν τους ενδιέφερε απολύτως τίποτα). Το 99% των περιπτώσεων που ακούτε για προβλήματα με ανωτέρους κλπ, οφείλονται στις ιδιοτροπίες και τη μλκια του στρατιώτη ο οποίος έχει πρόβλημα προσαρμογής ακόμη και στον έξω κόσμο γενικότερα (και ειδικά για αυτά τα άτομα, χαίρομαι που υπάρχει ο στρατός ). Προφανώς όμως υπάρχουν και ειδικές περιπτώσεις (σπάνιες ευτυχώς πλεον) είτε ατόμων-ανωτερων με διαπιστωμένα ψυχολογικά προβλήματα (ή απλά αγράμματοι), είτε αθλιων εγκαταστάσεων κλπ κλπ, που δικαιλογημένα σε κάνουν να αγανακτείς.
tritonas00 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 (και ειδικά για αυτά τα άτομα, χαίρομαι που υπάρχει ο στρατός ). Συμφωνω!! +1000 Προφανώς όμως υπάρχουν και ειδικές περιπτώσεις (σπάνιες ευτυχώς πλεον) είτε ατόμων-ανωτερων με διαπιστωμένα ψυχολογικά προβλήματα (ή απλά αγράμματοι), είτε αθλιων εγκαταστάσεων κλπ κλπ, που δικαιλογημένα σε κάνουν να αγανακτείς. βρες μου εναν εποπ σπουδασμενο..η τουλαχιστον με ενα Α επιπεδο....θες να πεις σπανια περιπτωση να βρεις ανωτερο μορφωμενο ή με καποια επιπεδο ειμαι κοντα 7 μηνες φανταρος και εχω συναντησει 2-3 τετοιους που μπορεις να συνεννοηθεις και να μιλησεις σαν ανθρωπος...Ολοι οι αλλοι μα ολοι ομως..ειναι ...ας μην πω..
MagicianOfNight Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 γεια σας και απο μενα 308 εσο ειμαι και ξεκινησα απο κορινθο.. συνεχισα θεσσαλονικη και τωρα ειμαι...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνω!! +1000 βρες μου εναν εποπ σπουδασμενο..η τουλαχιστον με ενα Α επιπεδο....θες να πεις σπανια περιπτωση να βρεις ανωτερο μορφωμενο ή με καποια επιπεδο ειμαι κοντα 7 μηνες φανταρος και εχω συναντησει 2-3 τετοιους που μπορεις να συνεννοηθεις και να μιλησεις σαν ανθρωπος...Ολοι οι αλλοι μα ολοι ομως..ειναι ...ας μην πω.. Καλά τους ΕΠΟΠ τους έχω (είχα) χ@σμ@νους! Όταν λέω αγράμματοι εννοώ όχι αυτούς που απλά δεν έχουν έναν τιτλο σπουδών, αλλά αυτούς που δεν είναι σε θέση να σκεφτούν και να ενεργήσουν λογικά. Προσωπικά πάντως τέτοια άτομα δεν συνάντησα στη θητεία μου (και αναφέρομαι στους βαθμοφόρους διοικητές, λοχαγούς, συνταγματάρχες κλπ), που στις περισσότερες περιπτώσεις οι φήμες περί δήθεν "απαλεψιάς", αυστηρότητας (με την κακή έννοια) κλπ είχαν σαν αφετηρια κάποιους φαντάρους που είχαν λερωμένη τη φωλιά τους.
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καλά τους ΕΠΟΠ τους έχω (είχα) χ@σμ@νους! Όταν λέω αγράμματοι εννοώ όχι αυτούς που απλά δεν έχουν έναν τιτλο σπουδών, αλλά αυτούς που δεν είναι σε θέση να σκεφτούν και να ενεργήσουν λογικά. Προσωπικά πάντως τέτοια άτομα δεν συνάντησα στη θητεία μου (και αναφέρομαι στους βαθμοφόρους διοικητές, λοχαγούς, συνταγματάρχες κλπ), που στις περισσότερες περιπτώσεις οι φήμες περί δήθεν "απαλεψιάς", αυστηρότητας (με την κακή έννοια) κλπ είχαν σαν αφετηρια κάποιους φαντάρους που είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. απο ταγματαρχης και πανω δεν εχει αμεση επαφη με τους κληρωτους και δεν μπορεις να βγαλεις τετοια συμπερασματα απο τη λιγη επαφη που θα ερχεστε, καταλαβαινεις ομως αν ειναι καλοι η για τον (...) σε θεματα διοικητικης μεριμνας, οπως πχ. το φαγητο, η κατανομη των υπηρεσιων αναμεσα τους λοχους, βισματα, χειρισμος σε περιπτωση εμπλοκης, επανδρωση στα ιατρεια και πολλα αλλα που δεν φαινεται αμεσα ποιος ευθηνεται.
