Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να έχει κάποιος δουλειά και να μη θέλει να μείνει άνεργος δεν το σκεφτόμαστε βέβαια..

Σιγά, και τι έγινε, εδώ μιλάμε για μια εμπειρία που πρέπει όλοι να βιώνουμε, τη δουλειά και το μέλλον θα κοιτάξουμε;

Εδω εχεις απολυτο δικιο κ παω πασο... Θα επρεπε να υπαρχει καποιος κανονισμος, καποια αναφορα σε αυτη τη περιπωση ατομων που δεν μπορουν να παρουσιαστουν λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.. Ακομη και το να σε αναγκασει να εξαγορασεις τη θητεια σου αν ανηκεις σε αυτη τη κατηγορια θα ηταν βοηθεια, για τον ενδιαφερομενο αλλα κ για το στρατο..

Ναι ξερω ισχυει περιπου κατι τετοιο αλλα αναφερεται σε ατομα ανω των 30 που μεσα απο επανειλειμενες αναβολες (κυριως λογω σπουδων) εφτασαν σε αυτη την ηλικια...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά , τώρα που επιστρέφω με άδεια λέω να πάρω μαζί ενα μηχανισμό για γκαζάκι και κανα 2-3 γκαζάκια ώστε να φτιάχνω κάθε πρωί ζεστό κακάο μιας και δεν έχει το στρατόπεδο και γενικά δεν έχει τέτοια (ζεστά). Εχω ποτήρι/κακάο/ζαχαρίνες και λέω να πάρω γαλατάκια (μερίδες) συμπυκνωμένο γάλα ώστε να χρησιμοποιώ ένα την φορά. Θα πάρω και ένα μπρίκι μαζί, λέτε να μου πουν τίποτα στην πύλη ?

στο αεροδρόμιο πρέπει να ενημερώσω ή απλά θα δώσω τον σάκο μου για τις αποσκευές? εννοείτε πως δεν θα τον πάρω χειραποσκευή.

επίσης επιτρέπετε να πάρω και μια σόμπα αέρα να την βάζω δίπλα μου να με ζεσταίνει ? ειναι μικρή και χωράει άνετα στον σάκο και έχω μπρίζα δίπλα στο κρεβάτι μου.

Δημοσ.

ρε παιδιά , τώρα που επιστρέφω με άδεια λέω να πάρω μαζί ενα μηχανισμό για γκαζάκι και κανα 2-3 γκαζάκια ώστε να φτιάχνω κάθε πρωί ζεστό κακάο μιας και δεν έχει το στρατόπεδο και γενικά δεν έχει τέτοια (ζεστά). Εχω ποτήρι/κακάο/ζαχαρίνες και λέω να πάρω γαλατάκια (μερίδες) συμπυκνωμένο γάλα ώστε να χρησιμοποιώ ένα την φορά. Θα πάρω και ένα μπρίκι μαζί, λέτε να μου πουν τίποτα στην πύλη ?

στο αεροδρόμιο πρέπει να ενημερώσω ή απλά θα δώσω τον σάκο μου για τις αποσκευές? εννοείτε πως δεν θα τον πάρω χειραποσκευή.

επίσης επιτρέπετε να πάρω και μια σόμπα αέρα να την βάζω δίπλα μου να με ζεσταίνει ? ειναι μικρή και χωράει άνετα στον σάκο και έχω μπρίζα δίπλα στο κρεβάτι μου.

τα γαλατακια πρέπει να ειναι έως 100 ml και σε ειδικη διαφανη σακουλα...

γκαζακια στο αεροπλάνο ρε; που ζειτε; Σαν τον άλλο που πηρε αδεια και πηρε και το οπλο του μαζι...

• Like 2
Δημοσ.

τα γαλατακια πρέπει να ειναι έως 100 ml και σε ειδικη διαφανη σακουλα...

γκαζακια στο αεροπλάνο ρε; που ζειτε; Σαν τον άλλο που πηρε αδεια και πηρε και το οπλο του μαζι...

δεν λεω να τα βάλω σαν χειραποσκευή , αλλα οκ αυτό δεν είναι πρόβλημα , τα αγοράζω και στο νησί απο κάποιο supermarket

θα πάρω μαζί μόνο το "μάτι" που βιδώνουν. Απλά στο στρατόπεδο θα μου πουν τίποτα? έχω δει που έχουν σε γραφεία , γιατι να μην πάρω και εγώ? στο πηγάδι κατούρησα? ή εγω επειδή ειμαι φαντάρος δεν μπορώ να έχω τις ανέσεις μου ?

Δημοσ.

δεν λεω να τα βάλω σαν χειραποσκευή , αλλα οκ αυτό δεν είναι πρόβλημα , τα αγοράζω και στο νησί απο κάποιο supermarket

θα πάρω μαζί μόνο το "μάτι" που βιδώνουν. Απλά στο στρατόπεδο θα μου πουν τίποτα? έχω δει που έχουν σε γραφεία , γιατι να μην πάρω και εγώ? στο πηγάδι κατούρησα? ή εγω επειδή ειμαι φαντάρος δεν μπορώ να έχω τις ανέσεις μου ?

Ρε νεο...ρε ψαρουκλα...θες και τις ανεσεις σου...δεν σε παιρνει ακομα για τιποτα...ειναι πολλες,παρα πολλες οι μερες σου...προς το παρον μονο ενα πραγμα προβλεπεται για σενα...ΝΑ ΠΗΖΕΙΣ :-D

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

fuck yeah...

μήπως θα ήταν πιο εύκολο να είχες βύσμα τον καψιμιτζή ώστε να χρησιμοποιείς το γκαζάκι του ΚΨΜ? :P

Δημοσ.

Αγορινα γινε φιλος με τον μαγειρα. Λυνονται πολλα προβληματα διαβιωσης μεσα στο στρατοπεδο απο τον μαγειρα.

Του αφηνεις κινητο να στο φορτισει.

Αποθηκευεις ο,τι θελεις και σε διευκολυνει με καφεδες, που συνηθως εχουν εκει μεσα και φτιαχνουν μονοι τους.

Σε καβατζωνει με κανα καλο φαγακι, οταν εχει μαλακιες το προγραμμα.

Σε καβατζωνει για να τον βοηθησεις με καμια αγγαρεια της πλακας, οταν οι αλλοι εξω τρεχουν με οπλοασκησεις.

Δημοσ.

Περιορίζεται σε μία η κατάσταση επιβίβασης,από δύο που ήταν μέχρι τώρα για τους στρατιώτες και κόβεται το δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο.

Αποτέλεσμα όσοι μετατίθενται σε Έβρο-νησιά-Κύπρο πρέπει από το υστέρημα τους να καταβάλλουν το κόστος της μεταφοράς τους στις άδειες που λαμβάνουν.

ΦΕΚ Β' 2974/8-11-2012

http://www.onalert.gr/stories/stratiotes-thiteia-adeies-katastaseis-epivivaseis

Δημοσ.

αυτο που λεει για την κυπρο φαινεται να ειναι λαθος γιατι στο φεκ λεει οτι συμπεριλαμβανεται και το αεροπλανο

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτο που λεει για την κυπρο φαινεται να ειναι λαθος γιατι στο φεκ λεει οτι συμπεριλαμβανεται και το αεροπλανο

μόνο όταν παρουσιάζεσαι και όταν απολύεσαι λογικά...

Δημοσ.

Ρε νεο...ρε ψαρουκλα...θες και τις ανεσεις σου...δεν σε παιρνει ακομα για τιποτα...ειναι πολλες,παρα πολλες οι μερες σου...προς το παρον μονο ενα πραγμα προβλεπεται για σενα...ΝΑ ΠΗΖΕΙΣ :-D

την σόμπα θα την πάρω μαζί ο κόσμος να χαλάσει

176 και σήμερα , απολύομαι και δεν το έχω καταλάβει

μουαχαχαχαχα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...