Sadamiraq Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Θα παει τοτε εναν ωραιο εβρο για αντιποινα. Θα πεσει με τους R.P και θα κανει σκοπετα,μαγειρία και οργανο με 3 ωρες υπνο. Θα ακουει τον καθενα 18 χρονο οτι βγαζει 2Κ €/ το μήνα και θα του ζηταει μετα 50 λεπτα να παρει καφε απο το μηχανημα! Καλα ειδικα αυτο?Κατα την διαρκεια της θητειας μου σε οποια μοναδα και ειμουν,ηταν ολοι επιτυχημενοι,ολοι τους ειχαν δουλεια και βγαζανε 2-3Κ γκομενες αβερτα στα ποδια τους,ηξεραν τον μισο κοσμο της νυχτας,οι πιο πολλοι απο αυτους DJ που τους παρακαλουσαν απο ολα τα μαγαζια να δουλεψουν,και γω ειμουν ο ανεργος,αλλα γιατι μου ζητουσαν συνεχεια τσιγαρα και δανεικα ακομα δεν εχω καταλαβει και δυστηχως δεν μιλαω μονο για τα 18χρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 αυτο που λες ειναι σωστο. εγω κολλησα εκει που υπηρετει τωρα. λεει στρατοπεδο μαντουβαλου γυθειο λακωνιας. το εψαξα και εκει δεν βρηκα κατι σχετικο με ειδικες δυναμεις. βρηκα οτι εκει πας για μαγειρας. ξερεις κατι? Το μόνο που έχει να κάνει με Ειδικές Δυνάμεις στη Σπάρτη απ' όσο ξέρω, είναι οι οδηγοί που πήγαιναν πρώτα εκεί για εκπαίδευση, αλλά δε νομίζω ότι έχει σχέση με τον συγκεκριμένο. Εκτός κι αν δεν έχει πάρει μπερέ ακόμα, αλλά και πάλι δεν παίζει να γίνεται να πάει αλεξίπτωτα. Καλα ειδικα αυτο?Κατα την διαρκεια της θητειας μου σε οποια μοναδα και ειμουν,ηταν ολοι επιτυχημενοι,ολοι τους ειχαν δουλεια και βγαζανε 2-3Κ γκομενες αβερτα στα ποδια τους,ηξεραν τον μισο κοσμο της νυχτας,οι πιο πολλοι απο αυτους DJ που τους παρακαλουσαν απο ολα τα μαγαζια να δουλεψουν,και γω ειμουν ο ανεργος,αλλα γιατι μου ζητουσαν συνεχεια τσιγαρα και δανεικα ακομα δεν εχω καταλαβει και δυστηχως δεν μιλαω μονο για τα 18χρονα Σαφώς, εξάλλου είναι γνωστό ότι ένα σωρό 18χρονα στην ελλάδα βγάζουν τόσα χρήματα. Επίσης δεν υπάρχει ανεργία και έχει βρεθεί το σωματίδιο του θεού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Τι ψαχνετε ρε μαγκες?Ο στρατος ειναι πρωτης ταξης ευκαιρια για καποιον πουθενα να το παιξει ιστορια και γαματος/και ωραιος/κλπ. Συνηθως αυτα τα κανουνε τα πιτσιρικια βεβαια που προσπαθουν να αποδειξουν κατι γιατι στο σχολειο ηταν καρπαζοεισπρακτορες.Ειχαμε εμεις βλακα στο στρατοπεδο,ψευτομανη εντελως... Την πρωτη μερα ο πατερας του ειχε περιπτερο. Την δευτερη οτι ειχε καφετερια. Την τριτη οτι ηταν μετοχος σε καφετερια στο μικρολιμανο Την τεταρτη οτι ο πατερας του ειχε ολα τα μαγαζια στο μικρολιμανο. Μεγαλυτερος τρακαδορος δεν πρεπει να εχει περασει απο στρατοπεδο στην ιστορια του ελληνικου στρατου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Το μόνο που έχει να κάνει με Ειδικές Δυνάμεις στη Σπάρτη απ' όσο ξέρω, είναι οι οδηγοί που πήγαιναν πρώτα εκεί για εκπαίδευση, αλλά δε νομίζω ότι έχει σχέση με τον συγκεκριμένο. Εκτός κι αν δεν έχει πάρει μπερέ ακόμα, αλλά και πάλι δεν παίζει να γίνεται να πάει αλεξίπτωτα. ε γιαυτο εβαλε το βυσμα να παει ασπροπυργο. για να κατσει αθηνα και να μην παει εβρο εκτος και ειναι πλαστο το χαρτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Τι ψαχνετε ρε μαγκες?Ο στρατος ειναι πρωτης ταξης ευκαιρια για καποιον πουθενα να το παιξει ιστορια και γαματος/και ωραιος/κλπ. Συνηθως αυτα τα κανουνε τα πιτσιρικια βεβαια που προσπαθουν να αποδειξουν κατι γιατι στο σχολειο ηταν καρπαζοεισπρακτορες.