Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I stand corrected, μάλλον εκει που το διαβασα υπολόγιζαν και στις στολές που σας χρεώνουν... Tα αεροπορικά κόπηκαν απο φέτος για τους φαντάρους και τους έκοψαν και την μια κατασταση επιβιβασης, αν τους εδιναν έστω 110€ θα ήταν πολύ πιο ικανοποιημένοι

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

I stand corrected, μάλλον εκει που το διαβασα υπολόγιζαν και στις στολές που σας χρεώνουν... Tα αεροπορικά κόπηκαν απο φέτος για τους φαντάρους και τους έκοψαν και την μια κατασταση επιβιβασης, αν τους εδιναν έστω 110€ θα ήταν πολύ πιο ικανοποιημένοι

Μαλλον θα ειχαν μεσα και τις στολες και τα ξίφη. Όσο για το δευτερο συμφωνω, ειναι ντροπη αυτα τα πραγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως ετσι ειναι. Θυμαμαι παλια που καποιοι ΣΕΑ/Μ εκαναν 38 μηνες θητεία.... Εσεις σημερα ουτε εναν μηνα δεν αντέχετε και θέλετε άδεια  :P

κι οι gay δεν έχουν πρόβλημα με το να τον παίρνουν, οι straight δεν το αντέχουν πάντως...

• Like 2
Δημοσ.

κι οι gay δεν έχουν πρόβλημα με το να τον παίρνουν, οι straight δεν το αντέχουν πάντως...

Μα τι ποιητικός λόγος ήταν αυτός! :P Άπλα μην το πεις στον Τόξο!  :ph34r:

Δημοσ.

καλα αμα εισαι και gay βγαινεις I5 και τελειωνεις ακομα καλυτερα! :P

Οπως ειπε και ο headbanger καποτε μονο με "βαριες" ψυχολικες αποκλησεις οπως η παρένδυση παιρνεις Ι5.

Ο αδερφος μου το 2004 ειχε αρκετους στην μοναδα του στον εβρο που εφαρμοζαν το κανει κρυο καιρος για δυο :P

• Super Moderators
Δημοσ.

πάρε τηλέφωνο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και ρώτα, αν δεν έχει έρθει πες του να σε πάρουν τηλέφωνο όταν έρθει...

αρκετές φορές έρχονται τελευταία στιγμή...

Δημοσ.

δες στο ιντερνετ με το ασμ σου

http://army.gr/stratologia/katataxi/2012st/

ποτε παρουσιαζετε η νεα σειρα?

Αυτο ομως ειναι μονο για ΓΕΣ απόσο ξερω.... δλδ οι του ναυτικου ή της αεροποριας δεν θα μπορουν να μαθουν απο εκει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ΑΣΜ δεν θα ειναι πανω στο χαρτι που θα μου ερθει? γιατι δεν νομιζω οτι το εχω

Επισης εβαλα και το email μου στην φορμα που συμπλήρωσα για να διακοψω την αναβολη αλλα ουτε και εκει τιποτα

ΑΚυρο παιδια το βρηκα 22 ιανουαριου τεθωρακισμένα αυλωνα . BATTLEFIELD 3 !!!:P

Επεξ/σία από ChrisSaber
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...