PavelX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Tα εξοδα πρωτης μετακινησης στο ΚΕΝ τα βαζω απο την τσεπη μου ; Όταν σου έρθει το χαρτί στα χέρια διάβασε από πίσω τι ισχύει (τελευταία παράγραφος νομίζω). Δεν ξέρω αν έκοψαν το συγκεκριμένο αλλά εφόσον ορκιστείς δικαιούσαι μόνο 1 κατάσταση επιβίβασης με το φθηνότερο μέσο (τρένο για ξηρά και πλοίο για νησί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Για Άσσηρο 108 ΑΚ ΜΜΠ έχουμε πληροφορίες; Εκεί θα πάω λογικά με μετάθεση μετά την πολύ κουραστική παραμονή μου στην 129 ΑΚ στον Λαγό Έβρου. Εκεί ενώ στην αρχή ήμασταν στη μονάδα μας 30-40 άτομα, και έλειπαν και οι παλιοί, τον Νοέμβριο πριν μπει η καινούρια σειρά μετακομίσαμε για να κοιμόμαστε μόνο σε διπλανή μονάδα γιατί δεν υπάρχει πετρέλαιο. Και ενώ είπαν οτι με τη καινούρια σειρά θα ξαναγυρίζαμε, καταλήξαμε να βάλουμε ακόμα περισσότερα κρεβάτια μέσα στους θαλάμους για να χωρέσουν και οι 15 καινούριοι. Μιλάμε για πάρα πολύ στιμωχτά, και μεγάλη ταλαιπωρία, γιατί ξυπνάμε, και πρέπει να κάνουμε πολλές διαδρομές καθώς τα όπλα τα έχουμε στη μονάδα μας και κοιμόμαστε αλλού. Δεν είναι μακριά, 200 μέτρα, αλλά όπλα, αναφορές, θαλαμοφύλακα εκεί, και ύπνο και βαλίτσες αλλού. Ό,τι να 'ναι. Στην αρχή καλά μας πήγαινε 1-1, 2-1, καμια 18 υπηρεσίες τον μήνα. Μετά την ειδικότητα πέσαν οι άδειες, και μετά και τα γκρουπάκια και ήταν δύσκολα. 7-1 κτλ. Και θέλω να δω με τη μετάθεση τι θα γίνει, που νομίζω θα πάω 108 ΑΚ. Λοιπόν ξέρει κανείς τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Φιλε εγω ημουν ασσηρο αλλα ημουν 313 και ημουν στο 507-501 Ταγμα Πεζικου..εμεις και οι 312 προλαβαμε τα καλα..μετα χαλασανε οι υπηρεσιες νομιζω απο οτι ακουγοτανε..εμας μπορει να μας πηγαινε και 1-15 ζωαρα ασε ασε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν θα είμαι 1-1 ή 2-1 και 3-1. Καλά αν είναι 5-1 με ενδιαφέρει. Αλλά θέλω να πω κυρίως με ενδιαφέρουν οι εγκαταστάσεις, τα στελέχη κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stakas77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ρε μαγκες ξερει κανεις τι παιζει στο 3ο ΤΥΛ στο μενιδι ειναι καλα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 θεωρητικά είναι καλά, αλλά για σιγουριά μόνο αν βρούμε άτομο από μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stakas77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 αν ξερει κανεις απο μεσα απο 3 ΤΥΛ ας πει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Έχει κανείς υπόψιν του κανένα smartphone με 3g/WiFi, σχετικά καλή μπαταρία και χωρίς κάμερα; Λέω να πάρω κανένα τέτοιο για όταν μπω. Επίσης υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να πάρω μαζί μου τάμπλετ 8" στην μονάδα (μετά το κέντρο); Έχω σκανάρει όλα τα βιβλία μου για τα 5 μαθήματα που μου μένουν ακόμα (παπάρας το ξέρω) και θα ήθελα να τα διαβάζω στο τάμπλετ όταν/αν μπορώ. Δεν βολεύει να πάρω τα βιβλία μαζί γιατί συνολικά είναι περίπου 10.000 σελίδες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Έχει κανείς υπόψιν του κανένα smartphone με 3g/WiFi, σχετικά καλή μπαταρία και χωρίς κάμερα; Λέω να πάρω κανένα τέτοιο για όταν μπω. Επίσης υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να πάρω μαζί μου τάμπλετ 8" στην μονάδα (μετά το κέντρο); Έχω σκανάρει όλα τα βιβλία μου για τα 5 μαθήματα που μου μένουν ακόμα (παπάρας το ξέρω) και θα ήθελα να τα διαβάζω στο τάμπλετ όταν/αν μπορώ. Δεν βολεύει να πάρω τα βιβλία μαζί γιατί συνολικά είναι περίπου 10.000 σελίδες ... Smartphone χωρις καμερα?Κομματακι δυσκολο. Αλλα και να υπαρχει δεν υπαρχει λογος να παρεις κινητο χωρις καμερα.Απλα στις πρωτες μερες που θα παρουσιαστεις θα το εχεις καβατζωμενο.Μετα που θα πας στην μοναδα σου θα εισαι κομπλε.Και με το ταμπλετ δεν θα εχεις θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Το θέμα είναι ο διοικητής μη το δει στη μονάδα. Ή και κανένας περίεργος λοχαγός. 20Φ έπεσε εκεί στα κρύα για κινητό με κάμερα. Και όχι σε νεοτοποθετημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 για την καμερα ειναι θεμα μοναδας(αξιωματικων) σε μας στις φερες δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ε ενταξει ειναι καθαρα θεμα μοναδας αλλα πιστευω οτι στις περισσοτερες μοναδες δεν εχεις θεμα. Εμεις Ροδο ειμασταν στο αλλο ακρο,θαλαμοφυλικι επαιζε αυστηρα με λαπτοπ και ταινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ουτε εμεις ειχαμε θεματα με τα κινητα με καμερες, απλα σε καποια μερη πριν μπειτε γινοταν ελεγχος και εαν δουν κινητο με καμερα το κατασχουν μεχρι να βγεις απο αυτο το δωματιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Τι πιθανότητες έχω να πάρω άδεια για το τάμπλετ για να μην πέσει Φ από κανέναν περίεργο; Να πάω να πω στον διοικητή ότι το χρειάζομαι για τη σχολή μου και όχι για να βλέπω ταινίες, και ότι είναι αδύνατον να κουβαλάω τα βιβλία που χρειάζομαι σε βαλίτσα; Καλύτερα θα είναι ή χειρότερα; Ανάλογα και το άτομο και την μονάδα σίγουρα, αλλά ρωτάω γενικά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Παρ'το μαζι στην μοναδα που θα πας και θα το δεις,αμα σε παιρνει και το κλιμα ειναι χαλαρο εισαι κομπλε. Αμα ειναι τεντα και σε παιρνει το βγαζεις στην ζουλα και διαβαζεις.Αμα ειναι τεντα και δεν σε παιρνει μιλας με τον διοικητη του λοχου σου αμα ακουσεις οτι ειναι κομπλε τυπας και οχι κανας στρατοκαυλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις