Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμενα ολοι μου οι φιλοι ειναι το τρελλο θηριοτροφειο πηγε στο στρατο να πουμε :P:p

ο ενας την εβγαλε αεροπορια τατοι. στο τελος της θητειας του εκανε και βουτια στην πισινα των ικαρων :-D:-D

ο αλλος την εβγαλε στρατο ξηρας πενταγωνο

ο τριτος μετοχικο ταμειο ναυτικου ομονοια

ο τεταρτος ειναι εφεδρος αξιωματικος εχει ψωμι ακομα

ο πεμπτος ειναι τσολιας στο συνταγμα :-D:-D

και ο εκτος ειναι 8μηνο σαμοθρακη. σε λιγο θα γυρισει αθηνα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εμενα ολοι μου οι φιλοι ειναι το τρελλο θηριοτροφειο πηγε στο στρατο να πουμε :P:p

ο ενας την εβγαλε αεροπορια τατοι. στο τελος της θητειας του εκανε και βουτια στην πισινα των ικαρων :-D:-D

Το 50% της παρέας σου είναι βύσματα και το άλλο 50% έχουν προβλήματα ορθής επιλογής (πλακίζομαι φυσικά). Κάνε εσύ την διαφορά.... :lol:

Το Πενταγωνο εχει ταυτιστει με τη λεξη βυσμα επειδη στον απεξω ακουγεται σαν κατι σουπερ ουαου, αλλα δεν εχει και πολλα καλα πλην του οτι βρισκεται Αθηνα. Επισης Πενταγωνο ευκολα ερχεσαι χωρις βυσμα, με μεταθεση απο περιοχες με πολλα μορια πχ Σαμοθρακη/Εβρο τερμα πανω κλπ.

Τσολιας στο συνταγμα δε θα ηθελα να μαι αν και πολοι βαζουν βυσμα για να πανε.

Ο Σαμοθρακης καλα πρεπει να περναει.

Οι αλλοι ηταν αξιοκρατικοτατοι προφανως :lol:

αντε να δειξω και το ντοκουμεντo απο τη βουτια :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:51 ----------

Το Πενταγωνο εχει ταυτιστει με τη λεξη βυσμα επειδη στον απεξω ακουγεται σαν κατι σουπερ ουαου, αλλα δεν εχει και πολλα καλα πλην του οτι βρισκεται Αθηνα. Επισης Πενταγωνο ευκολα ερχεσαι χωρις βυσμα, με μεταθεση απο περιοχες με πολλα μορια πχ Σαμοθρακη/Εβρο τερμα πανω κλπ.

ναι βασικα αυτος ηταν πενταγωνο αεροπορια :P

Τσολιας στο συνταγμα δε θα ηθελα να μαι αν και πολοι βαζουν βυσμα για να πανε.

δεν εβαλε βυσμα. απο οτι ξερω αν τηρεις τις προδιαγραφες για τσολιας μπορεις να κανεις αιτηση να πας. τωρα μονο τσολιαδες πανε στην αθηνα

Ο Σαμοθρακης καλα πρεπει να περναει.

ενταξει την παλευει. παλι καλα που δε καθεται ολη τη θητεια πανω γιατι ειναι προστατης

• Moderators
αντε να δειξω και το ντοκουμεντo απο τη βουτια :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:51 ----------

ναι βασικα αυτος ηταν πενταγωνο αεροπορια :P

δεν εβαλε βυσμα. απο οτι ξερω αν τηρεις τις προδιαγραφες για τσολιας μπορεις να κανεις αιτηση να πας. τωρα μονο τσολιαδες πανε στην αθηνα

ενταξει την παλευει. παλι καλα που δε καθεται ολη τη θητεια πανω γιατι ειναι προστατης

Οταν παρουσιαζονται στο κεντρο ερχεται εκπροσωπος απο την ΠΦ (οπως και απο τις ΕΔ νομιζω) και ρωταει ποιοι θελουν να πανε. Οσοι πλοιρουν τις προυποθεσεις πανε. Στον ΣΞ το παραπανω.

Παιδιά καλησπέρα..Παρουσιάζομαι στο 586ΤΠ/ΕΟΔ στα Γρεβενά! Ξέρει κανείς τπτ σχετικό; Το ΕΟΔ δεν ξέρω τι σημαίνει, νομίζω ότι δεν εννοεί Ελληνική Ομάδα Διάσωσης!Απ ότι ξέρω μπαίνουν πολλοί από Καρδίτσα στα Γρεβενά.Καλή θητεία σε όσους ξεκινάνε από βδομάδα το φανταρικό τους..

ΕΟΔ = Εκτός οργανικής δύναμης.

Με απλά λόγια σημαίνει οτι δε πας εκεί με μετάθεση για να μείνεις ως οργανικός αλλά ως νεοσύλλεκτος και κατά συνέπεια δε θα σε μετρήσουν στην οργανική δύναμη του τάγματος.Με απλά λόγια :P

Μεγάλο Πεύκο,

Πάω στην Αθήνα με τραίνο ή λεωφορείο, από εκεί που και πως πάω στο στρατόπεδο Μεγάλο Πεύκο, και περίπου πόση ώρα θέλει

fanx

Μεγάλο Πεύκο,

Πάω στην Αθήνα με τραίνο ή λεωφορείο, από εκεί που και πως πάω στο στρατόπεδο Μεγάλο Πεύκο, και περίπου πόση ώρα θέλει

fanx

Νομίζω έχει προαστιακό για Ν.Πέραμο

Νομίζω έχει προαστιακό για Ν.Πέραμο

Χμμμ, από Θεσσαλονίκη το λεωφωρίο μας αφήνει στο Σταθμό Κηφισού, απο εκεί σε ποιό σταθμό λέω στο taxi να με πάω για να φύγω για Ν.Πέραμο (Μ.Πεύκο) ?

Ή μήπως μπορώ να πάω από το σταθμό του Κηφισού

Κάποιος μου είπε πως από σταθμο "Θησειο" φεύγουν λεωφωρία για Ν.Πέραμο, ισχύει ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...