Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παναγιωτόπουλος: "Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική"

Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!!

Ο Παπακωνσταντίνου δεν είχε πεί ότι το 2012 θα βγούμε στις αγορές; Ο Μπένυ δεν είχε πεί ότι το μνημόνιο 1 + μεσοπρόθεσμο είναι τα τελευταία μέτρα. Ο ίδιος δεν είπε ότι δεν πρόκειται να μπει χαράτσι; Ευτυχώς θα έλεγα που η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι πραγματικά αυτή που κυβερνά τη χώρα.

• Like 2
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!!

triplefacepalm.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Παναγιωτόπουλος: "Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική"

Οταν ερθουν τα χριστούγεννα γραψτους εδω:

Καλη σκοπιάααα, καλη σκοπιαααά σε πύλη, ορχους, πυρομαχικά.

• Like 1
Δημοσ.

Κουτσομπόλη χαχαχα

Εν πάση περιπτώση, Αν σκεφτείς τη φράση "μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται"... θα καταλάβεις :)

Δημοσ.

Mε το briefing που της έγινε απο φίλους της, αυτό το thread, ενδεχομένως και απο εκείνο για τη Καβύλη, δεν χρειάζεται να 'χει πάει για να διαμορφώσει άποψη :mrgreen:

Δημοσ.

Ο Παπακωνσταντίνου δεν είχε πεί ότι το 2012 θα βγούμε στις αγορές;

Όχι, εγώ θυμάμαι να είχε πει ότι το 2011 θα βγούμε στις αγορές.

Δημοσ.

Καλύτερα να μιλάνε για στρατό και τη χρησιμότητά του όσοι έχουν πάει.

Δεν έχουμε οικονομία, δεν έχουμε πολιτισμό να μην έχουμε και στρατό τώρα?

Κάποτε, πολλές γλώσσες γκρίνιαζαν για τους υψηλούς μισθούς των στρατιωτικών, τον μεγάλο αριθμό τους...τώρα που μειώθηκαν όλα αυτά, τι λέτε? να πάνε στρατό οι λαθρομετανάστες? μήπως τα κατοικίδιά μας?

Να σοβαρευτούμε λίγο.

Η εμπειρία για τον καθένα είναι διαφορετική, συνήθως όλοι θυμόμαστε τη θητεία μας (στο τέλος) με γλυκιά ανάμνηση.

Δημοσ.

Δεν έχουμε οικονομία, δεν έχουμε πολιτισμό να μην έχουμε και στρατό τώρα?

Ενώ όταν δεν έχεις οικονομία και πολιτισμό, αλλά έχεις στρατό............. άλλη αίσθηση! :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...