efo355 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Για μένα τελείωσε όταν βγήκα από την πύλη. Μέχρι εκείνη την ώρα μου τα ζάλιζαν, περισσότερο με την ξεχρέωση. Δεν έχω τίποτα να ξεχρεώσω.Ημουν αποσπασμενος και ότι είχα τα έδωσα.Απλά θα γυρίσω στη μονάδα μου να απωληθώ.
panosno1com Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 μπορεις να κρατησεις τον ΕΣ σακο σου παντως και ισως το "λουκανικο" !
arxaggelos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Το λουκάνικο κανονικά το δίνεις, αλλά σε ένα φιλαράκι δεν το ζήτησαν επειδή δεν το είδαν χρεωμένο στη λίστα (ήταν χρεωμένο από προηγούμενη μονάδα και φυσικά από εκεί δεν το ζήτησαν στη μετάθεση). Εγώ το έδωσα να μην το βλέπω. Ήταν καινούριο, και του είχα και γαμάτο ολόισιο χαρτονάκι μέσα να στέκεται όρθιο, τζιτζί το πήρε όποιος το πήρε μετά. Ontopic To 502 στην Καβύλη πυροβολικό δεν είναι; Ή λάθος θυμάμαι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 μπορεις να κρατησεις τον ΕΣ σακο σου παντως και ισως το "λουκανικο" ! όχι τα τελευταία χρόνια, επίσης από την 315 και μετά ζητάνε και το jacket πίσω...
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ήρθε πάλι διαταγή για το jacket και πλέον το παίρνεις κανονικά. Εγώ το πήρα :Ρ Σάκο δε δίνουν πλέον καν όταν παρουσιάζεσαι, και το λουκάνικο το δίνεις.
panosno1com Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 όχι τα τελευταία χρόνια, επίσης από την 315 και μετά ζητάνε και το jacket πίσω... αληθεια???? ω θεε! Εχω ακομα σε μια βαλιτσα με τα υπολοιπα στρατιωτικα το τζακετ αλλα ντρεπομαι να κυκλοφηρησω με αυτο εξω! Οχι τιποτα αλλο ειναι και αρκετα ζεστο για νορμαλ συνθηκες... :/
kalogeros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Το λουκάνικο κανονικά το δίνεις, αλλά σε ένα φιλαράκι δεν το ζήτησαν επειδή δεν το είδαν χρεωμένο στη λίστα (ήταν χρεωμένο από προηγούμενη μονάδα και φυσικά από εκεί δεν το ζήτησαν στη μετάθεση). Εγώ το έδωσα να μην το βλέπω. Ήταν καινούριο, και του είχα και γαμάτο ολόισιο χαρτονάκι μέσα να στέκεται όρθιο, τζιτζί το πήρε όποιος το πήρε μετά. Ontopic To 502 στην Καβύλη πυροβολικό δεν είναι; Ή λάθος θυμάμαι; Λάθος θυμάσαι. Το πυροβολικό της Καβύλης ειναι το 105. Το 502 είναι πεζικό. Υπάρχει και ολόκληρο θρεντ για αυτό το τάγμα
arxaggelos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Λάθος θυμάσαι. Το πυροβολικό της Καβύλης ειναι το 105. Το 502 είναι πεζικό. Υπάρχει και ολόκληρο θρεντ για αυτό το τάγμα Ή εκεί ήταν το post μου πριν μεταφερθεί εδώ (για αυτό και έγραψα ontopic), ή πόσταρα όπου να'ναι
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 αληθεια???? ω θεε! Εχω ακομα σε μια βαλιτσα με τα υπολοιπα στρατιωτικα το τζακετ αλλα ντρεπομαι να κυκλοφηρησω με αυτο εξω! Οχι τιποτα αλλο ειναι και αρκετα ζεστο για νορμαλ συνθηκες... :/ Δεν το παίρνουν πλέον πίσω λέμε
panosno1com Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 και φανταζεσαι λεει να στελνανε "χαρτι" να τους το δωσουμε πισω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 καλά είσαι... Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται... 1
panosno1com Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 εννοειται αλλα λεμε τωρα Παντως και που το κρατησα, κειμήλιο ειναι στη βαλιτσα !!!
Apoll Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Λάθος θυμάσαι. Το πυροβολικό της Καβύλης ειναι το 105. Το 502 είναι πεζικό. Υπάρχει και ολόκληρο θρεντ για αυτό το τάγμα Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού είναι. Μην τα μπερδεύεις με απλό Πεζικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις