Apostolos83 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μνναι, αλλά δε θέλω να παρουσιαστώ καν, θέλω φρουραρχείο. Δυστηχως luci δεν μπορεις να το κανεις αυτο.. το κεντρο δεν το γλυτωνεις και πιθανον (σχεδον σιγουρο) τη πρωτη βραδυα μεσα... Κοιτα πως εχουν τα πραγματα.. Ληξη σπουδαστικης αναβολης.. Σημειωμα παρουσιασης.. Παρουσιαση.. Αιτηση μεχρι 2 ετησιων αναβολων για τους οποιους λογους θελεις εσυ (βεβαια για αυτες τις αναβολες θα περασεις απο επιτροπη γιατρων του 414 δλδ τη ψυχιατρικη κλινικη του στρατου).. Ο μοναδικος λογος να το αποφυγεις ειναι με την προσκομιση οποιουδηποτε δικαιολογιτικου που μπορει να σου αποφερει αναβολη στο στρατολογικο γραφειο σου. Τα δικαιολογητικα αυτα καλο ειναι να εχουν κατατεθει πριν τη ληξη της υπαρχουσας αναβολης και σιγουρα καποιους μηνες πριν σου ερθει το σημειωμα καταταξης (αν σου ερθει το σημειωμα σπιτι το κεντρο δεν το γλυτωνεις αν δεν βαλεις σοβαρο "δοντι"). Οπως καταλαβαινεις θα εξεταστει η περιπτωση σου απο το αντιστοιχο γραφειο του στρατου και θα αποφανθει αν δικαιουσαι περαιτερω αναβολης.. Οι επιπλεον περιπτωσεις χορηγησης αναβολης πλην της αποκτησης μεταπτυχιακου η διδακτορικου οπως λεει το site της στρατολογιας (που φανταζομαι εχεις ηδη ξεψαχνισει) ειναι: Άλλες περιπτώσεις αναβολής είναι οι παρακάτω: • για λόγους υγείας • νοσηλευομένων • κρατουμένων • λόγω θεραπευτικής αγωγής σε κέντρα θεραπείας εξαρτημένων από ναρκωτικές ουσίες του εσωτερικού ή εξωτερικού • για απόκτηση ιατρικής ειδικότητας και κατόχων διδακτορικού διπλώματος που διαπρέπουν σε επιστημονικές εργασίες ή έρευνες στο εξωτερικό • για απόκτηση θαλάσσιας υπηρεσίας • ναυτολογημένων • λόγω υπηρετούντος αδελφού • πατέρων δύο ζώντων τέκνων • μονίμων κατοίκων εξωτερικού • υπηρετούντων σε τακτικές ένοπλες δυνάμεις ξένου κράτους • πολιτογραφηθέντων • υποψηφίων Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, Νομαρχών, Δημάρχων ή Προέδρων Κοινοτήτων • για κοινωνικούς λόγους.... (Βεβαια το • για κοινωνικούς λόγους σαν κατι να μου λεει οτι ισως να το πετυχεις.. βεβαια ολα θα λυθουν αν κανεις μια βολτα απο το στρατολογικο σου γραφειο)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 το κεντρο δεν το γλυτωνεις και πιθανον (σχεδον σιγουρο) τη πρωτη βραδυα μεσα... αν μπει συνοδευόμενος τότε δεν μένει μέσα...
Dark_son20 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 αν μπει συνοδευόμενος τότε δεν μένει μέσα... ακριβώς. απλά αν είσαι σε κέντρο με μπόλικο κόσμο θα πάρει ως το βράδυ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 περισσότερο από Αυλώνα? απλά πηγαίνεις πρωί πρωί και ξεμπερδεύεις
REDODIN7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μνναι, αλλά δε θέλω να παρουσιαστώ καν, θέλω φρουραρχείο. Απο τη μικρη εμπειρια που εχω εως τωρα φρουαρχειο πανε μονο τα ι5 ή εστω αυτη που ελπιζουν οτι θα παρουν ι5 περισσότερο από Αυλώνα? απλά πηγαίνεις πρωί πρωί και ξεμπερδεύεις Αυλωνα πηγε ο αδεφος μου με πουλμανακι τους εφερναν
rezoma Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 • υποψηφίων Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, Νομαρχών, Δημάρχων ή Προέδρων Κοινοτήτων Αυτο δεν ειναι λιγο γενικο? ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ βουλευτης! Τονιζω την λεξη υποψηφιος, γιατι νομιζω οτι ειναι ευκολο ο καθενας μας να ειναι μια ζωη υποψηφιος(ανεξαρτητος) βουλευτης....
aris1986 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Απο τη μικρη εμπειρια που εχω εως τωρα φρουαρχειο πανε μονο τα ι5 ή εστω αυτη που ελπιζουν οτι θα παρουν ι5 Αυλωνα πηγε ο αδεφος μου με πουλμανακι τους εφερναν Aυλωνα τις/την πρωτες/η μερα. Για να γλυκαθουνε. Μετα ποδαρακια και 20 λεπτα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 • για κοινωνικούς λόγους.... (Βεβαια το • για κοινωνικούς λόγους σαν κατι να μου λεει οτι ισως να το πετυχεις.. βεβαια ολα θα λυθουν αν κανεις μια βολτα απο το στρατολογικο σου γραφειο) η αναβολή που παίρνεις για κοινωνικούς λόγους είναι 3μηνη, μια ΕΣΣΟ ουσιαστικά...
nicoc89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 η αναβολή που παίρνεις για κοινωνικούς λόγους είναι 3μηνη, μια ΕΣΣΟ ουσιαστικά... 1,5* ( μια ΕΣΣΟ ανα 2 μήνες)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 1,5* ( μια ΕΣΣΟ ανα 2 μήνες) όχι το καλοκαίρι όμως
REDODIN7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Aυλωνα τις/την πρωτες/η μερα. Για να γλυκαθουνε. Μετα ποδαρακια και 20 λεπτα! Ο αδερφος μου μπηκε το 2004 το Μαιο στους ολυμπιακους ολο λουφα ηταν
efo355 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ... και μετά αρχίζει το πραγματικό μαρτύριο! Δε θα το ελεγα. Προτιμώ να έχω την ελευθερία μου και ας είμαι και στα γίδια. Οι γυναίκες δηλαδή που δεν πάνε στρατο; Απευθείας στο μαρτύριο; Παρεπιπτόντως 10 και σήμερα
Apostolos83 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 αν μπει συνοδευόμενος τότε δεν μένει μέσα... Συνοδευομενος τι εννοεις? δεν μοθ εχει τυχει και δεν μπορω να φανταστω τι εννοεις... Συνοδευομενος απο τους κηδεμονες σου (που προσωπικα θεωρω σιγουρο κ οχι αδικο το οποιο πειραγμα μπορει να φας) ή συνοδευομενος σε καποια ειδικη κατηγορια οπως ατομων με ειδικες αναγκες κλπ? Αυτο δεν ειναι λιγο γενικο? ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ βουλευτης! Τονιζω την λεξη υποψηφιος, γιατι νομιζω οτι ειναι ευκολο ο καθενας μας να ειναι μια ζωη υποψηφιος(ανεξαρτητος) βουλευτης.... Φανταζομαι αυτη η περιπτωση θα ενεργοποιειτε προεκλογικα.. κατα τις περιοδους δηλαδη που τρεχουν εκλογες, δημοτικες ή βουλευτικες και εσυ αποφασισες να κατεβεις υποψηφιος.. Σιγουρα (φανταζομαι κ παλι) λογω του ιδιαιτερου της περιπτωσης θα ειναι κ η ποιο γρηγορη σε εγκριση αναβολη... Αλλα απο την αλλη... Δεν εχεις τελειωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις κ θελεις να κατεβεις υποψηφιος σε θεση που οριζει η Ελληνικη Δημοκρατια και το Ελληνικο Συνταγμα;; Αυτο θα επρεπε να μας βαλει σε σκεψεις (εξαγνισμενους απο τη μαστιγα της ταυτοποιησης των ιδεων σε αριστερες, δεξιες, φασιστικες και μη! Ελεος καταντησε στις μερες μας να θες να υπερασπιστεις τη πατριδα σου σε μια συζητηση και να στοχοποιεισε ως φασιστας!!) Παρεπιπτοντως κατεμε ο στρατος ειναι μια εμπειρια που πρεπει να βιωνουμε.. Βεβαια συμφωνω στο λαθος σχεδιασμο και ολοκληρωση της στρατιωτικης μας θητειας (καταντουμε σκοπετανθρωποι ενω θα μπορουσαμε να ολοκληρωνουμε τη θητεια μας σε μερη βασικης εκπαιδευσης, βασικης και ουσιαστικης...) Επιτελους μετα απο χρονια αρχισαν κ οι υποψηφιοι αστυφυλακες να κανουν στρατιωτικη θητεια εστω και με το τροπο που την κανουν.. Lucifer μην μασας, μια εμπειρια ειναι και στο τελος θα σου μεινουν μονο τα καλα.. (Αρκει να τα βρεις με τον εαυτο σου πριν μπεις και να χωνεψεις οτι πας να χασεις 9 μηνες αλλιως ολα στραβα θα σου ειναι ακομη κ διπλα στο σπιτι σου αν υπηρετεις... το εχω δει αυτο με τα ματια μ)
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Το να έχει κάποιος δουλειά και να μη θέλει να μείνει άνεργος δεν το σκεφτόμαστε βέβαια.. Σιγά, και τι έγινε, εδώ μιλάμε για μια εμπειρία που πρέπει όλοι να βιώνουμε, τη δουλειά και το μέλλον θα κοιτάξουμε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Συνοδευομενος τι εννοεις? δεν μοθ εχει τυχει και δεν μπορω να φανταστω τι εννοεις... Συνοδευομενος απο τους κηδεμονες σου (που προσωπικα θεωρω σιγουρο κ οχι αδικο το οποιο πειραγμα μπορει να φας) ή συνοδευομενος σε καποια ειδικη κατηγορια οπως ατομων με ειδικες αναγκες κλπ? από κάποιον άλλο, όταν είσαι ενήλικας τι κηδεμόνες έχεις? ο κολλητός μου μπήκε μαζί με μένα στο ΚΕΤΘ και τον άφησαν να φύγει κανονικότα τα και τις 2 φορές, αν ήταν μόνος του θα καθόταν κανονικά μέσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις