Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κ απο μένα.εγω ήμουνα 284 αυλωνα.τθ.δεκανεας μάγειρας.γυθειο-δορισκο Έβρου (12 εμα) και ξανά αυλωνα.μαγειρας στην λέσχη αξιωματικών.γενικα την πέρασα την θητεία μου χαλαρά.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν πρόκειται για τον στρατό δεν χρειάζεται ούτε να λες αλήθεια ούτε σωστά, αρκεί να τα λές με ύφος 1000 καρδιναλίων ;)

:P

Καλησπέρα κ απο μένα.εγω ήμουνα 284 αυλωνα.τθ.δεκανεας μάγειρας.γυθειο-δορισκο Έβρου (12 εμα) και ξανά αυλωνα.μαγειρας στην λέσχη αξιωματικών.γενικα την πέρασα την θητεία μου χαλαρά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Ωραίος!

Δημοσ.

Επειδη θα παω περιοδευων θελω να δηλωσω ειδικες δυναμεις ξερετε τι απαιτησεις χρειαζεται π.χ. υψος για να μπεις;

Δημοσ.

Επειδη θα παω περιοδευων θελω να δηλωσω ειδικες δυναμεις ξερετε τι απαιτησεις χρειαζεται π.χ. υψος για να μπεις;

Περνας πρωτα κατι εξετασεις και αθληματα. Εαν τα περασεις ολα αυτα τοτε σε δεχονται.

Δημοσ.

Πού τα είδες αυτά;

Είσαι και στο χώρο, έλεος.

Αυτό ισχύει μόνο αν παρόλο που δηλώσει Ειδικές Δυνάμεις του στείλουν χαρτί να παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε άλλο κέντρο, εκτός απ' το Πεύκο.

Δημοσ.

Πού τα είδες αυτά;

Είσαι και στο χώρο, έλεος.

Γουάτ;

Οι επιδόσεις που απαιτούνται για τη συμμετοχή στις ειδικές δυνάμεις είναι οι εξής:

• Τρέξιμο 1 μίλι ξηράς (1642 μέτρα) σε λιγότερο από 7 λεπτά
  • Κολύμβηση 300 μέτρα σε πισίνα σε λιγότερο από 7 λεπτά
  • 6 έλξεις στο μονόζυγο
  • 20 κάμψεις (push ups)
  • 20 κοιλιακοί
  • Κατακόρυφο ανέβασμα σχοινιού 4 μέτρων μόνο με τα χέρια
Δημοσ.

παιζει ρολο το υψος γιατι πολλοι μου εχουν πει διαφορα και δεν ξερω τι να πιστεψω.

Μόνο στους αλεξιπτωτιστές νομίζω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε παρακαλανε να μπεις ειδικες δυναμεις,και να μην το δηλωσεις μολις μπεις στο κεντρο θα ερθουν να ζητησουν ατομα,τα αθληματα που περνας ειναι της πλακας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...