Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στην Τήλο έχει υπηρετήσει κανείς?

Κομπλε σε βρισκω. Μαλλον θα περασεις καλα. Ειναι μικρος ο σχηματισμος, ειναι απομωνομενο και το νησι, παιζει ναναι κι απτις καλυτερες μεταθεσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κομπλε σε βρισκω. Μαλλον θα περασεις καλα. Ειναι μικρος ο σχηματισμος, ειναι απομωνομενο και το νησι, παιζει ναναι κι απτις καλυτερες μεταθεσεις.

εκει εχει τα gay ζευγαρια :shifty::shifty::shifty::shifty: :eek::eek::eek:

που ηθελαν να παντρευτουν. ειναι στιγματισμενο το νησι :shifty:

χαχαχα όχι ρε έχω πάει στρατό.Και μάλιστα και στην Τήλο.Απλώς ρωτάω για να δω ποιοι άλλοι έχουν πάει απο δω μέσα.

Τα νησια ειναι παντα καλα για να πας πενταμηνες διακοπες!!

Μην καις κοσμο αν δεν ξερεις και δηλωνουν νησια αδικα. Τα νησια εχουν πολυ μικροτερο ποσοστο επανδρωσης απο τον Εβρο, παραδοσιακα. Και επειδη εχω κανει σε νησι προσφατως, και επειδη ειχα θεση που μου επετρεπε να ξερω τι παιζει σε αλλα νησια και Εβρο, η απαντηση ειναι οτι οποιος δεν εχει προβλημα με τις καιρικες συνθηκες του Εβρου, να τον προτιμησει ευκολα.

Συνηθως παιζει πολυ καλυτερα η υπηρεσια ΑΛΛΑ εξαρταται παντα απτη μοναδα αυτο.

Μην καις κοσμο αν δεν ξερεις και δηλωνουν νησια αδικα. Τα νησια εχουν πολυ μικροτερο ποσοστο επανδρωσης απο τον Εβρο, παραδοσιακα. Και επειδη εχω κανει σε νησι προσφατως, και επειδη ειχα θεση που μου επετρεπε να ξερω τι παιζει σε αλλα νησια και Εβρο, η απαντηση ειναι οτι οποιος δεν εχει προβλημα με τις καιρικες συνθηκες του Εβρου, να τον προτιμησει ευκολα.

Συνηθως παιζει πολυ καλυτερα η υπηρεσια ΑΛΛΑ εξαρταται παντα απτη μοναδα αυτο.

Ασφαλώς με αυτά που λες πρέπει να έχεις κάνει ΓΕΠΣ.

Ασφαλώς με αυτά που λες πρέπει να έχεις κάνει ΓΕΠΣ.

Νομιζεις οτι ο ΓΕΠΣ τα γνωριζει αυτα? Χλωμο.

Αυτα που λεω προερχοναι απο συζητησεις:

α. Με σειρες μου απο σχεδον ολες τις μοναδες της Ελλαδας. Και οταν λεω σειρες μου, δεν εννοω το Γιωργη, το Μητσο και το Μπαμπη που ημασταν μαζι στο κεντρο, εννοω ΟΛΑ τα παιδια που ηταν στα ΚΕΠΙΚ. Ε οταν σε κατι Λημνους/Χιους/Μυτιληνες/Σαμους τους πηγαινε 20μεσα και στον Προβατωνα, Διδυμοτειχο, Αλεξ/πολη κλπ την ιδια περιοδο τους πηγαινε 1-1, επετρεψε μου να εχω γνωμη.

β. Με στρατιωτικους.

Το α μπορουσα και το εκανα λογω της θεσης που ειχα (ΚΕΠΙΚ) το β το κανει ο καθενας κατα τη διαρκεια της θητειας του.

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο... Αν η αναβολή κάποιου είναι μέχρι το 2011 και έχει σταματήσει της σπουδές στο τέλος του 2008, μπορεί να κάτσει μέχρι το τέλος της αναβολής ή θα πρέπει να την σταματήσει και να φύγει? Και αν κάτσει τι επιπτώσεις θα έχει?:rolleyes:

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο... Αν η αναβολή κάποιου είναι μέχρι το 2011 και έχει σταματήσει της σπουδές στο τέλος του 2008, μπορεί να κάτσει μέχρι το τέλος της αναβολής ή θα πρέπει να την σταματήσει και να φύγει? Και αν κάτσει τι επιπτώσεις θα έχει?:rolleyes:

Νομίζω ότι (τυπικά τουλάχιστον) πρέπει να το δηλώσεις ώστε να κοπεί η αναβολή.

Κανένας όμως δεν έπαθε τίποτα που δεν το δήλωσε.

Νομίζω ότι (τυπικά τουλάχιστον) πρέπει να το δηλώσεις ώστε να κοπεί η αναβολή.

Κανένας όμως δεν έπαθε τίποτα που δεν το δήλωσε.

Άρα μπορώ να κάτσω μέχρι το τέλος της αναβολής μου ακόμα και αν δε σπουδάζω?:rolleyes:

Ε λογικα ναι, δε νομιζω να στρωνουν κωλο και να ψαχνουν μια μια τις αναβολες, να δουν αν ο λογος συνεχιζει να υφισταται κλπ. Οταν ληξει, τοτε θα κινητοποιηθουν.

Άρα μπορώ να κάτσω μέχρι το τέλος της αναβολής μου ακόμα και αν δε σπουδάζω?:rolleyes:

Ναι, δεν θα έχεις συνέπειες. Καλό είναι όμως να τελειώνεις με τον στρατό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...