ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Παναγιωτόπουλος: "Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική" Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!! Ο Παπακωνσταντίνου δεν είχε πεί ότι το 2012 θα βγούμε στις αγορές; Ο Μπένυ δεν είχε πεί ότι το μνημόνιο 1 + μεσοπρόθεσμο είναι τα τελευταία μέτρα. Ο ίδιος δεν είπε ότι δεν πρόκειται να μπει χαράτσι; Ευτυχώς θα έλεγα που η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι πραγματικά αυτή που κυβερνά τη χώρα. 2
Tilemaxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό το είπε για να μην αρχίζουν όλοι να παίρνουν αναβολές μαζικά...
tritonas00 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 ψυχολογικά τραύματα 1
aris1986 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Παναγιωτόπουλος: "Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική" Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!! Οταν ερθουν τα χριστούγεννα γραψτους εδω: Καλη σκοπιάααα, καλη σκοπιαααά σε πύλη, ορχους, πυρομαχικά. 1
sargio01 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Κουτσομπόλη χαχαχα Εν πάση περιπτώση, Αν σκεφτείς τη φράση "μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται"... θα καταλάβεις
aris1986 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Στρατός είναι μια μαλακία και μισή 'Εχεις πάει; 1
sargio01 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Mε το briefing που της έγινε απο φίλους της, αυτό το thread, ενδεχομένως και απο εκείνο για τη Καβύλη, δεν χρειάζεται να 'χει πάει για να διαμορφώσει άποψη
dreamercon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ο Παπακωνσταντίνου δεν είχε πεί ότι το 2012 θα βγούμε στις αγορές; Όχι, εγώ θυμάμαι να είχε πει ότι το 2011 θα βγούμε στις αγορές.
Scatman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Καλύτερα να μιλάνε για στρατό και τη χρησιμότητά του όσοι έχουν πάει. Δεν έχουμε οικονομία, δεν έχουμε πολιτισμό να μην έχουμε και στρατό τώρα? Κάποτε, πολλές γλώσσες γκρίνιαζαν για τους υψηλούς μισθούς των στρατιωτικών, τον μεγάλο αριθμό τους...τώρα που μειώθηκαν όλα αυτά, τι λέτε? να πάνε στρατό οι λαθρομετανάστες? μήπως τα κατοικίδιά μας? Να σοβαρευτούμε λίγο. Η εμπειρία για τον καθένα είναι διαφορετική, συνήθως όλοι θυμόμαστε τη θητεία μας (στο τέλος) με γλυκιά ανάμνηση.
tolis_01 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχουμε οικονομία, δεν έχουμε πολιτισμό να μην έχουμε και στρατό τώρα? Ενώ όταν δεν έχεις οικονομία και πολιτισμό, αλλά έχεις στρατό............. άλλη αίσθηση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις