Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 I stand corrected, μάλλον εκει που το διαβασα υπολόγιζαν και στις στολές που σας χρεώνουν... Tα αεροπορικά κόπηκαν απο φέτος για τους φαντάρους και τους έκοψαν και την μια κατασταση επιβιβασης, αν τους εδιναν έστω 110€ θα ήταν πολύ πιο ικανοποιημένοι
brickman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 I stand corrected, μάλλον εκει που το διαβασα υπολόγιζαν και στις στολές που σας χρεώνουν... Tα αεροπορικά κόπηκαν απο φέτος για τους φαντάρους και τους έκοψαν και την μια κατασταση επιβιβασης, αν τους εδιναν έστω 110€ θα ήταν πολύ πιο ικανοποιημένοι Μαλλον θα ειχαν μεσα και τις στολες και τα ξίφη. Όσο για το δευτερο συμφωνω, ειναι ντροπη αυτα τα πραγματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχως ετσι ειναι. Θυμαμαι παλια που καποιοι ΣΕΑ/Μ εκαναν 38 μηνες θητεία.... Εσεις σημερα ουτε εναν μηνα δεν αντέχετε και θέλετε άδεια κι οι gay δεν έχουν πρόβλημα με το να τον παίρνουν, οι straight δεν το αντέχουν πάντως... 2
brickman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 κι οι gay δεν έχουν πρόβλημα με το να τον παίρνουν, οι straight δεν το αντέχουν πάντως... Μα τι ποιητικός λόγος ήταν αυτός! Άπλα μην το πεις στον Τόξο!
FarCry Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 καλα αμα εισαι και gay βγαινεις I5 και τελειωνεις ακομα καλυτερα!
headbanger Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 καλα αμα εισαι και gay βγαινεις I5 και τελειωνεις ακομα καλυτερα! όχι πλέον. κάποτε παλιά
REDODIN7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 καλα αμα εισαι και gay βγαινεις I5 και τελειωνεις ακομα καλυτερα! Οπως ειπε και ο headbanger καποτε μονο με "βαριες" ψυχολικες αποκλησεις οπως η παρένδυση παιρνεις Ι5. Ο αδερφος μου το 2004 ειχε αρκετους στην μοναδα του στον εβρο που εφαρμοζαν το κανει κρυο καιρος για δυο
kosko42 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 μου ήρθε το χαρτί διαβιβάσεις Αυλώνα κανένα tip ή info?
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 κανένα tip ή info? Κράτα χαμηλό προφίλ. Γενικά όχι μόνο για σένα ή/και την Αυλώνα...
ChrisSaber Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 παιδια εγω εκοψα αναβολη Οκτώβριο και ακομα να ερθει χαρτι ,μηπως εχασα κανα τηλεφωνο απο αστυνομια η κατι τετοιο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 πάρε τηλέφωνο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και ρώτα, αν δεν έχει έρθει πες του να σε πάρουν τηλέφωνο όταν έρθει... αρκετές φορές έρχονται τελευταία στιγμή...
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 δες στο ιντερνετ με το ασμ σου http://army.gr/stratologia/katataxi/2012st/ ποτε παρουσιαζετε η νεα σειρα?
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 δες στο ιντερνετ με το ασμ σου http://army.gr/stratologia/katataxi/2012st/ ποτε παρουσιαζετε η νεα σειρα? Αυτο ομως ειναι μονο για ΓΕΣ απόσο ξερω.... δλδ οι του ναυτικου ή της αεροποριας δεν θα μπορουν να μαθουν απο εκει!
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 δες και εδω http://stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi
ChrisSaber Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) το ΑΣΜ δεν θα ειναι πανω στο χαρτι που θα μου ερθει? γιατι δεν νομιζω οτι το εχω Επισης εβαλα και το email μου στην φορμα που συμπλήρωσα για να διακοψω την αναβολη αλλα ουτε και εκει τιποτα ΑΚυρο παιδια το βρηκα 22 ιανουαριου τεθωρακισμένα αυλωνα . BATTLEFIELD 3 !!! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2013 από ChrisSaber
Προτεινόμενες αναρτήσεις