Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά παιδιά τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν βλέπω φως.

Εγώ ένα χρόνο δεν βρίσκω τίποτα, πριν λίγες μέρες πήγα σε συνέντευξη και χάρηκα και τώρα η πικρα είναι ακόμα μεγαλύτερη :-( .

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου ρθε το χαρτί για κατάταξη τώρα τον νοέμβρη, υγειονομικό στην Αυλώνα.

Ξέρουμε τίποτα για εκεί, είναι καλά; Διάβαζα ότι το φαΐ είναι για τον λούτσο εκεί πέρα.

Για μετάθεση στην Αθήνα θα πρέπει να κάνω κάποιους μήνες μακριά και δύσκολα πχ Έβρο;;

Δημοσ.

μου ρθε το χαρτί για κατάταξη τώρα τον νοέμβρη, υγειονομικό στην Αυλώνα.

Ξέρουμε τίποτα για εκεί, είναι καλά; Διάβαζα ότι το φαΐ είναι για τον λούτσο εκεί πέρα.

Για μετάθεση στην Αθήνα θα πρέπει να κάνω κάποιους μήνες μακριά και δύσκολα πχ Έβρο;;

Ναι σε ολα

Δημοσ.

Αυλώνα εκτός από φαϊ είναι μια χαρά, μετάθεση αν είσαι 9μηνος δεν θα πάρεις ποτέ κανονικά. Εκτός και αν πας σε κάποιες λίγες μονάδες Εβρου πολύ πάνω και κάποια μικρά νησιά όπου δίνουν πολλά μόρια και έρχεσαι αθήνα στους 6 μήνες. Αν είσαι 8μηνος θα έρθεις στους 5 μήνες σίγουρα. Και τέλος αν έχεις σοβαρούς λόγους ασθένειας, συνηπηρετών αδερφός κτλ μπορείς να έρθεις κατευθείαν Αθήνα.

Αν δεν είσαι γιατρός ή νοσηλευτής έχεις πολλές πιθανότητες να σε αλλάξουν σώμα και να μην μείνεις υγειονομικό. Αυτό μετά την ορκομωσία, στην μετάθεση..

(Αν έχεις καλό βύσμα κάνε πως δεν είδες το ποστ μου, δεν ισχύει τίποτα ) :-)

Δημοσ.

εκτός αν πάρεις μετάθεση για καμιά μονάδα στην Αθήνα που έχει αμετάθετο. ;)

Δημοσ.
μου ρθε το χαρτί για κατάταξη τώρα τον νοέμβρη' date=' υγειονομικό στην Αυλώνα.

Για μετάθεση στην Αθήνα θα πρέπει να κάνω κάποιους μήνες μακριά και δύσκολα πχ Έβρο;;[/quote']

Για μετάθεση Αθήνα πρέπει να έχεις κάποιο νομικό λόγο ή απλά βύσμα

Επίσης δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνεις υγειονομικό , αλλά και να παραμείνεις αν δεν είσαι του χώρου είναι ψιλοάχρηστο..

Στο κέντρο καλά θα είσαι , δε θα είσαι με ζωα.. θα ριχνεις ομως τρελο περπατημα το κεντρο ειναι τεραστιο

Τώρα δε ξέρω κατά πόσο θα θες να είσαι υγειονομικάριος σε νοσοκομείο..

Εγώ τελικά προτιμούσα το στρατόπεδο από το νοσοκομείο , όπου με έπιανε ψυχοπλακωμα.. ευτυχώς δεν κάθισα πολύ καιρό σε νοσοκομείο , μόνο στην ειδικότητα

το συμπερασμα ειναι οτι το υγειονομικο δεν ειναι καποια φοβερη περιπτωση, κατα πασα πιθαντητα θα λιωσεις στη σκοπια (αν εισαι ενοπλος). ευχησου μονο να κανει καλο χειμωνα φετος

σκεψου απλα οτι το καλοκαιρακι θα εισαι εξω και υπομονη.. :-)

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημοσ.

Ρε παιδιά ένας που θα κάνει μεταπτυχιακό σε ελληνικό πανεπιστημιο δικαιούται επιπλέον αναβολή;

Ανάλογα την ηλικία.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να μπώ Σεπτέμβρη του '13. Πιστεύω είναι η καλύτερη εποχή, αφού ναι μεν τρώς τα κρύα, αλλά δεν είσαι μέσα καλοκαίρι. Τι λέτε;

Δημοσ.

χαχα!!πηγαινε χειμωνα εβρο και τα λεμε.....θα δαγκωσεις το καυλι σου απο το κρυο!!:):)μετα θα λες μακαρι να ειχα μπει καλοκαιρι!!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

λογικά όμως πιάνει Χριστούγεννα και Πάσχα για παραπάνω άδειες...

Δημοσ.

Προτιμώ κρύο παρά καλοκαίρι, ζέστη, κουνούπια και μπίχλα. Δεν θέλω με τίποτα να είμαι μέσα καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό με τις άδειες ισχύει.

Δημοσ.

Πολύ κρύο όμως, και ακόμη περισσότερο υγρασία. Κάνε την πρόσθεση και θα καταλάβεις. Όταν είχε χιονίσει (ΠΟΛΥ), είχαν νεκρώσει τα πάντα, υπήρχε μόνο ένα μονοπάτι από την είσοδο κάθε λόχου και του διοικητηρίου ως την ΑΟΤ, με σκοπιές το πολύ 1ας ώρας για να μη βρουν κανέναν κάγκελο. Επίσης σε όλη την περιοχή κινούνταν αποκλειστικά και μόνο τα ερπυστριοφόρα τεθωρακισμένα του πεζικού. Όλα τα άλλα αυτοκίνητα ήταν θαμμένα στο χιόνι. Όταν χρειαζόταν νοσοκομείο κανένας παππούς, έβγαινε ερπυστριοφόρο.

Και όλα αυτά ούτε καν ψηλά, κοντά σε κανένα 3εθνές. Μιλάμε για 20' πάνω από την Αλεξανδρούπολη.

Δημοσ.

Πολύ κρύο όμως, και ακόμη περισσότερο υγρασία. Κάνε την πρόσθεση και θα καταλάβεις. Όταν είχε χιονίσει (ΠΟΛΥ), είχαν νεκρώσει τα πάντα, υπήρχε μόνο ένα μονοπάτι από την είσοδο κάθε λόχου και του διοικητηρίου ως την ΑΟΤ, με σκοπιές το πολύ 1ας ώρας για να μη βρουν κανέναν κάγκελο. Επίσης σε όλη την περιοχή κινούνταν αποκλειστικά και μόνο τα ερπυστριοφόρα τεθωρακισμένα του πεζικού. Όλα τα άλλα αυτοκίνητα ήταν θαμμένα στο χιόνι. Όταν χρειαζόταν νοσοκομείο κανένας παππούς, έβγαινε ερπυστριοφόρο.

Και όλα αυτά ούτε καν ψηλά, κοντά σε κανένα 3εθνές. Μιλάμε για 20' πάνω από την Αλεξανδρούπολη.

Και γω στο τριεθνες που μουν τα ιδια πραγματα παθαμε.

απαλευτο και το κρυο, απαλευτη και η ζεστη.

Οποτε και να μπεις tilemaxx θα πίξεις (να μιλάμε και με ορολογία στρατού) :-D

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε και να μπεις tilemaxx θα πίξεις (να μιλάμε και με ορολογία στρατού) :-D

pics la moon?

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...