phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 α.) Δημόσιοι υπάλληλοι της ίδιας πάστας είστε όλοι αυτού του χώρου, οπότε μη μου κάνεις διακρίσεις μεταξύ Ναυτικού και Στρατού Ξηράς. β.) Σίγουρα οι αιτίες είναι άλλες, ο στρατός όμως προφανώς είναι η αφορμή για το συγκεκριμένο παλικάρι και όλους όσους έχουν αυτοκτονήσει στο παρελθόν. γ.) Σε αυτό δε θα διαφωνήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 α.) Δημόσιοι υπάλληλοι της ίδιας πάστας είστε όλοι αυτού του χώρου, οπότε μη μου κάνεις διακρίσεις μεταξύ Ναυτικού και Στρατού Ξηράς. β.) Σίγουρα οι αιτίες είναι άλλες, ο στρατός όμως προφανώς ήταν η αφορμή για το συγκεκριμένο παλικάρι. γ.) Σε αυτό δε θα διαφωνήσω. α) Για εσένα μπορεί να μην υπάρχει διαφορά, αλλά για εμένα έχει. β) Στο ότι μπορεί να ήταν αφορμή συμφωνώ. Αλλά όπως είπες κι εσύ, οι αιτίες προφανώς και ήταν άλλες. γ) - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Τέλος πάντων, αυτά τα παιδιά θα 'πρεπε να τη γλύτωναν, αλλά όταν δεν εξετάζεσαι σοβαρά και το ρόλο του ψυχιάτρου που σε «εξετάζει» τον αναλαμβάνει απλός φαντάρος, τι ψάχνεις να βρεις.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Τέλος πάντων, αυτά τα παιδιά θα 'πρεπε να τη γλύτωναν, αλλά όταν δεν εξετάζεσαι σοβαρά και το ρόλο του ψυχιάτρου που σε «εξετάζει» τον αναλαμβάνει απλός φαντάρος, τι ψάχνεις να βρεις.. Σε αυτό συμφωνώ και επαυξάνω. Ι-5 απευθείας έπρεπε να είχε βγει το συγκεκριμένο παιδί και όχι μόνο. Όπως επίσης θεωρώ αδιανόητο να περνάει στις ειδικές δυνάμεις η Σάρα, η Μάρα, και το κακό συναπάντημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 μόνο ο Πλεύρης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Σε αυτό συμφωνώ και επαυξάνω. Ι-5 απευθείας έπρεπε να είχε βγει το συγκεκριμένο παιδί και όχι μόνο. Όπως επίσης θεωρώ αδιανόητο να περνάει στις ειδικές δυνάμεις η Σάρα, η Μάρα, και το κακό συναπάντημα. Σειρά μου να συμφωνήσω. Κι εγώ μπορεί να μην ήμουν Γιάννης Ράμπος, αλλά είδα Σάρα και Μάρα. Τουλάχιστον παρόλο που κατά το ΤΠΕΝ πιέζονται αρκετά, δε φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Σειρά μου να συμφωνήσω. Κι εγώ μπορεί να μην ήμουν Γιάννης Ράμπος, αλλά είδα Σάρα και Μάρα. Τουλάχιστον παρόλο που κατά το ΤΠΕΝ πιέζονται αρκετά, δε φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονήσουν. Κομάντο κι εσύ; Welcome to the club! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 β) Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω τίποτα. Εάν κάποιος είναι αρκετά μαλάκας για να αυτοκτονήσει δεν του φταίει κανείς άλλος παρά μόνο το μυαλό του. Κι όμως, είσαι ακόμα εδώ και ποστάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Κι όμως, είσαι ακόμα εδώ και ποστάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 αν εισαι λίγο αδύναμος χαρακτήρας και πέρνεις στα σοβαρά τον κάθε καραγκιόζη μπορει να κανεις καμια μαλακία, αυτο που δεν πιστευω ειναι ότι απο την μια μέρα στην άλλη το αποφάσισε και κανεις δεν πήρε χαμπάρι ότι κατι δεν πάει καλά. Ειχαμε ενα παλικαρι που εκανε αποπειρα στη σκοπιά και φαινοταν απο καιρο ότι δεν την παλευε, πριν απο αυτο είχε αυτοτραυματιστεί το πόδι, τελικά ο δικας του έδωσε ανοιχτή άδεια ίσα για να φύγει η ευθύνη απο τα χέρια του. Ο τύπος επεστρεψε όταν ήταν να απολυθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ο άλλος πού ήταν; Δεν πήρε κανείς χαμπάρι που όπλισε; Αβολίδωτα δεν είχε; λες να μη το ηξερε οτι εχει αβολιδωτα , ή να μην ηξερε πώς να τα αφαιρεσει οσο για τον αλλο, οντως πού ηταν ειναι η 2η παντως αυτοκτονια που ακουω σε λιγοτερο απο ενα χρονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Εν τω μεταξύ δεν ισχύει ότι όσοι είναι μπροστά σε τέτοιο σκηνικό απολύονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Εν τω μεταξύ δεν ισχύει ότι όσοι είναι μπροστά σε τέτοιο σκηνικό απολύονται; οχι βεβαια , αυτο ειναι μυθος (εκτος και αν οντως τα παιξουν μετα , αλλα αυτο ειναι θεμα γιατρου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Εν τω μεταξύ δεν ισχύει ότι όσοι είναι μπροστά σε τέτοιο σκηνικό απολύονται; Μπα μυθος αναμεσα στους φανταρους,τωρα αμα ο αλλος αποκτησει ψυχολογικα πιθανον αλλα να απολυθουν οσοι ειδαν κατι τετοιο μπααα,μου θυμιζει εμενα στον στρατο που λεγαμε σε καποιον πηδα απο το παραθυρο να απολυθουμε ολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Εν τω μεταξύ δεν ισχύει ότι όσοι είναι μπροστά σε τέτοιο σκηνικό απολύονται; Καμια αδεια 15 μερη. Και μετα σε ψυχολογο. Στην καλυτερη, ευνοϊκη μια μεταθεσουλα απο ΓΕΣ σε στρατοπεδο διπλα απο το σπιτι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις