Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το ξερω οτι ειναι ακυρο αλλα ετσι διαβασα απο καποιους στα αλλα forums και με προβληματισε. και ο στρατος δεν εχει λογικη αυτο ειναι σιγουρο

να ενας που την πατησε..... :fear:

Καλησπερα,
Παρουσιαστηκα 26 Αυγουστου και λογω οπλοφοβια μου εδωσαν αναβολη 6μηνη, μπορω να την διακοψω νωριτερα η θα πρεπει να παρουσιαστω μετα την παροδο των 6μηνων; Να σημειωσω οτι ηθελα να υπηρετησω κανονικα την ωρα που παρουσιαστηκα... Αν μπορω να την διακοψω τι χρειαζεται να κανω;  

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=1025&PID=264666#top

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Α, ωραία δηλαδή όποιον τον βολεύει ένα εξαμηνάκι αναβολή η οπλοφοβία είναι το μυστικό; Και στη χειρότερη υπηρετείς αλλά δεν κάνεις σκοπιά; Win-win ή μου διαφεύγει κάτι;

ρε brickoman εσυ που τα ξερεις καλα αμα κοψω τις υψηλες συχνοτητες για να βγω γιωτα παναγιωτα θα παιξει ή θα με πιασουν?

Μην το κανεις. Συνηθως σε τετοια προβληματα σε περνανε και αυτοι απο τα δικα τους εξεταστικα κεντρα οποτε εαν σε πιασουν την εκατσες......

Α, ωραία δηλαδή όποιον τον βολεύει ένα εξαμηνάκι αναβολή η οπλοφοβία είναι το μυστικό; Και στη χειρότερη υπηρετείς αλλά δεν κάνεις σκοπιά; Win-win ή μου διαφεύγει κάτι;

Στη μοναδα μου ειχα ατομο οπου ειχε δηλωσει οπλοφοβια για να μην κανει σκοπιες.

Τον λιωνανε σε μαγειρια/εστιατορια καθε μερα. Οι ανωτεροι μας ειχανε περασει γραμμη οσοι ειχανε περιεργες απαλαγες να τους ειχανε δουλους κυριολεκτικα απο τα ξημερωματα ως αργα το βραδυ. Τελικα καποιος ανωτερος του ειπε να ζητησει επανεξεταση, εγινε ενοπλος και εκανε πολυ φυσιολογικοτερες υπηρεσιες. Ειναι που θα πεσεις βεβαια υποθετω.

• Super Moderators

Έχω αρκετά χρόνια που απολύθηκα, οπότε τα πράγματα αλλάζουν κτλ., αλλά δε θα πρότεινα σε κανένα να ενταχτεί σε τέτοιου είδους ειδική κατηγορία εάν και εφόσον δεν έχει τρόπο να προφυλαχτεί στην τοποθέτησή του.

Στο βόρειο Έβρο οπλοφοβικοί κτλ. ήταν οι κατεξοχήν αγγαριομάχοι και πρώτες επιλογές για κάτι μονάδες αποσπασμένων τύπου πυρομαχικά εδεφρείας κτλ. (αποκλειστικά νυχτερινές υπηρεσίες, μόνο εξοδούχα νούμερα κτλ.) Μπορεί να ακούγεται θεωρητικά καλύτερο το μαγειρείο από ένα γερμανικό στον όρχο, αλλά όταν βρεθείς αντιμέτωπος με δύο τσουβάλια πατάτες, ένα στομωμένο μαχαίρι και ένα λόχο που σε έχει σταμπαρισμένο λουφαδόρο, ενδεχομένως να αλλάξεις άποψη.

Αν κάποιος έχει πρόβλημα αληθινό, σαφώς να το δηλώσει, αλλά αν είστε Ι1 και πάτε να τη σκαπουλάρετε, δε νομίζω πως αξίζει το ρίσκο με τα σύνορα μπροστά (εξαιρούνται σύνορα τύπου Χαλανδρίου-Ψυχικού κτλ.)

Και πάντα, όπως σωστά έχει αναφερθεί αλλά δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει, έχει σημασία το πού θα πέσεις. Έτυχα σε τρεις αλλαγές διοικητή (κέντρο εκπαίδευσης, τάγμα, λόχο) και η διαφορά ήταν αισθητή κάθε φορά -όχι πάντα προς το χειρότερο.

• Like 1

Πω, τώρα διάβασα σε άλλο forum ότι απαγορεύεται το γουλί ξυρισμένο κεφάλι. Έλεος, μου έχουν πέσει πολλά από τα πάνω μαλλιά από τα 20-21 και τα ξυρίζω όλα εδώ και 4-5 χρόνια. Ήμαρτον, αν τα θέλουν 3-4 πόντους πρέπει να σκάσω με comb over. Όλο ψήνομαι να πάω να υπηρετήσω να τελειώνω και όλα κάτι διαβάζω που είναι τελείως ανούσιο και βλαμμένο και μου έρχεται να βαρέσω πιστόλι ...

Όντως ψιλοαπαγορεύεται, συνήθως τη λένε γι' αυτό το θέμα.

Στην περίπτωσή σου όμως (που σίγουρα δεν είσαι ο μόνος) ίσως γίνει εξαίρεση, δεν ξέρω.

Πάντως δεν είναι και τόσο σοβαρό το ζήτημα, απ' την άποψη ότι όλοι αναγκάζονται να έχουν περίπου συγκεκριμένο μήκος, και όλοι το δέχονται.

Κι εγώ ας πούμε δε γούσταρα τόσο κοντό, αλλά τι να κάνεις.

Είναι διαφορετικό να έχεις μαλλί και να μην το θες κοντό από το να μην έχεις και να σου ζητάνε να βγάλεις (στο περίπου, ξέρω ότι είμαι υπερβολικός). Έχω δοκιμάσει να το αφήσω στο παρελθόν και μετά από 2-3 μήνες τα πλαϊνά και τα πίσω έχουν μεγαλώσει ενώ τα πάνω είναι σε μια ασθενική φάση, φαίνονται πιο κοντά και γενικά είναι σε ένα στυλ λίγο καλύτερο από George Costanza στις πρώτες σαιζόν του Seinfeld. Αν είχαν πέσει τελείως τα πάνω ίσως να μην είχα πρόβλημα να αφήσω λίγο τα υπόλοιπα (το γνωστό look Walter Skinner) αλλά τώρα θα είναι απλά χάλια, τσαντίστηκα ...

το καλύτερο Ι ειναι το ορθοπεδικό, αν τονίσεις ότι εχεις προβλημα με ορθοστασία στη μέση, γόνατα, κτλ. θα σου βγάλουν μια ακτινογραφία και εισαι ευκολα αοπλος, ελευθερος βαρών & ελευθερος ορθοστασίας. Ετσι γλιτώνεις μαγειρία και πολλές φορές και αναφορές, θαλαμοφυλίκια θα κάνεις μόνο, αν θες να διαβάζεις ειναι κ πιο βολικό ;)

Μαγνητικές, αξονικές κτλ. δεν κάνουν οποτε και δεν θέλουν να πάρουν ευθυνη αν πάθεις τίποτα.  

γενικός κανόνας πάντως το Ι4π περνάει πολύ καλύτερα από το Ι4ψ

ειδικά άμα είσαι και μεγάλης ηλικίας σε προσέχουν και οι λοχίες μην τους πάθεις τίποτα και τρέχουν! 

Τα Ι4ψ γίνονται συνήθως ταψίαρχοι και τρώνε και χωσέ από τους υπολοίπους   

αφου η θητεία ειναι κουτσοι στραβοι στον Αγιο παντελεημονα, ξερω ατομα που υπηρετησαν με Ι ορθοπεδικά πιο σοβαρά, με κήλη στον αυχένα ήταν ένας, προβλημα με μηνισκο άλλος, κτλ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...