paularas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 @alejandro είτε δεν θα πήγαινα καν φαντάρος ή θα πήγαινα έτσι, κάθισα 2-3 μήνες έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω και μετά σηκώθηκα και έφυγα, δεν υπάρχει λόγος καν να είσαι μέσα όταν σε μία τέτοια χώρα που όλα είναι μπάχαλο και εσύ έχεις τη δουλειά σου να την χάνεις για τον στρατό, δόξα το θεό υπήρχαν πολλοί που είτε ήθελαν να είναι μέσα είτε έξω δεν είχαν να κάνουν και τίποτα και έβγαινα εγώ τι εννοείς "τσέπη"? και κάτι άλλο, σε βησματική μονάδα που όλοι προσπαθούν να φάνε τον άλλον, ούτε καν στεναχωριέσαι όταν βλέπεις το 80% να είναι στα ίδια επίπεδα με εσένα και να προσπαθεί να κάνει τα ίδια πράγματα όσο μπορεί
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχως χρειαζεσται και εσεις....Στο ναυπλιο εξαιτιας ενος χορηγου ειχαμε ζεστο νερο στα μπανια. Καταντια αλλα ετσι ειναι τα πραγματα στον Ε.Σ.ναι, εξαιτίας "χορηγών" είχαμε λάστιχα και λάδια για τις καναδέζες, κουφοματα αλουμινίου στα παραθυρα κτλ. βεβαια οι υπολοιποι σαπίζαμε στις σκοπιές και αργοτερα όπως μαθαμε ο δικας με τον υποδικα και τον αξκο του 3ου γραφειου πλαστογραφούσαν παραβολα και τσεπωναν χρήματα απο την υπηρεσία για τα "έργα"...
FarCry Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 καλα χριστουγεννα ρε μορτες http://www.youtube.com/watch?v=9v35BUhUHg8&feature=player_embedded
kage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Τους πήγες "τσέπη" δηλαδή ε; το αντιθετο.αυτος ισως να μην εβγαλε τιποτα αλλα αυτοι=2-3 ατομα βγαλαν 3000 στην τσεπη τους! αυτος ειναι και ο λογος που σε ρωτανε τι δουλεια κανεις.βεβαια αλλοι απλα τους χρησιμοποιουν χωρις να βγαζουν λεφτα γιατι δεν κανουν τετοια 'κολπα' στην μοναδα. ---------------------- το κολπο παει ως εξης το υπουργειο θελει 3 προσφορες.το παληκαρι ηταν της δουλειας ή ειχε καποιον γνωστο οποτε ηταν ευκολο να βγει ο πιο φτηνος και να φερει αλλες 2 πιο ακριβες προσφορες αυτο ισχυει σχεδον παντου απο μνημοσυνα εως λαμπες κτλ... η τροικα τους μαρανε
nicoc89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 το αντιθετο.αυτος ισως να μην εβγαλε τιποτα αλλα αυτοι=2-3 ατομα βγαλαν 3000 στην τσεπη τους! αυτος ειναι και ο λογος που σε ρωτανε τι δουλεια κανεις.βεβαια αλλοι απλα τους χρησιμοποιουν χωρις να βγαζουν λεφτα γιατι δεν κανουν τετοια 'κολπα' στην μοναδα. ---------------------- το κολπο παει ως εξης το υπουργειο θελει 3 προσφορες.το παληκαρι ηταν της δουλειας ή ειχε καποιον γνωστο οποτε ηταν ευκολο να βγει ο πιο φτηνος και να φερει αλλες 2 πιο ακριβες προσφορες αυτο ισχυει σχεδον παντου απο μνημοσυνα εως λαμπες κτλ... η τροικα τους μαρανε και δεν είναι μόνο αυτό.. γενικά οτιδήποτε θα αποφέρει κέρδος στην μονάδα "επιβραβεύεται" (λολ) και καμια φορά υπερβολικά. πχ εμείς 322 είδαμε ενα σειρά μας να φεύγει με 12 μέρες τιμητική και δεν είχαμε κλείσει ούτε μηνα στην μονάδα και κάποιοι απο 320 να μην έχουν πάρει ούτε μια μέρα άδεια , ούτε καν δική τους απο τότε που μπήκαν λόγο εμπλοκής (οταν η εμπλοκή περνάει τους 3,5 -4 μήνες δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να αλλάζει όνομα χΔ)
REDODIN7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 και δεν είναι μόνο αυτό.. γενικά οτιδήποτε θα αποφέρει κέρδος στην μονάδα "επιβραβεύεται" (λολ) και καμια φορά υπερβολικά. πχ εμείς 322 είδαμε ενα σειρά μας να φεύγει με 12 μέρες τιμητική και δεν είχαμε κλείσει ούτε μηνα στην μονάδα και κάποιοι απο 320 να μην έχουν πάρει ούτε μια μέρα άδεια , ούτε καν δική τους απο τότε που μπήκαν λόγο εμπλοκής (οταν η εμπλοκή περνάει τους 3,5 -4 μήνες δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να αλλάζει όνομα χΔ) Εγω ενα εχω γνωστο που δεν ξερω τι βυσμα εχει παντος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ!!!!! Δεν εξηγητε πως πηρε δυο αδειες πριν ορκιστει, 6 μερες αφου ορκιστηκε και πρωτη μεταθεση στην Αθηνα.
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 btw. oι σμηνίτες γιατί δεν επαναλαμβάνουν τον όρκο; Ολοι οι στρατιωτικοί ορκιζόμαστε μονο 2 φορες, μια στην καταταξη και μια στην αποφοιτηση απο την σχολη. Βασικα υπαρχει και περίπτωση να ορκιστούμε και 3η φορα αλλα να ευχεστε να μην συμβει...
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 στους κληρωτούς της ΠΑ αναφερόμουν, αν προσέξες δεν επαναλαμβάνουν τον όρκο btw. οσο το ευχόμαστε εμεις να μην συμβει αλλο τόσο και περισσότερο το ευχεστε εσεις...
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 στους κληρωτούς της ΠΑ αναφερόμουν, αν προσέξες δεν επαναλαμβάνουν τον όρκο btw. οσο το ευχόμαστε εμεις να μην συμβει αλλο τόσο και περισσότερο το ευχεστε εσεις... Α νταξ, για τα φανταρια εχεις δικιο. Μωρε εμεις εχουμε οπλα και στρατιωτική εκπαιδευση, εσεις ειστε που θα εχετε το πρόβλημα........
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 ε ναι λοχαγοί και πάνω, μέσα στη μάχη θα είναι 1η γραμμή 1
aris1986 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Α νταξ, για τα φανταρια εχεις δικιο. Μωρε εμεις εχουμε οπλα και στρατιωτική εκπαιδευση, εσεις ειστε που θα εχετε το πρόβλημα........ Χωρίς όπλα/ειδικότητες εμείς δλδ; Καμικάζι αυτοκτονίας;
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 ε ναι λοχαγοί και πάνω, μέσα στη μάχη θα είναι 1η γραμμή Σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις το εγχειρίδιο πολεμου προστάζει η πρωτη σειρα εμπλοκης να αποτελείται απο ανωτερους αξιωματικους. Χωρίς όπλα/ειδικότητες εμείς δλδ; Καμικάζι αυτοκτονίας; Ποιος είπε οτι εσεις θα πολεμήσετε; Οπως και πιο παλια ειμαι σιγουρος οτι το 90% θα την κανει για το εξωτερικο και θα μεινουμε εμεις κι εμεις. Υ.Γ. για σένα έχω κρατήσει γιλέκο μπόμπα ειδικά σχεδιασμένο στα μέτρα σου!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις το εγχειρίδιο πολεμου προστάζει η πρωτη σειρα εμπλοκης να αποτελείται απο ανωτερους αξιωματικους. πίσω από ένα meat wall φαντάρων βέβαια 3
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 πίσω από ένα meat wall φαντάρων βέβαια Ρε δευτερη φορα που μου βγαζεις το νερο απ'την μυτη σήμερα! Συνεχισε ετσι και θα μου πληρωσεις τον λογαριασμο νερου!
aris1986 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις το εγχειρίδιο πολεμου προστάζει η πρωτη σειρα εμπλοκης να αποτελείται απο ανωτερους αξιωματικους. Ποιος είπε οτι εσεις θα πολεμήσετε; Οπως και πιο παλια ειμαι σιγουρος οτι το 90% θα την κανει για το εξωτερικο και θα μεινουμε εμεις κι εμεις. Υ.Γ. για σένα έχω κρατήσει γιλέκο μπόμπα ειδικά σχεδιασμένο στα μέτρα σου! Και η στρατονομία δεν πρέπει να τουφεκίσει τους λιποτάχτες; Όσο για μένα εσύ θα κινδυνεύεις γιατί εγώ θα μαι από πίσω σου τότε αξιωματικέ... (Θα κάνω ανάσχεση πυρών όλμου σε διαβάσεις και στόχους) Υ.Γ. Ξέρεις και τις διαστάσεις μου δλδ; Είσαι και μέντιουμ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις