Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 160/2012 την 21/01/2013 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) (ΘΗΒΑ).

Έχετε επιλεγεί Πυροβολικό.

παιδια τι λεει εδω?  μπλεξαμε? θα παρω αναβολη αλλα μπας και το μαρτη με χωσουν στα ιδια να ξερω τι να περιμενω

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
παιδια τι λεει εδω?  μπλεξαμε? θα παρω αναβολη αλλα μπας και το μαρτη με χωσουν στα ιδια να ξερω τι να περιμενω

Γιατι το λες αυτο? Δεν συμπαθεις την Αγια Βαρβαρα? Παντως χωρις βυσμα δυσκολα να αλλαξει το οπλο.

Δημοσ.

οχι λεω για το στρατοπεδο της θηβας. διαβασα οτι δε πας στο ιδιο στρατοπεδο μετα την αναβολη. οποτε δε θα παω θηβα. απλα λεω αμα με ξαναπανε θηβα για το τι παιζει. για το πυροβολικο δε ξερω τιποτα :P

Δημοσ.

Δύο είναι οι εκφράσεις που θυμάμαι πιο έντονα από όλη την θητεία μου:

"Θέσεις για κάμψεις" (μας το λέγανε)

"Αδικαιολογήτως Κύριε Λοχαγέ" (το λέγαμε)

Δημοσ.
αυτο που λες συμβαινει συνήθως σε αναβολές για λόγους υγείας, αν θυμαμαι καλά εσυ για κοινωνικους λόγους δεν θες;

ναι. ρωτησα βεβαια στο thiteia forum και μου ειπαν ναι. οποτε scratch one πυροβολικο guys! :P

εκτος αμα κανουν λαθος εκει

Δημοσ.
ναι. ρωτησα βεβαια στο thiteia forum και μου ειπαν ναι. οποτε scratch one πυροβολικο guys! :P

εκτος αμα κανουν λαθος εκει

μεγαλήτερη συμασία δεν έχει σε τι όπλο υπηρετείς αλλα η μονάδα. Αμα παίσεις σε καμια μονάδα με εμπλοκή 1-2 μήνες (όπως εγώ) τότε θα αναθεωρήσεις το scratch one του πυροβολικού.

γενικά αυτό το "τελειώνω υπηρεσία , ξεκινάω καινούρια" για 1,5 μηνα δεν παλευόταν.

Δημοσ.

τελείωσα με 159 μέρες τιμ (τιμητική άδεια) και σκατά να φάνε οι μαλάκες και πολύ κάθισα 2-3 μήνες και πολύ είναι το να πάει κανείς φαντάρος. Όλα τα άλλα χαμένος χρόνος, 312 λελέ

τα πα και χαλάρωσα

περαστικά σε όποιον πάει

Δημοσ.
τι ειναι το ΣΧΑΛ ? στην αρχη νομιζα οτι θα ειναι ακομα ενα βιντε απο αυτα που "κοροιδευουν" :Ρ

Σχολή Αλεξιπτωτιστών, Ειδικές Δυνάμεις, στον Ασπρόπυργο Αττικής.

τελείωσα με 159 μέρες τιμ (τιμητική άδεια) και σκατά να φάνε οι μαλάκες και πολύ κάθισα 2-3 μήνες και πολύ είναι το να πάει κανείς φαντάρος. Όλα τα άλλα χαμένος χρόνος, 312 λελέ

τα πα και χαλάρωσα

περαστικά σε όποιον πάει

Σε πόσα χρόνια θητεία;

Δημοσ.
Κλασικά, ΣΩΒΕ.

Πού υπηρέτησες RedPanda;

Δ'ΜΚ, (308)

πάντως δεν θυμάμε εμείς να κάναμε πολύ squats και όταν κάναμε τα γόνατα μας μας πέθαιναν και στα αλεξίπτωτα ακόμα χειρότερα από ότι άκουγα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...