kapodistrias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ξέρει κανείς από Ναυτικό τι παίζει; Να καταθέσω το δίπλωμα ή οδηγός είναι χάλια; Ποιες είναι καλές μεταθέσειςγια Αθήνα;
brickoman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ξέρει κανείς από Ναυτικό τι παίζει; Να καταθέσω το δίπλωμα ή οδηγός είναι χάλια; Ποιες είναι καλές μεταθέσειςγια Αθήνα; ΝΑΙ! Εννοειται οτι λες εαν εχεις διπλωμα! Για μεταθεσεις εννοεις μετα την βασικη, σωστα;
veteranos123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα πήγα στο τμήμα και πήρα το χαρτί από τον στρατό για να παρουσιαστώ αλλά θα πάω αναβολή.Στο χαρτί λέει ότι έχω επιλεγεί για "διαβιβάσεις".Τι ακριβώς είναι αυτό και τι θα κάνω (στο περίπου) εκεί? Όταν κάνω κανονικά την θητεία μου υπάρχει περίπτωση να με βάλουν κάπου αλλού? Ευχαριστώ
Dark_son20 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 τα 9μηνα νησιά θα πρότεινα εγώ, αλλά παίζουν πολλοί ψυχολογικοί παράγοντες
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα πήγα στο τμήμα και πήρα το χαρτί από τον στρατό για να παρουσιαστώ αλλά θα πάω αναβολή.Στο χαρτί λέει ότι έχω επιλεγεί για "διαβιβάσεις".Τι ακριβώς είναι αυτό και τι θα κάνω (στο περίπου) εκεί? Όταν κάνω κανονικά την θητεία μου υπάρχει περίπτωση να με βάλουν κάπου αλλού? Ευχαριστώ Όπως καταλαβαίνεις απ' τον ίδιο τον όρο, οι διαβιβάσεις έχουν να κάνουν με επικοινωνία. Επικοινωνία με υφιστάμενους και προϊστάμενους σχηματισμούς. Το τι θα κάνεις εξαρτάται σ' ένα βαθμό απ' την ειδικότητα που θα πάρεις, π.χ. ΚΕΠΙΚάριος (ΚΕΠΙΚ=Κέντρο Επικοινωνιών), δηλαδή τηλεφωνικό κέντρο, Πυρσεία, φαξ, ΥΕΣΑ κ.λπ.. Σκοπέτα πάντως δύσκολα θα γλυτώσεις.
headbanger Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 στο ΝΑΥΤΙΚΟ σαν κληρωτός ΜΗΝ δώσεις δίπλωμα. εκτός αν έχεις βύσμα να πας οδηγός σε κανα νησί. Αθήνα οδηγός δεν λέει γιατί πας για Γ/Δ και τα οχήματα είναι παρτάλια. Μην ξεχνάμε και τα ατυχήματα από προηγούμενες χρονιές. μείνε Αθήνα μόνο αν το τηλέφωνο του μπαμπά είναι δυνατό. πόλεμος Βυσμάτων γίνεται. Από προσωπική εμπειρία (ξεκίνησα σαν οδηγός αλλα παραιτήθηκα όταν είδα τα οχήματα - κυριολεκτικά πήγα και είπα κόψε με δεν τα οδηγάω εγώ αυτά τα χρέπια θα πάρω και κανέναν στο λαιμό μου -- Πρόκος αν είναι ακόμα εκεί.. και γαμώ τα άτομα.) Να μην τα πολυλογώ, 5 φορές διαφορετική μετάθεση μέχρι να με διαολοστείλουν στο γαμώνησο. Μπε ρε δεν μάσησε το κομάντο είχε εναν κρητικό μαζί του που τον επεμπτε ο θειος του τσικουδιά άλλο πράμα!!
brickoman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 στο ΝΑΥΤΙΚΟ σαν κληρωτός ΜΗΝ δώσεις δίπλωμα. εκτός αν έχεις βύσμα να πας οδηγός σε κανα νησί. Αθήνα οδηγός δεν λέει γιατί πας για Γ/Δ και τα οχήματα είναι παρτάλια. Μην ξεχνάμε και τα ατυχήματα από προηγούμενες χρονιές. μείνε Αθήνα μόνο αν το τηλέφωνο του μπαμπά είναι δυνατό. πόλεμος Βυσμάτων γίνεται. Από προσωπική εμπειρία (ξεκίνησα σαν οδηγός αλλα παραιτήθηκα όταν είδα τα οχήματα - κυριολεκτικά πήγα και είπα κόψε με δεν τα οδηγάω εγώ αυτά τα χρέπια θα πάρω και κανέναν στο λαιμό μου -- Πρόκος αν είναι ακόμα εκεί.. και γαμώ τα άτομα.) Να μην τα πολυλογώ, 5 φορές διαφορετική μετάθεση μέχρι να με διαολοστείλουν στο γαμώνησο. Μπε ρε δεν μάσησε το κομάντο είχε εναν κρητικό μαζί του που τον επεμπτε ο θειος του τσικουδιά άλλο πράμα!! Βασικα μετα απο το πολυ 1 μηνα θα τον στειλουν σε νησι οποτε και να δωσει δίπλωμα μια χαρα θα ειναι.....
headbanger Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 brick, αυτό ισχύει ΜΟΝΟ αν δεν βγάλει Γ/Δ . τουλάχιστον 'όταν υπηρέτησα εγώ είχαν τρελή ανάγκη από οδηγούς Αθήνα
FarCry Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Σκοπέτα πάντως δύσκολα θα γλυτώσεις. ευκολα τα γλυτωνει ρε. δηλωνει οπλοφοβια. και εγω αυτο σκεφτομαι να πραξω οσονουπω κατα τα αλλα ειμαστε μαχιμοιNOT α και κατι διαβασα τωρα με το ακουογραμμα να το παιξεις οτι δεν ακους καλα. θα τα μαθουμε τα κολπα
flik Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ευκολα τα γλυτωνει ρε. δηλωνει οπλοφοβια. και εγω αυτο σκεφτομαι να πραξω οσονουπω κατα τα αλλα ειμαστε μαχιμοιNOT α και κατι διαβασα τωρα με το ακουογραμμα να το παιξεις οτι δεν ακους καλα. θα τα μαθουμε τα κολπα Οπλοφοβία η εύκολη λύση. Για το ακουόγραμμα ένα παιδί σε εμάς δεν είχε κάνει βολή (λόγω ακουογράμματος είπαν) αλλά σκοπιές έκανε στη μονάδα.
FarCry Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 το ερωτημα ειναι αμα μπορεις να το παιξεις ή θα σε πιασουν Το ακουόγραμμα είναι μία γραφική παράσταση του πόσο καλά ακούει ένα άτομο τόνους διαφόρων συχνοτήτων. Χρησιμοποιείται για να διαπιστωθεί εάν κάποιος εμφανίζει απώλεια ακοής. Κάθε φορά που το άτομο ακούει έναν ήχο σηκώνει το χέρι του ή πατάει ένα ειδικό κουμπί και έτσι καταγράφεται η ακουστική ικανότητα του ατόμου. http://www.iator.gr/2011/01/24/akouogramma/ Ι3: Η μεγαλύτερη επιτρεπόμενη ακουστική απώλεια στις συχνότητες 500,1000 και 2000 Ηζ δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 d Β για το καλύτερο αυτί και τα 55 d Β για το χειρότερο αυτί. Στις συχνότητες 3000,4000 και 6000 Ηζ η συνολική απώλεια να μην υπερβαίνει τα 330 dB και στα δύο αυτιά. Ι4: Η μεγαλύτερη επιτρεπόμενη ακουστική απώλεια στις συχνότητες 500,1000 και 2000 Ηζ δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 35 d Β για το καλύτερο αυτί και τα 65 d Β για το χειρότερο αυτί. Στις συχνότητες 3000,4000 και 6000 Ηζ η συνολική απώλεια να μην υπερβαίνει τα 390 dB και στα δύο αυτιά. I5: Εφόσον η ακουστική απώλεια υπερβαίνει τα όρια της προηγούμενης παραγράφου http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=8474 εντωμεταξυ φοβαμαι και για οπλοφοβια γιατι διαβασα περιπτωσεις που δηλωσαν οπλοφοβια για να βγουνε αοπλο και πηραν 6 μηνη αναβολη !!! μη γινει καμια @@ και παθουμε καμια πλακα Βασικα μετα απο το πολυ 1 μηνα θα τον στειλουν σε νησι οποτε και να δωσει δίπλωμα μια χαρα θα ειναι..... ρε brickoman εσυ που τα ξερεις καλα αμα κοψω τις υψηλες συχνοτητες για να βγω γιωτα παναγιωτα θα παιξει ή θα με πιασουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 οπλοφοβία από την αρχή είναι το πιο εύκολο από όλα...
FarCry Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ναι ρε το ξερω αλλα φοβαμαι μη μου δωσουν καμια εξαμηνη αναβολη και την πατησω γιατι δεν κοβεται. εκτος αμα λενε @@ αυτοι που το ανεφεραν. λες να το ρισκαρω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 μου φαίνεται απίθανο, δλδ μετά από 6μήνες δεν θα την έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις