Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλα εχει και η αεροπορια κατι μοναδες μαυρες που ξεχνας το σπιτι σου,αλλα σε γενικες γραμμες παντα θα ειναι καλυτερα απο πεζικα και τετοια.Φυσικα αυτος δεν προκειται να τις δει ποτε αυτες τις μοναδες εκτος αν παει για τουρισμο σε εκεινα τα μερη.

Καλα κανουν και ασχολουνται μαζι του αλλα σε καθε εσσο υπαρχουν αλλοι που δεν ειναι celebrities οι οποιοι εξαφανιζονται απο την αρχη.Ο ιδιος ανθρωπος αν ειχε αλλη γκομενα δεν θα τον ηξερε κανενας.

Αυτο που γραφτηκε πιο πανω οτι ειναι πανω απο 35 και θα κανει 45 μερες θητεια δεν το ηξερα και πραγματικα επεσα κατω απο τα γελια.Τις αναβολες τοσα χρονια πως τις επαιρνε?

Δεν μπορεις σαν κρατος να ζητας απο την κοινωνια να σεβεται το στρατο και απο τους πολιτες να νιωθουν υποχρεωση να καταταγουν

οταν κανεις τετοια καραγκιοζιλικια.

Δημοσ.

Παίδια εχω το αδερφακι μου (Σειρα 323) που φευγει για 561 ΜΚΤΠ Προβατώνας (Για τους παλαιούς ήταν στις Φερρες).

Εχουμε καμια πληροφορια? Ειναι λογικά στο ίδιο στρατόπεδο με το 7ο ΤΥΠ...

Σας ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Παίδια εχω το αδερφακι μου (Σειρα 323) που φευγει για 561 ΜΚΤΠ Προβατώνας (Για τους παλαιούς ήταν στις Φερρες).

Εχουμε καμια πληροφορια? Ειναι λογικά στο ίδιο στρατόπεδο με το 7ο ΤΥΠ...

Σας ευχαριστώ!!

ειναι τυχερο το μερος ;)

Δημοσ.

εγω εχω 2 μεγάλες αδερφές , 30+ φευγα και οι 2 .Ειμαι ο μονος γιος στην οικογενια.Δικαιούμε 8μηνο?

οχι δεν υπαρχει κατι για τους μοναχογιους. μονο αμα ο πατερας σου ειναι 70+

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...