aris1986 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ρε farcry πηγαινε πιασε οπλο εμεις δεν παθαμε τπτ μεχρι και μεταναστες κηνυγαγαμε στα συνορα...με τα σκοπετα θα κανεις ενα defragment στις σκεψεις σου και θα βοηθησεις ταπαιδια στη μοναδα κααι τη σειραα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Εντελώς άσχετο, αλλά ο τύπος στην υπογραφή είναι λάθος, το slut scale πρέπει να είναι ανάποδο: όσο πιο περπατημένη, τόσο μικρότερος παρονομαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 and here we go! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 το καλύτερο Ι ειναι το ορθοπεδικό, αν τονίσεις ότι εχεις προβλημα με ορθοστασία στη μέση, γόνατα, κτλ. θα σου βγάλουν μια ακτινογραφία και εισαι ευκολα αοπλος, ελευθερος βαρών & ελευθερος ορθοστασίας. Ετσι γλιτώνεις μαγειρία και πολλές φορές και αναφορές, θαλαμοφυλίκια θα κάνεις μόνο, αν θες να διαβάζεις ειναι κ πιο βολικό Μαγνητικές, αξονικές κτλ. δεν κάνουν οποτε και δεν θέλουν να πάρουν ευθυνη αν πάθεις τίποτα. ναι αλλα χωρις προβλημα πως μπορεις να το παιξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 σου απάντησα, με ακτινογραφια δεν φαινεται αν έχεις πχ. μυικό ή νευρολογικό προβλημα, (έχω και ξέρω) πρέπει να γίνουν μαγνητικές, ηλεκτρομυογραφήματα, υπερηχους, κτλ. που δεν τα κάνουν στους φαντάρους για εξεταση Ι. Απλά θα αναφέρεις το πρόβλημα σου την πρώτη μέρα και θα πας στο νοσοκομείο όπου θα αναφέρεις ότι δεν μπορείς την ορθοστασία, να σηκώνεις βάρη, κτλ. ο γιατρός δεν έχει κανένα λόγο να πάρει την ευθύνη και να βρεθεί υπολογος αν εσύ τελικά πάθεις τίποτα. edit: συνετευξη του πρωην ΑΓΕΝ Αντωνιάδη, στο 49:45 αναφέρεται στη θητεία: http://youtu.be/4RRb3B_sreI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Φεύγει ο αδερφός μου φαντάρος αυτόν τον μήνα, δεν ισχύει ότι ως μεγαλύτερος γιος της οικογένειας θα κάνει 8μηνο αντί για 9μηνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beerloah Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Στρατός...old good times! άνετα ξανά πήγαινα. Άντε ρε Αυλωνα...αναμνησαρες! Σειρααααααα! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Φεύγει ο αδερφός μου φαντάρος αυτόν τον μήνα, δεν ισχύει ότι ως μεγαλύτερος γιος της οικογένειας θα κάνει 8μηνο αντί για 9μηνο; ο μονος ή μεγαλυτερος αδερφος απο 3 ζωντα αδερφια ειναι σου απάντησα, με ακτινογραφια δεν φαινεται αν έχεις πχ. μυικό ή νευρολογικό προβλημα, (έχω και ξέρω) πρέπει να γίνουν μαγνητικές, ηλεκτρομυογραφήματα, υπερηχους, κτλ. που δεν τα κάνουν στους φαντάρους για εξεταση Ι. Απλά θα αναφέρεις το πρόβλημα σου την πρώτη μέρα και θα πας στο νοσοκομείο όπου θα αναφέρεις ότι δεν μπορείς την ορθοστασία, να σηκώνεις βάρη, κτλ. ο γιατρός δεν έχει κανένα λόγο να πάρει την ευθύνη και να βρεθεί υπολογος αν εσύ τελικά πάθεις τίποτα. α οκ. ουτως ή αλλως ειχα παθει ενα θεμα με τη μεση μου (φλεγμονη με δυνατο πονο) που μου εκανε 2 μηνες να περασει απο τα βαρη που σηκωνα και ετσι αποφευγω να σηκωνω βαρια πραγματα. αλλα δεν περιμενα να το παρουν στα σοβαρα γιατι δεν εχω μαζι μου ιατρικη γνωματευση σε βιβλιαριο υγειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Φεύγει ο αδερφός μου φαντάρος αυτόν τον μήνα, δεν ισχύει ότι ως μεγαλύτερος γιος της οικογένειας θα κάνει 8μηνο αντί για 9μηνο; Αν είστε 3 παιδιά και δεν έχει πάει άλλος φαντάρος ναι. Αλλιώς 9 μήνες κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Αν είστε 3 παιδιά και δεν έχει πάει άλλος φαντάρος ναι. Αλλιώς 9 μήνες κανονικά. γιατι εχει σημασια αμα εχει παει ο αλλος φανταρος? αφου μονο ο μεγαλυτερος δικαιουται μειωμενη οχι ο δευτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Έχω την εντύπωση πως μεταφέρεται το δικαίωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 το καλύτερο Ι ειναι το ορθοπεδικό, αν τονίσεις ότι εχεις προβλημα με ορθοστασία στη μέση, γόνατα, κτλ. θα σου βγάλουν μια ακτινογραφία και εισαι ευκολα αοπλος, ελευθερος βαρών & ελευθερος ορθοστασίας. Ετσι γλιτώνεις μαγειρία και πολλές φορές και αναφορές, θαλαμοφυλίκια θα κάνεις μόνο, αν θες να διαβάζεις ειναι κ πιο βολικό Μαγνητικές, αξονικές κτλ. δεν κάνουν οποτε και δεν θέλουν να πάρουν ευθυνη αν πάθεις τίποτα. Αυτο παιζει αναλογα την μοναδα,στην δικια μου μοναδα που υπηρετησα(Λημνο) ο διοικητης δεν αφηνε καναν Γιωτα που μπορει να αμφισβητουσε οτι ηταν γιωτας,ενα παλικαρι που εκανα παρεα,ειχε μηνισκο,τον εστελνε συνεχεια στην αθηνα για εξετασεις,και μαγνητικη και ολα εκανε,του ειπαν οτι θα πρεπει να κανει ενχειρηση και απο ραντεβου σε ραντεβου περασαν οι μηνες και παπαλα,παντως για το θεμα να βγεις αοπλος,ειμαι αρνητικος,δεν θα ασχοληθω με το θεμα οτι ειναι τιμη σου να κρατας το οπλο κτλπ,αυτα ειναι πιστευω του καθενος και δεν με νοιαζουν,αλλα απο την μερια του φανταρου και μονο,χιλιες φορες ενοπλος,ναι μωρε τρεχεις λιγο στην εκπαιδευση,και σε καθε εκπαιδευση θα εισαι εξω φωρτομενος,ο γιωτας θα ειναι η θαλαμοφυλακας,η στα μαγειρια η χωσιμο σε καποια δουλεια απο τον λοχαγο,δεν σημαινει οτι θα τα ξυνεις,και πιστεψε με μπορει η ωρες της σκοπιας να ειναι απαλευτες,αλλα το να ειμαι μαγειρια και να μην περναει η ωρα και να εχεις το καθε φλωρο μαγειρα(αυτοι κανουν ζωαρα) να σε λεει σκουπισε εδω κανε εκει,χιλιες φορες σκοπια το 2ωρακι σου και μετα ελευθερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billakoc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία και ο,τι ο καθένας επιθυμεί.To μάρτιο αν όλα πάνε καλά δικαιούμαι μετάθεση στην Πάτρα (ΚΕΤΧ) λογικά και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κανείς πως είναι εκεί οι συνθήκες αυτή τη στιγμή από θέματα υπηρεσιών-εξόδων ( είμαι άοπλος ι4 παθολογικό) κυρίως και από θέματα στελεχών - προσωπικού κατά δεύτερο λόγο.Οποιαδήποτε πληροφορία είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Πατρα φιλε μου ημουν ακριβως πριν 1 χρονο. Οταν παρουσιαστηκα για ειδικοτητα ηταν πενα.1-1 μας πηγαινε και κομπλε.Οταν εφυγαν οι ειδικοτητες επεσε τρελο πηξιμο σε φαση πατρινοι να βαζουν βυσμα να ΦΥΓΟΥΝ να πανε καλαματα μηπως και κοιμηθουνε κανα βραδυ σερι. Τα στελεχη ειναι κομπλε(εκτος απο εναν βλακα ανθυπα),το φαγητο οκ,τα μπανια gtp. Αμα εχεις ΑΜΕΣΗ προσβαση σε βυσμα τραβα πατρα.Αν οχι,καλυτερα απεφυγε το γιατι θα τα περασεις μαυρα.(ετσι πιστευω εγω) Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις ενα τηλεφωνο στο στρατοπεδο και να ρωτησεις πως τους παει.Φανταρος θα το σηκωσει οποτε ισως μπορεσεις να βγαλεις ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billakoc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ γενικά δεν έχω ακούσει καλά λόγια. Πάτρα σε άδεια είμαι τώρα. και λέω να πάω μια βόλτα και από το στρατόπεδο να ρωτήσω τους σκοπούς . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις