Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, μόνο αυτό είναι, όχι ότι τα στρατόπεδα στηρίζουν ένα σωρό μικροκοινωνίες, όπως και οι σχολές..

Σκέψου να είχες καφετέρια στη Χίο που κάθε μέρα έσκαγαν φαντάροι, και να έκλεινε το στρατόπεδο.

Κάτι μου λέει ότι θα ήσουν πρώτος στις σχετικές διαμαρτυρίες/πορείες :Ρ

Αφού ενδιαφέρεσαι τόσο να σου δώσω ένα λογαριασμό τραπέζης να μου βάζεις 300Ε το μήνα τώρα που θα μπω φαντάρος να στηρίζω την τοπική κοινωνία;

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλάκα-πλάκα ο μόνος λόγος που δε θα σκεφτώ «γιατί πήγα ο βλάκας» θα 'ναι ο πράσινος μπερές :Ρ

γιατι τι σπέσιαλ έχει ο πρασινος μπερες; ετσι όπως ειναι τα κεν/πεν και η κουτση μαρία μπορεί να τον παρει, ή μήπως ψάρωναν τίποτα 14χρονα γκομενακια;

Δημοσ.

Η δική μου άποψη είναι:

1) Πλήρως επαγγελματικός στρατός.

2) Εντατική εκπαίδευση εφέδρων για ένα μήνα όχι σε αγγαρείες αλλά σε ρεαλιστικά σενάρια (βολές-σκηνάκια κλπ). Αυτό θα γίνεται 1 φορά κάθε 10 χρόνια (από τα 18 μέχρι τα 50) ώστε να έχουν μια επαφή με τις εξελίξεις.

Δηλαδή συνολικά πάνω-κάτω 4 μήνες υπηρετούμενοι διάσπαρτα σε διάστημα πολλών δεκαετιών.

• Like 1
Δημοσ.

γιατι τι σπέσιαλ έχει ο πρασινος μπερες; ετσι όπως ειναι τα κεν/πεν και η κουτση μαρία μπορεί να τον παρει, ή μήπως ψάρωναν τίποτα 14χρονα γκομενακια;

Δεν είπα ότι είμαστε Ισραήλ ή SAS, αλλά δε μου τον χάρισαν προσωπικά.

Η δική μου άποψη είναι:

1) Πλήρως επαγγελματικός στρατός.

2) Εντατική εκπαίδευση εφέδρων για ένα μήνα όχι σε αγγαρείες αλλά σε ρεαλιστικά σενάρια (βολές-σκηνάκια κλπ). Αυτό θα γίνεται 1 φορά κάθε 10 χρόνια (από τα 18 μέχρι τα 50) ώστε να έχουν μια επαφή με τις εξελίξεις.

Δηλαδή συνολικά πάνω-κάτω 4 μήνες υπηρετούμενοι διάσπαρτα σε διάστημα πολλών δεκαετιών.

Κάτι τέτοιο θα είχε λογική. Στο στρατό όμως και κατ' επέκταση στο κράτος απλά δεν υφίσταται.

Δημοσ.

Πανπελοπονησιακός πόλεμος ε ε ε ερχεται.;ρ

http://www.thebest.g...iewStory/163417

τονίζουν τους ιστορικούς δεσμούς του 11ου Συντάγματος με την πόλη.

Αυτό με άρεσε πολύ.

Τόσα χρόνια είχαν μάθει να αρμέγουν τα φαντάρια,τώρα σε λέει από που θα κρατηθεί η τοπική κοινωνία;

Για κάθε στρατόπεδο που κλείνει ή αλλάζει θέση τα ίδια(όπως άλλωστε και για τα άπειρα και άσχετα ΤΕΙ).

Δημοσ.

Φίλε η Αλβανία ΔΕΝ εχει υποχρεωτική θητεία αλλά επαγγελματικό στρατό που αποτελείται από 14.000 άτομα. Είναι αστείο να νομίζουμε ότι θα κινηθεί εναντίον μας για να πάρει εδάφη. Άσχετα αν γίνονται κάποιες δηλώσεις για εσωτερική κατανάλωση.

Φίλε, η Αλβανία έχει υποχρεωτική θητεία, αλλά είναι εξαγοράσιμη. Έτσι, τουλάχιστον, μου έχει πει γνωστός μου Αλβανός.

Δημοσ.

Φίλε, η Αλβανία είχε υποχρεωτική θητεία, αλλά είναι εξαγοράσιμη. Έτσι, τουλάχιστον, μου έχει πει γνωστός μου Αλβανός.

Δεν έχει καταργηθεί από το 2010?

Δημοσ.

Αυτό με άρεσε πολύ.

Τόσα χρόνια είχαν μάθει να αρμέγουν τα φαντάρια,τώρα σε λέει από που θα κρατηθεί η τοπική κοινωνία;

Για κάθε στρατόπεδο που κλείνει ή αλλάζει θέση τα ίδια(όπως άλλωστε και για τα άπειρα και άσχετα ΤΕΙ).

Για γέλια και για κλάματα είμαστε.

Δημοσ.

Εδώ έχει κόψει τους πολέμους η Αμερική που έκανε κάθε 3-4 χρόνια και απο έναν.

Δε συμφέρουν πλέον οι πόλεμοι.

Οι στρατοί πάνε προς κατάργηση.

Δημοσ.

Έρχεται η λύτρωση;

Κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας προτείνει η Τρόικα

http://www.tovima.gr...cle/?aid=486506

Παναγιωτόπουλος: "Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική"

Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!!

Δημοσ.

Ναι αμέ

Παναγιωτόπουλος: "Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική"

Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!!

Αυτός το είπε?

http://www.youtube.com/watch?v=yfcaRbVw-dI

Σοβαρότατος πολιτικός.

Άμα ψάξω και βάλω δηλώσεις πολιτικών που λένε οτι Δεν θα γίνει εκείνο που είπε η τρόικα, ΔΕΝ θα γίνει το άλλο και τελικά έγιναν θέλω 2-3 μέρες να βάζω. Οπότε μην χαίρεσαι εσύ, ξεκίνα να αμπαρώνεσαι γιατί θα μπούν οι Τούρκοι και μαζί με τον Τσίπρα θα μας πάρουν τα σπίτιααααααααααααααααααααααααααααααααααα

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...