Ειχαμε εμεις βλακα στο στρατοπεδο,ψευτομανη εντελως... Την πρωτη μερα ο πατερας του ειχε περιπτερο. Την δευτερη οτι ειχε καφετερια. Την τριτη οτι ηταν μετοχος σε καφετερια στο μικρολιμανο Την τεταρτη οτι ο πατερας του ειχε ολα τα μαγαζια στο μικρολιμανο. Μεγαλυτερος τρακαδορος δεν πρεπει να εχει περασει απο στρατοπεδο στην ιστορια του ελληνικου στρατου. Τα ιδια και σε μενα! Ενας πιτσιρικος 19 χρονων που χα γνωρισει μολις ειχε μπει στον θαλαμο λεει παιδια για σας ειμαι ο ταδε, σκοτωθηκαν οι γονεις μου σε τροχαίο οταν ημουν μικρος. -Ω ρε φιλε ειπαμε συλληπητηρια... Μετα μιλαγαμε και τον ρωταγαμε απο ποιο κεντρο ηρθε και μου ειπε απο τα Γιαννενα, στα οποια εκανε σκοπια κεντρικη πυλη και περναγε η μανα του και του φερνε σουτζουκακια,παστητσιο και ντολμαδακια. Μετα χτυπαει τηλ στο κινητο και αφου μιλαει μας λεει ο πατερας μου ηταν. Προφανως θελουν φαρμακευτικη αγωγη αυτα τα ατομα. Αλλως παλι ηξερε με τα χιλια ζορια να γραφει το ονομα του (δυσκολευοταν ως θαλαμοφυλακας) και μου λεγε οτι δουλευει σε εταιρια με δικτυα και παιρνει 1500 ευρω τον μηνα. Αλλος οτι ειχε evo και M3 και οταν πηρε μεταθεση στην Αθηνα εμαθα απο αλλον οτι ερχοταν με το λεωφορειο. Αυτοι εχουν φτιαξει εναν δικο τους κοσμο και ζουνε μεσα σε αυτον γιατι νιωθουνε οι αρχοντες του συμπαντος τους! Οπως καταλαβαινετε (οχι επειδη ημουν κακος) αλλα τεινω να θυμαμαι ψεμματα, τους δουλευα οσο δεν παει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ε τότε τι λες Θα ακουει τον καθενα 18 χρονο οτι βγαζει 2Κ €/ το μήνα και θα του ζηταει μετα 50 λεπτα να παρει καφε απο το μηχανημα! Εκτός αν εννοείς ότι αυτός που θα ζητάει τα 50 λεπτά, είναι ο 18χρονος που βγάζει 2Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 ναι αυτό εννοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 και άλλη αυτοκτονία φαντάρου Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 03:00 περίπου, ο Στρατιώτης Πεζικού Ι. Κ., που υπηρετούσε σε Μονάδα της περιοχής της Ορεστιάδος, ενώ εκτελούσε τα καθήκοντα του σκοπού σε διπλή σκοπιά του Στρατοπέδου, αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με το ατομικό του τυφέκιο.Για τα αίτια του περιστατικού, διατάχθηκε προανάκριση από τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του θανόντος http://www.onalert.gr/stories/aytoktonia-evros-deyteri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ο άλλος πού ήταν; Δεν πήρε κανείς χαμπάρι που όπλισε; Αβολίδωτα δεν είχε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Γαμισετα... Προβληματα θα χε το παιδι, οικονομικα, γκομενικα, οικογενειακα θα πεσε και στους τρελους τους λοχαγους τους εξορισμενους εκει πανω και.... μπαμ με αβολίδωτο........ R.I.P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ο άλλος πού ήταν; Δεν πήρε κανείς χαμπάρι που όπλισε; Αβολίδωτα δεν είχε; γιατι πόση ώρα κανεις να οπλισεις και να ριξεις κατα ριπάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 (Και) τα αβολίδωτα... Σκοτώνουν παιδες. Ουτε κατα ριπας δεν χρειαζεται μια στο πηγουνι να ριξεις, βλεπεις μαλλον ενα μαυρο background (δεν καταλαβαινεις μπαμ γιατι η σφαιρα ταξιδευει πιο γρηγορα απο τον ηχο) και εχεις παει στον Αγιο Πέτρο. Το μονο θεμα για το αλλο παληκαρι να μην μπλέξει. Γιατι προφανως θα τα ρίξουν (και) σ'αυτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 θα πεσε και στους τρελους τους λοχαγους Όσο τρελοί κι εάν ήταν οι λοχαγοί και γενικά το στρατιωτικό προσωπικό στην μονάδα του, για να αυτοκτονήσει σημαίνει ότι κι αυτός δεν πήγαινε πίσω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι, δικαιολόγησε κι άλλο τους συναδέλφους σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι, δικαιολόγησε κι άλλο τους συναδέλφους σου. α) Δεν είναι συνάδελφοί μου. ΣΞ αυτοί, Ναυτικό εγώ. β) Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω τίποτα. Εάν κάποιος είναι αρκετά μαλάκας για να αυτοκτονήσει δεν του φταίει κανείς άλλος παρά μόνο το μυαλό του. γ) Δεν θυμάμαι να απέκλεισα ποτέ το γεγονός ότι μπορεί όντως το στρατιωτικό προσωπικό να ήταν τρελοί. Αντίστοιχα υπάρχει και η περίπτωση να μην ήταν και να είχε πρόβλημα το παιδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις