Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ωραίος, εκεί ήθελα να πάω αλλά με 'στείλαν Χίο.

Εκεί ήθελες;

ναι, όχι φυσικά ότι ήξερα που πάω απλά μου ακουγόταν ωραίο το όνομα !

τρομερή υγρασία, λες και ήσουν σε βάλτο

Δημοσ.

Λολ όμως..

ναι, όχι φυσικά ότι ήξερα που πάω απλά μου ακουγόταν ωραίο το όνομα !

τρομερή υγρασία, λες και ήσουν σε βάλτο

Εγώ θυμάμαι ότι τα 'χαν κάνει μπάχαλο με τις μεταθέσεις, πολλοί που δήλωσαν ορεινοί τους έστειλαν αμφίβιους (όπως εμένα) και άλλοι που είχαν δηλώσει αμφίβιοι τους έστειλαν ορεινούς.

Δημοσ.

Απο φιλο μου,μπηκε πριν λιγο καιρο,μου ειπε οτι ειναι καλα. Δε μπορω να σου πω τη δικη μου εμπειρια γιατι εχουν περασει 3 χρονια. Γενικα εχει καλο [για Ε.Σ. παντα] εστιατοριο , εχει αρκετη αγγαρια  πχ μαζεμα φυλλων απο τα δεντρα ή τους κορμους τους , γοπινγκ, καλλιοπη κλπ . μη σου τυχει ναεισαι στον λοχο που αναλαμβανει μαγειρια την πατησες... Λογω ατομων παει καλα απο εξοδους αν και δε νομιζω να προλαβεις γιατι μολις ορκιστεις φευγεις!

Δημοσ.
τελείωσα με 159 μέρες τιμ (τιμητική άδεια) και σκατά να φάνε οι μαλάκες και πολύ κάθισα 2-3 μήνες και πολύ είναι το να πάει κανείς φαντάρος. Όλα τα άλλα χαμένος χρόνος, 312 λελέ

τα πα και χαλάρωσα

περαστικά σε όποιον πάει

τι βυσμα; πολιτικο, στρατιωτικο ή θρησκευτικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
KEEM Σπάρτης έχει κανείς καμία ιδέα για το τι παίζει?

Μια χαρά για κέντρο. Νοέμβριο του 2007 είχα πάει (τότε καθόμασταν 1,5 μήνα τουλάχιστον στο κέντρο), είναι αρκετά μεγάλο και έχει πολύ κόσμο οπότε πάει καλά από εξόδους. Καλές εγκαταστάσεις με θέρμανση, τότε τουλάχιστον, σήμερα με κρίση δεν ξέρω τι παίζει. Χειρότερη αγγαρεία, το εστιατόριο, ειδικά αν έχει χαλάσει το πλυντήριο και τα κάνεις στο χέρι. Για νεοσύλλεκτος είχα περάσει ζάχαρη. Επίσης μην μασάς καθόλου από τίποτα οργανικούς (είναι "παλιοί" που επέστρεψαν στο κέντρο για να απολυθούν από εκεί και τις περισσότερες φορές είναι και ντόπιοι), θα τους γράφεις ΠΑΝΤΑ στα παπάρια σου.

χορηγός

Όσα χρήματα και να είχα δεν θα τους χάριζα ούτε ευρώ.

Επεξ/σία από Alejandro
Δημοσ.

σας ευχαριστώ η αλήθεια είναι πως είμαι και λίγο ψιλομεγάλος οπότε δεν πάω για να το παίξω ιστορία απλά για να περάσει να ξεμπερδεύω!

Δημοσ.
χορηγός

Δυστυχως χρειαζεσται και εσεις....Στο ναυπλιο εξαιτιας ενος χορηγου ειχαμε ζεστο νερο στα μπανια. Καταντια αλλα ετσι ειναι τα πραγματα στον Ε.Σ.

Δημοσ.

τους κάνεις κάποια "δώρα" / φτιάχνεις κάποια πράγματα και παίρνεις μέρες για την προσφορά σου στην μονάδα, πχ τους έφτιαξα κάτι πόρτες που έπρεπε να γίνουν μεταλλικές (αυτοί ήθελαν νέα πόρτα, εγώ τους έβαλα από 1 φύλλο μεταλλικό από μπρος και από πίσω) η αξία τους ήταν 400€ και τους τα χρέωσα ως 3000€ έτσι έφευγα Κυριακή στις 11 το πρωί και γυρνούσα παρασκευή 10 το βράδυ για 2 υπηρεσίες και μπορούσα κάθε μέρα να ήμουν στην δουλεία μου

Δημοσ.
τους κάνεις κάποια "δώρα" / φτιάχνεις κάποια πράγματα και παίρνεις μέρες για την προσφορά σου στην μονάδα, πχ τους έφτιαξα κάτι πόρτες που έπρεπε να γίνουν μεταλλικές (αυτοί ήθελαν νέα πόρτα, εγώ τους έβαλα από 1 φύλλο μεταλλικό από μπρος και από πίσω) η αξία τους ήταν 400€ και τους τα χρέωσα ως 3000€ έτσι έφευγα Κυριακή στις 11 το πρωί και γυρνούσα παρασκευή 10 το βράδυ για 2 υπηρεσίες και μπορούσα κάθε μέρα να ήμουν στην δουλεία μου

Τους πήγες "τσέπη" δηλαδή ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...