Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@nicoc89

Τα γκαζάκια ως εύλεκτες ύλες, λογικά απαγορεύονται στο στρατόπεδο. Αφού έχεις μπρίζα δίπλα στο κρεβάτι σου, γιατί δεν παίρνεις ένα μικρό ηλεκτρικό μάτι να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο; Θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω, αλλά αν υπολογίσεις και το κόστος για τα γκαζάκια θα σου βγει πάνω κάτω το ίδιο.

Κάτι τέτοιο ας πούμε

thumbnail_ilektriko%20mati%20severin-%20kp1091.jpg

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιορίζεται σε μία η κατάσταση επιβίβασης,από δύο που ήταν μέχρι τώρα για τους στρατιώτες και κόβεται το δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο.

Αποτέλεσμα όσοι μετατίθενται σε Έβρο-νησιά-Κύπρο πρέπει από το υστέρημα τους να καταβάλλουν το κόστος της μεταφοράς τους στις άδειες που λαμβάνουν.

ΦΕΚ Β' 2974/8-11-2012

http://www.onalert.g...eis-epivivaseis

owned, ειδικά οι ΕΛΔΥΚάριοι...

Παντώς εμένα στην 2η μου άδεια ( την πήρα πριν) 2 μέρες δεν έχει αλλάξει τίποτα, όλα δωρεάν. Και δεν προβλέπεται για τις εσσό που είναι ήδη Κύπρο η αλλαγή. Από τις επόμενες μπορεί. Μέχρι τότε ισχύει το 3 αεροπορικά πήγαινε έλα (εκτός κατάταξης-απολύσεως αυτά είναι στανταρ) και 3 καταστάσεις επιβιβάσεως. Παίζει βέβαια και το C-130 που πετάει κάθε τρίτη στάνταρ επομένως ο φαντάρος θα πληρώσει μόνο λεωφορεία-τρένα αν κοπούν οι Κ.Ε.

Δημοσ.

Κι αλλα εξοδα για τους φανταρους..η με αλλα λογια αδεια γιοκ...

http://news247.gr/ei...ys.2011536.html

Αυτό ανέφεραν αρμόδιες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και παρατηρούσαν ότι η επανεξέταση θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της διατήρησης του αριθμού των δωρεάν καταστάσεων επιβίβασης, όπως ίσχυε πριν την έκδοση του ΦΕΚ, αλλά και της δυνατότητας αεροπορικής μετακίνησης των στρατευσίμων, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους των εισιτηρίων.

και τοτε γιατι εβγαλαν το φεκ απο την αρχη? για να φανε το κραξιμο και μετα να το αλλαξουν? facepalm

οτι να ναι σε αυτο τον κοσμο !

Δημοσ.

Αφου καναν τετοιο πραγμα να πανε στα τσακιδια ολοι τους. Πραγματικα λυπαμαι τα φανταρακια τωρα που δεν θα μπορουν να φυγουν απο κωλο-εβρους/νησια....

Δημοσ.

@nicoc89

Τα γκαζάκια ως εύλεκτες ύλες, λογικά απαγορεύονται στο στρατόπεδο. Αφού έχεις μπρίζα δίπλα στο κρεβάτι σου, γιατί δεν παίρνεις ένα μικρό ηλεκτρικό μάτι να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο; Θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω, αλλά αν υπολογίσεις και το κόστος για τα γκαζάκια θα σου βγει πάνω κάτω το ίδιο.

Κάτι τέτοιο ας πούμε

thumbnail_ilektriko%20mati%20severin-%20kp1091.jpg

το σκέφτομαι να πάρω απο το νησί ,θα έχει στον κωτσόβολο

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφου καναν τετοιο πραγμα να πανε στα τσακιδια ολοι τους. Πραγματικα λυπαμαι τα φανταρακια τωρα που δεν θα μπορουν να φυγουν απο κωλο-εβρους/νησια....

γκρίνια για +μέρες προαναχώρησης...

Δημοσ.

Δε θα το ελεγα. Προτιμώ να έχω την ελευθερία μου και ας είμαι και στα γίδια.

Οι γυναίκες δηλαδή που δεν πάνε στρατο; Απευθείας στο μαρτύριο;

Παρεπιπτόντως 10 και σήμερα

Εγώ που δεν έχω ούτε γίδια?

Εδώ δεν έχω ούτε για πετρέλαιο,(θα μου πεις, τώρα ούτε ο στρατός θα έχει).

Τι να πω, εξαρτάτε που πηγαίνει ο καθένας και τι τον περιμένει έξω.

Δημοσ.

Να ρωτήσω, λήξη αναβολής σπουδών σε λίγο. Ποια είναι η διαδικασία παράτασης (επιπλέον αναβολή) για κάποιον που δεν έχει οικογενειακά/υγείας κτλ; Ισχύει ότι απλώς πάω και λέω "δεν ψήνομαι ακόμα" και δίνουν 6μήνες/χρόνο στο έτσι, ή πρέπει να 'χω χαρτιά κτλ;

Φωτίστε.

δεν θέλω να μπω/δεν είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένος, 2 ετήσιες με αυτό τον τρόπο πήρε ο κολλητός μου...

Λοιπόν... θα σου πω τι έκανε κολλητός μου...

Παρουσιάστηκε Κρήτη, και μετά τον στείλανε Έβρο. Δεν άντεξε το κλίμα και ζήτησε αναβολή, του δώσανε 1 χρόνο.

Μετά απο 1 χρόνο παρουσιάζετε Κόρινθο. Δεν του άρεσαν οι "Φάτσες" που έβλεπε(του στυλ Ναρκομανής/αλλοδαποί..) και ζήτησε αναβολή... και πήρε για ένα χρόνο.(την ίδια μέρα που παρουσιάστηκε... την ίδια μέρα έφυγε).

Τρίτη αναβολή δεν δικαιούταν.(έτσι τουλάχιστον του είπαν).

Όταν θα παρουσιαστείς θα σου ζητήσουν αν θες να πάρεις αναβολή(πριν καν περάσεις τις ιατρικές εξετάσεις), αλλά και να μην την πάρεις απο την αρχή, μπορείς να την πάρεις οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της θητείας σου.

Χαρτιά/Δικαιολογητικά δεν θέλουν, μπορεί και να μην σου ζητήσουν καν τον λόγο! Δεν είσαι ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος που θα πει διάφορες δικαιολογίες για να πάρει αναβολή, και αυτοί έχουν ακούσει διάφορες δικαιολογίες, οπότε μπορεί να μη μπουν καν στον κόπο να σε ρωτήσουν! (εκτός και αν πέσεις σε π@π@ρ@, αλλά και πάλι μπορείς να πάρεις αναβολή).

Το ίδιο πράγμα θα κάνω και εγώ αυτόν τον Μάρτη. Έχω μια απορία. Όταν θα πάω να παρουσιαστώ σε ποια φάση της διαδικασίας θα πω ότι δεν θέλω να μπω; Δηλαδή με το που θα πάω εκεί θα ψάξω να βρω κάποιο συγκεκριμένο γραφείο για αυτό το σκοπό ή θα το ρωτήσουν αυτοί κάποια στιγμή; Υποθέτω πράγματα μαζί μου δεν θα πρέπει να έχω έτσι; Γιατί αν σκάσω με βαλίτζα και πω "δεν μπαίνω" είναι λίγο calling my own bluff. Οπότε καθόλου πράγματα και με συνοδό για να φύγω αμέσως, υποθέτω;

• Super Moderators
Δημοσ.

ρωτάνε ποιος θέλει να πάρει αναβολή...

τπτ μαζί σου και συνοδό, βέβαια αυτό έγινε με τον κολλητό μου στο ΚΕΤΘ, Αυλώνα που μπορούσε να γυρίσει εύκολα σπίτι του...

αν εσύ παρουσιάζεσαι στου διαόλου τη μάνα δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει το να βγεις και να ξαναγυρίσεις πάλι για την ταυτότητα...

Δημοσ.

ρωτάνε ποιος θέλει να πάρει αναβολή...

τπτ μαζί σου και συνοδό, βέβαια αυτό έγινε με τον κολλητό μου στο ΚΕΤΘ, Αυλώνα που μπορούσε να γυρίσει εύκολα σπίτι του...

αν εσύ παρουσιάζεσαι στου διαόλου τη μάνα δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει το να βγεις και να ξαναγυρίσεις πάλι για την ταυτότητα...

Οπότε μένεις μια μέρα μέσα και την επόμενη παίρνεις ταυτότητα και φεύγεις; Αν παρουσιάζομαι μακριά εννοώ.

Δημοσ.

αν πας μονος σου είναι πολύ πιθανό η διαδικασία να κρατήσει περισσότερο μιας και θα πρέπει να σε στείλουν και επιτροπή απαλλαγών που συνήθως βρίσκονται στα νοσοκομεία

Δημοσ.

13. Οι παρουσιαζόμενοι στο Κέντρο ή στη Μονάδα Κατάταξης αργότερα από την καθοριζόμενη για την κατηγορία τους ημερομηνία και μέχρι την 24.00 ώρα της τελευταίας ημέρας κατάταξης της ΕΣΣΟ γίνονται δεκτοί για κατάταξη ως εκπρόθεσμοι, υπέχοντας μηνιαία πρόσθετη στρατιωτική υποχρέωση. Στην περίπτωση αυτή τα Κέντρα ή οι Μονάδες Κατάταξης σημειώνουν με ευδιάκριτο τρόπο στις παρατηρήσεις των υποβαλλόμενων στα Στρατολογικά Γραφεία καταστάσεων καταταγέντων την ένδειξη περί εκπρόθεσμης κατάταξης

αυτών. Τα Στρατολογικά Γραφεία βάσει των καταστάσεων αυτών επιβάλλουν τη μηνιαία πρόσθετη στρατιωτική υποχρέωση, την καταχωρίζουν στην οικεία στρατολογική μερίδα και την κοινοποιούν στην αρμόδια Μονάδα που υπηρετεί ο οπλίτης για την ενημέρωση του ιδίου και των ατομικών του εγγράφων.

http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/yaf429_150045_06.htm

ξερει κανεις εαν αυτος ο μηνας ειναι εξαγορασιμος? υπαρχει κατι αλλο για τους εκπροθεσμους περα απο αυτο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...