Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΩΩΩχχχ... φίλε μου σε καταλαβαίνω. Όχι εγώ δεν πήγα αλλά ένα φιλαράκι που πέρασε απο κεί μου τα έλεγε όλα και εγώ είχα φρικάρει! Πολύ πικρα!!! :-?

φιλε, μιλαμε για καταστασεις ΓΕΛΟΙΕΣ! ατομα αναξια λογου, αξιωματικοι που θεωρουν εαυτους βασιλικοτερους του βασιλεως, καψονακια της πλακας, το παλιος κ νεος, σε ολο του το μεγαλειο, καμπανες τρελες,εκπαιδευση απιστευτη,(οπλασκησεις βεβαια),προβληματα υγειας στο 65% (επισημη ερευνα της προεδρικης φρουρας ειναι αυτη) σε οσους υπηρετουν εκει (μεση,γονατα κ αρχ...ια)!

ειλικρινα, ΜΑΚΡΙΑ! μπορω να αναφερω κ αλλες λεπτομερειες αν θελετε!! οχι για αλλο λογο,αλλα για να προφυλαξω τα παιδια που νομιζουν οτι ερχομενα στο κεντρο της αθηνας,θα περασουν καλα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Διαβαζοντας ολα τα σχολια της συζητησης και βλεποντας οτι οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι η θητεια ειναι κατι αχρηστο μου δημιουργειται η απορια γιατι ολοι σας πηγατε φανταροι τελικα.[...]

Δεν θα ήθελα να μην είχα πάει στρατό. Συνειδητοποιείς πολλά πράγματα τα οποία δεν βλέπεις στην πολιτική ζωή, όταν ζεις στον γυάλινο κόσμο του περιβάλλοντός σου. Σύμφωνοι, έτσι όπως γίνεται η θητεία είναι ψιλοχάλια - πιο χρήσιμη θα ήταν μια σωστή στρατιωτική εκπαίδευση (σωστές βολές, σωστά μαθήματα κλπ). Και δεν μπαίνω καν στη λογική "τι να τα κάνουμε τα στρατά, όλοι αδέρφια είμαστε", ας γίνουμε λίγο ρεαλιστές, έτσι όπως είναι η κατάσταση γενικώς ο στρατός είναι (καλώς ή κακώς) αναγκαίο κακό.

Δεν έχω πρόβλημα με όσους θέλουν να βγουν Ι5, επιλογή τους είναι. Όπως δεν έχω πρόβλημα και με όσους είχαν βύσμα και πέρασαν καλύτερα από εμένα. Αν είχα κι εγώ βύσμα, δεν θα πήγαινα Λήμνο για να απολυθώ από εκεί. Ατυχία. :)

:mrgreen: :mrgreen: Πολυ καλο ρε φιλε,λοοοολ,πολυ μου αρεσε.Ναι πραγματικα ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ να βγεις Ι5...λοοολ:mrgreen:

Πήγαινε τουαλέτα, κάντα, πασαλείψου και τρέχα στο διοικητήριο ουρλιάζοντας! Καθάρισες!Ι5 στο καπάκι!

χχααχαχαχαχαχαχαχαχα

Διαβαζοντας ολα τα σχολια της συζητησης και βλεποντας οτι οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι η θητεια ειναι κατι αχρηστο μου δημιουργειται η απορια γιατι ολοι σας πηγατε φανταροι τελικα.Αυτο το συνανταω στις περισσοτερες συζητησεις που εχω κανει σχετικα με το θεμα αυτο και παντα μου φαινεται οξυμωρο.Χτυπας ενα Ι5 και καθαριζεις οριστικα ξοδευοντας το πολυ μια βδομαδα συνολικα απο την ζωη σου ή αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα και δεν εξαρτασαι απο μισθωτη εργασια τους γραφεις κανονικα και βγαινεις ανυποτακτος.

Απ' τα λεγόμενα σου και το δεύτερο πληθυντικό καταλαβαίνω ότι δεν έχεις πάει ακόμη.

Σε αυτή την περίπτωση, ο στρατός είναι χρήσιμος. Άχρηστος είναι για εμάς που πήγαμε... :-D :mrgreen: :mrgreen:

Διαβαζοντας ολα τα σχολια της συζητησης και βλεποντας οτι οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι η θητεια ειναι κατι αχρηστο μου δημιουργειται η απορια γιατι ολοι σας πηγατε φανταροι τελικα.Αυτο το συνανταω στις περισσοτερες συζητησεις που εχω κανει σχετικα με το θεμα αυτο και παντα μου φαινεται οξυμωρο.Χτυπας ενα Ι5 και καθαριζεις οριστικα ξοδευοντας το πολυ μια βδομαδα συνολικα απο την ζωη σου ή αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα και δεν εξαρτασαι απο μισθωτη εργασια τους γραφεις κανονικα και βγαινεις ανυποτακτος.

Μακαρι να μπορουσα να μην παω! επιστρεφοντας στο θεμα της προεδ φρουρας λοιπον,να σου πω οτι: δε σεβονται καθολου την προσωπικοτητα του καθε ενος....οταν ομως, ειπα οτι εχω ψυχολογικα προβληματα επειδη χωρισα με την αρραβωνιαστικια μου,και δεν αντεχω τα καψωνακια κ την εκπαιδευση εκει,ξαφνικα: Μου επιτραπηκε να κοιταζω στα ματια παλιους κ αξιωματικους (ως τοτε οχι),ξαφνικα,εξεταστηκε το αιτημα μου για να κοπω απο εκει (τελικα με εστειλαν σε λοχο αγηματων),ενω ως τοτε ΟΥΤΕ που το συζητουσαν!

αλλα κ ασχετα απο την προεδ. φρουρα,κανενας μας δεν ξερει στην ηλικια που πας φανταρος,πως μπορει να του τα φερει η ζωη! οποτε,αν δεν εχεις λυσει το οικονομικο σου προβλημα απο...μπαμπα,τοτε επειδη υπαρχει πιθανοτητα να μπεις στο δημοσιο προκειμενου να δουλεψεις,δεν ειναι τοσο ευκολο το Ι 5.

ΥΓ:θα ειχε πλακα νομιζω...να δωθει η δυνατοτητα που δινεται τωρα στους 35+,να εξαγορασουν τη θητεια τους με 6000 ευρω...να δινοταν σε ολους,ανεξαρτητως ηλικιας...Να δουμε μεσα σε ποσες....ωρες,θα εβγαζαν σταρτιωτοδανεια (οπως διακοποδανεια) οι τραπεζες,και ποσοι θα επελεγαν να πανε φανταροι!!!δε θα ειχε πλακα?

Ρε παιδιά μια ερώτηση. Ο αδερφός μου έκλεισε πριν 2 μήνες τα 18 και έπρεπε να περάσει περιοδεύων. Δεν του είχε έρθει όμως χαρτί, απλά είχε πάει στο σχολείο του ειδοποίηση συγκεντρωτική. Στο σχολείο όμως δεν πήγαινε γιατί είναι τελειόφοιτος. Τώρα από το στρατολογικό γραφείο του λένε ότι θα φάει 1 μήνα πρόστιμο έξτρα θητεία!! Ισχύει κάτι τέτοιό; Πως μπορούμε να ξεμπλέξουμε; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει...

ΑΡΧΙΔΙΑ(σορρυ κιολας) θα φαει....

Αφενος τι σημαινει συγκεντρωτικη,αυτο ειναι μια βλακεια και μιση.Και αν δεν πηγαινω σχολειο?Επρεπε να ερθει την χειροτερη στο ΑΤ

Τωρα,μην αγχωνεσαι,12 μηνες υπηρεσιας εκ των οποιων οι 3 γραφεας Στρατολογιας εχω δει απιστευτες περιπτωσεις(ανυποταξιες και τετοια) που δεν παθανε τιποτα.Μην αγχωνεσαι,δεν προκειται να φαει,πιθανοτατα κανανε καμια μ... και πανε να καλυψουν τον κ... τους

Ρε παιδιά μια ερώτηση. Ο αδερφός μου έκλεισε πριν 2 μήνες τα 18 και έπρεπε να περάσει περιοδεύων. Δεν του είχε έρθει όμως χαρτί, απλά είχε πάει στο σχολείο του ειδοποίηση συγκεντρωτική. Στο σχολείο όμως δεν πήγαινε γιατί είναι τελειόφοιτος. Τώρα από το στρατολογικό γραφείο του λένε ότι θα φάει 1 μήνα πρόστιμο έξτρα θητεία!! Ισχύει κάτι τέτοιό; Πως μπορούμε να ξεμπλέξουμε; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει...

εγω επαθα ακριβως το ιδιο.ειχα +2 μηνες γιατι δεν υπεβαλα κατι δικαιολογητικα απ τη σχολη μου εγκαιρα (μαλακιες!!!), πληρωσα ενα προστιμο τοτε γυρο στα 20.000 δρχ (αλλη εποχη τοτε) και ολα οκ. νταβατζιληκη λεφτα. οταν ειμουν μεσα (ειχα πληρωσει ηδη το προστημο), ενα φιλαρακι ειχε παθει ακριβως το ιδιο αλλα δεν ειχε πληρωσει τιποτα, και αποληθηκε κανονικα. εγω θα σε συμβουλευα να μην κανεις τιποτα κι οταν θα ρθει η ωρα να απολυθει ο αδερφος σου τοτε βλεπει αν υφησταται το προστημο το πληρώνει τοτε (δεν τοκιζεται το ποσο).

Γραφέας ΣΛ κι εγώ... σε 2 κέντρα!

Βασικά, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, αρκεί να πας στο Στρατολογικό Γραφείο και να κάνεις φασαρία. Εννοώ να πάει ο πατέρας σας με το μικρό και να αρχίσει τις φωνές περί μήνυσης, να αναφέρει τη μαγική λέξη "Τριανταφυλλόπουλος" και "κανάλια" και γενικά να μη μασήσει όταν οι γιωτάδες εκεί αρχίσουν να του λένε πως "έπρεπε να το ήξερε". Δεν έπρεπε τίποτα.

Ίσα ίσα, άτομο που του έγινε τέτοια στραβή καβατζώθηκε διότι ο στρατολόγος για να καλύψει τη μ@λακία τους, τον έστειλε ΕΠ.

Γραφέας ΣΛ κι εγώ... σε 2 κέντρα!

Βασικά' date=' δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, [i']αρκεί[/i] να πας στο Στρατολογικό Γραφείο και να κάνεις φασαρία. Εννοώ να πάει ο πατέρας σας με το μικρό και να αρχίσει τις φωνές περί μήνυσης, να αναφέρει τη μαγική λέξη "Τριανταφυλλόπουλος" και "κανάλια" και γενικά να μη μασήσει όταν οι γιωτάδες εκεί αρχίσουν να του λένε πως "έπρεπε να το ήξερε". Δεν έπρεπε τίποτα.

Ίσα ίσα, άτομο που του έγινε τέτοια στραβή καβατζώθηκε διότι ο στρατολόγος για να καλύψει τη μ@λακία τους, τον έστειλε ΕΠ.

Ακριβώς έτσι. Μην το αφήσετε να περάσει γιατί δεν ξέρεις τί γίνεται μετά και άπαξ και πάει φαντάρος άντε να ξεμπλέξει.

Και στον στρατό, όπως σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, το θέμα πρέπει να επιλύεται άμα τη εμφανίσει διότι μετά ποιός να θυμάται τί έγινε, πού και πώς έγινε....

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Ο μήνας εξαγοράζεται με κάποιο τυπικό ποσό. Ας πάει στην στρατολογία να το ρυθμίσει.

Φίλε μηνιαία προσθετη λέγεται κ την είχα φάει κ εγω! Οταν ήταν να απολυθώ (πριν 3 μήνες)μου το είπανε, οτι έχω 1 μήνα πρόστημο. Πληρώνεις 80€ και καθαρίζεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...