panosno1com Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρει καποιος/'α τα δικαιολογητικα που χρειαζονται για κατ εξαιρεση μεταθεση για λογους οικονομικούς?ευχαριστω εκ των προτερων
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρει καποιος/'α τα δικαιολογητικα που χρειαζονται για κατ εξαιρεση μεταθεση για λογους οικονομικούς?ευχαριστω εκ των προτερων Φανταζομαι το εκαθαριστικο της τελευταιας χρονιας επικυρωμενο. Αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος, ριξε ενα τηλεφωνο στη στρατολογια καλυτερα.
panosno1com Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 γμτ τα οικονομικα προβληματα προεκυψαν απο φετος..δλδ απο το οικονομικο ετος που διανυουμε...δε ξερω αν το λεω σωστα...απλα στη προηγουμενη φορολογικη δηλωση ημασταν κάπως για ουεφα ενω φετος για υποβιβασμο...για να το πω ετσι!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 γμτ τα οικονομικα προβληματα προεκυψαν απο φετος..δλδ απο το οικονομικο ετος που διανυουμε...δε ξερω αν το λεω σωστα...απλα στη προηγουμενη φορολογικη δηλωση ημασταν κάπως για ουεφα ενω φετος για υποβιβασμο...για να το πω ετσι! στρατολογια θα ξερει να σου πει καλυτερα. ριξε τηλ μη το σκεφτεσαι...Εισαι ψιλοεξαιρετικη περιπτωση και στερεισαι και δικαιολογητικων. Οποτε αν ειναι αυτοι θα σε κατευθυνουν καλυτερα
panosno1com Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 λες ε??στρατολογια ρουφ?ή καπου αλλου???το τηλεφωνο ειναι ευκολο να το χω??ευχαριστω για τη βοηθεια,αν ξερει κανεις να απαντησει
S2Katana Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ψιλοσχετικό, αλλά να ξέρετε πως οι αιτήσεις για αμετάθετο που κάνουν οι οχταμηνίτες, πλέον πάνε στον κάλαθο των αχρήστων, γιατί οι μονάδες της Αθήνας υποφέρουν!
Finn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ένα φιλαράκι φεύγει με μετάθεση στην 110ΜΠΠ στις Φέρρες.Υπηρέτησε κάποιος πρόσφατα να μας δώσει μια γενική εικόνα;
panosno1com Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ψιλοσχετικό, αλλά να ξέρετε πως οι αιτήσεις για αμετάθετο που κάνουν οι οχταμηνίτες, πλέον πάνε στον κάλαθο των αχρήστων, γιατί οι μονάδες της Αθήνας υποφέρουν! ε τοτε να μην εχουν το 9 μηνο αμεταθετο ξερω γω για να μην υποφερουν
tzotzo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Για να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί, όταν είσαι τυπικός κατά τη διάρκεια της θητείας σου, δεν θα αντιμετωπίσεις απολύτως κανένα πρόβλημα ακόμη και με τους πιο "σκληρούς" βαθμοφόρους κλπ (προσωπικά με αυτούς τα πήγαινα καλύτερα, σε σχέση με τους πιο "χαλαρούς" που δεν τους ενδιέφερε απολύτως τίποτα). Το 99% των περιπτώσεων που ακούτε για προβλήματα με ανωτέρους κλπ, οφείλονται στις ιδιοτροπίες και τη μλκια του στρατιώτη ο οποίος έχει πρόβλημα προσαρμογής ακόμη και στον έξω κόσμο γενικότερα (και ειδικά για αυτά τα άτομα, χαίρομαι που υπάρχει ο στρατός ). Προφανώς όμως υπάρχουν και ειδικές περιπτώσεις (σπάνιες ευτυχώς πλεον) είτε ατόμων-ανωτερων με διαπιστωμένα ψυχολογικά προβλήματα (ή απλά αγράμματοι), είτε αθλιων εγκαταστάσεων κλπ κλπ, που δικαιλογημένα σε κάνουν να αγανακτείς. αδερφε εμας μας σηκωσε για αναφορα λοχιας απο σμυ,3 φορες ολο το βραδυ.20 χρονων παιδακι.Χωρις να δικαιολογειται. σορρυ παντως,η αεροπορια στρατου δεν θεωρειται και πολυ στρατος . Ειναι αλλο το επιπεδο και ειναι και νεο το σωμα.Επισης ολοι οι κληρωτοι ειναι βυσματα.Λογικο μου ακουγεται να ειναι πιο χαλαροι οι ανωτεροι. μπορω να γραφω ιστοριες για κομπλεξικους καραβαναδες που εχω δει με τα ματια μου σελιδες ολοκληρες.
S2Katana Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ε τοτε να μην εχουν το 9 μηνο αμεταθετο ξερω γω για να μην υποφερουν Ψιλομπάχαλα έχει γίνει η κατάσταση.Βλέπω τα ΕΠΟΠια να βαράνε σκοπίες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις