Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτήσω, λήξη αναβολής σπουδών σε λίγο. Ποια είναι η διαδικασία παράτασης (επιπλέον αναβολή) για κάποιον που δεν έχει οικογενειακά/υγείας κτλ; Ισχύει ότι απλώς πάω και λέω "δεν ψήνομαι ακόμα" και δίνουν 6μήνες/χρόνο στο έτσι, ή πρέπει να 'χω χαρτιά κτλ; Φωτίστε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 δεν θέλω να μπω/δεν είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένος, 2 ετήσιες με αυτό τον τρόπο πήρε ο κολλητός μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 δεν χρειάζεται κάτι, να φανταστείς ότι έσκασε και τις 2 φορές με μακρύ μαλλί
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Θα έχουμε αναβίωση του φαινομένου. Έχει σημασία πότε θα πάω; Πρέπει να περιμένω να λήξει, να με καλέσουν, τι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 ο κολλητός μου και τις 2 φορές παρουσιάστηκε Αυλώνα ΚΕΤΘ, είπε ότι δεν θέλει να μπει, την επόμενη μέρα Φρουραρχείο, 414 και επιτροπή απαλαγών και μετά πάλι στο ΚΕΤΘ για να πάρει την ταυτότητα πίσω...
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Θενξ, αλλά θα προτιμούσα να μη το τραινάρω μέχρι τότε. Κάτι πιο φρουραρχείο_σταθμός_μετρό δεν παίζει; Ή αλλάζουν τα δεδομένα;
frenzy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, κατευθείαν φρουραρχείο με το ίδιο πρόβλημα που θα έχεις έως και την τρίτη αναβολή. Η συνέχεια βοηθάει να εξηγείς λιγότερα κάθε φορά. Το "δεν είμαι έτοιμος" δεν μου αρέσει.
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ναι, αλλά το "δεν είμαι έτοιμος" α) δε θέλει χαρτιά και β) μπορεί να εντάσσεται σε συνέχεια, επειδή θα κλιμακωθεί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Θενξ, αλλά θα προτιμούσα να μη το τραινάρω μέχρι τότε. Κάτι πιο φρουραρχείο_σταθμός_μετρό δεν παίζει; Ή αλλάζουν τα δεδομένα; Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, κατευθείαν φρουραρχείο με το ίδιο πρόβλημα που θα έχεις έως και την τρίτη αναβολή. Η συνέχεια βοηθάει να εξηγείς λιγότερα κάθε φορά. Το "δεν είμαι έτοιμος" δεν μου αρέσει. o κολλητός μου είχε φάει άκυρο από το φρουραρχείο, του είχαν πει να παρουσιαστεί και πέρσυ και φέτος...
Angelo_24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτήσω, λήξη αναβολής σπουδών σε λίγο. Ποια είναι η διαδικασία παράτασης (επιπλέον αναβολή) για κάποιον που δεν έχει οικογενειακά/υγείας κτλ; Ισχύει ότι απλώς πάω και λέω "δεν ψήνομαι ακόμα" και δίνουν 6μήνες/χρόνο στο έτσι, ή πρέπει να 'χω χαρτιά κτλ; Φωτίστε. Λοιπόν... θα σου πω τι έκανε κολλητός μου... Παρουσιάστηκε Κρήτη, και μετά τον στείλανε Έβρο. Δεν άντεξε το κλίμα και ζήτησε αναβολή, του δώσανε 1 χρόνο. Μετά απο 1 χρόνο παρουσιάζετε Κόρινθο. Δεν του άρεσαν οι "Φάτσες" που έβλεπε(του στυλ Ναρκομανής/αλλοδαποί..) και ζήτησε αναβολή... και πήρε για ένα χρόνο.(την ίδια μέρα που παρουσιάστηκε... την ίδια μέρα έφυγε). Τρίτη αναβολή δεν δικαιούταν.(έτσι τουλάχιστον του είπαν). Όταν θα παρουσιαστείς θα σου ζητήσουν αν θες να πάρεις αναβολή(πριν καν περάσεις τις ιατρικές εξετάσεις), αλλά και να μην την πάρεις απο την αρχή, μπορείς να την πάρεις οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της θητείας σου. Χαρτιά/Δικαιολογητικά δεν θέλουν, μπορεί και να μην σου ζητήσουν καν τον λόγο! Δεν είσαι ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος που θα πει διάφορες δικαιολογίες για να πάρει αναβολή, και αυτοί έχουν ακούσει διάφορες δικαιολογίες, οπότε μπορεί να μη μπουν καν στον κόπο να σε ρωτήσουν! (εκτός και αν πέσεις σε π@π@ρ@, αλλά και πάλι μπορείς να πάρεις αναβολή).
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μνναι, αλλά δε θέλω να παρουσιαστώ καν, θέλω φρουραρχείο.
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Είναι εμπειρία ζωής το να παρουσιαστείς :Ρ
aris1986 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Είναι εμπειρία ζωής το να παρουσιαστείς :Ρ και η χαλαρη 1η μερα ε;
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Α εγώ δε θα την ξεχάσω, αν και πιο πολύ δεν πρόκειται να ξεχάσω την πρώτη μέρα στη μονάδα :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις