Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα οκ το δέσατε κόμπο οτι θα πέσω Έβρο :P Εντάξει το κρύο και η υργασία δεν με ενοχλούν. Εξάλλου ζώ σε ένα μέρος που η υργασία είναι σχεδόν πάντα πολύ υψηλή οπότε το έχω συνηθίσει πλέον.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλο όμως να κάνει εξω κρύο και άλλο να κάθεσαι στο κρύο

Εγώ τη ζεστη την άντεξα, στο κρύο υπέφερα κανονικά και περισυ έκανε δυνατό χειμώνα .

Είναι βέβαια και θέμα ατόμου , άλλοι δεν άντεχαν τη ζεστή καθόλου

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημοσ.

Προτιμώ κρύο παρά καλοκαίρι, ζέστη, κουνούπια και μπίχλα. Δεν θέλω με τίποτα να είμαι μέσα καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό με τις άδειες ισχύει.

Καλα οκ το δέσατε κόμπο οτι θα πέσω Έβρο :P Εντάξει το κρύο και η υργασία δεν με ενοχλούν. Εξάλλου ζώ σε ένα μέρος που η υργασία είναι σχεδόν πάντα πολύ υψηλή οπότε το έχω συνηθίσει πλέον.

Απλά σκέψου -18 βαθμούς κελσίου με 99,99% υγρασία και να είσαι σκοπιά. Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι το κρύο δεν σε πειράζει, γιατί θα αλλάξεις γρήγορα γνώμη.

Δημοσ.

Χαχαχα...

Ξεχασα να πω οτι ειμαι Τεχνικο και ειδικοτητα Τ.Ε.Ο και θα ειμαι σε Διμοιρια συντηρησεως....

Λιγη σημασία έχει αυτό. Το θέμα ειναι πως οπου και να πας εξαρτάται απο το διοικητή που θα πετύχεις. Τα πάντα στο στρατό είναι ρευστα.

Δημοσ.
Χαχαχα...

Ξεχασα να πω οτι ειμαι Τεχνικο και ειδικοτητα Τ.Ε.Ο και θα ειμαι σε Διμοιρια συντηρησεως....

ΟΚ αν πετύχεις τον καριόλη τον δίκα μας πες του «εγώ είμαι ΤΕΟ και δεν κάνω σκοπιές». Πάντα του έφτιαχνε τη μέρα ένα καλό αστείο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με χαλαει να κανω σκοπια...Καλα μαγειρια ειναι το φορτε μου...Το πιο βισματικο ειναι...

Και στην Πατρα κανω χωρις να με χαλαει...Αλλωστε αλλιως βαριεσαι την ζωη σου...

Αν ολοι οι διοικητες ειναι σαν αυτους που εχω στην Πατρα θα ειμαι μια χαρα...

Δημοσ.

Δεν με χαλαει να κανω σκοπια...Καλα μαγειρια ειναι το φορτε μου...Το πιο βισματικο ειναι...

Και στην Πατρα κανω χωρις να με χαλαει...Αλλωστε αλλιως βαριεσαι την ζωη σου...

Αν ολοι οι διοικητες ειναι σαν αυτους που εχω στην Πατρα θα ειμαι μια χαρα...

Δεν προκειται οι δικες/υποδικες στον Εβρο κατα 90% ειναι μαυρα σκυλια λογω θέσης και ευθηνών.

Αλλο κεντρο αλλο μοναδα να ξερεις...καμια σχεση...Μονο τα χακι ειναι ιδια!

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ που είναι έβρο στην Καβησο όλοι κομπλέ είναι στην 110.. o διοικητής είναι και γαμω.. Τώρα είμαι με απόσπαση στην ταξιαρχία δίπλα άλλα δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει εδώ γιατί είναι δεύτερη μου μερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...