Federer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Απο την δικια μου εμπειρια η οδηγοι ειναι καλη φαση(μηχανικο). Αναλαμβανουν μια καναδεζα και κανουν κινησεις, συνηθως μεταξυ μοναδων ή πανε στην πολη. Ουσιαστικα περναει το πρωινο σου γρηγορα γιατι εχεις κατι να κανεις χωρις να σε πρηζουν. Βεβαια εχεις ευθυνη του οχηματος και του προσωπικου που κουβαλας και μπορει να μπλεξεις αμα κανεις μαλακια. Συνηθως στον ενα μηνα εκπαιδευσης ειναι λιγο ποιο σφιχτα γιατι σε αναλαμβανουν καραβαναδες και σε ζαλιζουν. Για τα ψιλα, παρε 20-30Ε σε κερματα και αφηνε τα στον σακο κλειδωμενα και χωρις να προκαλουν. Απο εκει θα βγαζεις καθε μερα και θα περνεις, συν ενα 20ευρω κρυμμενο μπας και χρειαστει πουθενα. Ποτε πηγες φανταρος? Γιατι πλεον οι φανταροι δεν εχουν χρεωμενα οχηματα που τα συντηρουν κτλ...Σιγα μην εμπιστευτει ο ΕΣ ενα οχημα στον μαλακα φανταρο και την ενος μηνα εκπαιδευση του! Κααααποτε γινοταν αυτα που ειχε πιο λιγα στελεχη και η θητεια ηταν 1+ χρονο... Τωρα ολα τα εχουν οι ΕΠΟΠ...τα φανταρια βαραμε σκοπετακια
qsis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ποτε πηγες φανταρος? Γιατι πλεον οι φανταροι δεν εχουν χρεωμενα οχηματα που τα συντηρουν κτλ...Σιγα μην εμπιστευτει ο ΕΣ ενα οχημα στον μαλακα φανταρο και την ενος μηνα εκπαιδευση του! Κααααποτε γινοταν αυτα που ειχε πιο λιγα στελεχη και η θητεια ηταν 1+ χρονο... Τωρα ολα τα εχουν οι ΕΠΟΠ...τα φανταρια βαραμε σκοπετακια ακομα παιρνουν οχηματα οι φανταροι , αλλα οχι τοσο συχνα στις 2 μοναδες που εκατσα καιρο (περισυ και φετος) στη μια επαιρναν οι οδηγοι κανονικα καναδεζες και steyr , στην αλλη ομως ουτε για πλακα μονο τα στελεχη και το πολιτικο προσωπικο αρματα δε πρεπει να οδηγουν πουθενα, μονο καμια βολη το πολυ πολυ
lary7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ποτε πηγες φανταρος? Γιατι πλεον οι φανταροι δεν εχουν χρεωμενα οχηματα που τα συντηρουν κτλ...Σιγα μην εμπιστευτει ο ΕΣ ενα οχημα στον μαλακα φανταρο και την ενος μηνα εκπαιδευση του! Κααααποτε γινοταν αυτα που ειχε πιο λιγα στελεχη και η θητεια ηταν 1+ χρονο... Τωρα ολα τα εχουν οι ΕΠΟΠ...τα φανταρια βαραμε σκοπετακια 2009-2010, στην ξανθη που ημουν τις κινησεις με τις καναδεζες τις εκαναν οι φανταροι. Απο τους 6-8 οδηγους διαλεγε το γραφειο κινησεως τους ποιο σοβαρους-αξιοπιστους και εβγαιναν σχεδον καθε μερα κινηση. Τα ποιο μεγαλα οχηματα τα περναν στελεχη, το συστημα δουλευε καλα και συνηθως οι εποπ εκαναν αλλες δουλειες αντι του ταξιτζη. Χρεωμενες μονιμα δεν τις ειχαν αλλα καθε μερα που τις επερναν εφεραν ευθυνη, μια φορα που ημουν συνοδος βρηκε το παλικαρι μια τεντα.....χεστηκαμε και οι 2 αλλα ευτυχως δεν σκιστηκε ο μουσαμας.
linkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 12/11 μπαινω μεσολογγι... πως ειναι τα πραγματα εκει? επισης καποιες συμβουλες τι πραγματα να παρω και ποσα λεφτα?? Καλησπερα φιλαρακι. Πριν ενα χρονο παρουσιαστηκα 2/39 ΣΕ Μεσολογγι.Στην θητεια μου αλλαξα 3 στρατοπεδα αλλα αυτο ειναι μακραν το μεγαλυτερο μπουρδελο στρατοπεδο που παιζει ως κεντρο στην Ελλαδα. Καποια πραγματα που θα εχεις στο νου σου: α)Υπομονη,υπομονη,υπομονη.Πιστεψε με,μετα το μεσολογγι,ΣΧΕΔΟΝ σε οποιο στρατοπεδο και να πας ειναι πιο χαλαρα. β)Θα παρεις μαζι σου καμια 30αρια ευρω σε ψιλα.10λεπτα-20λεπτα κλπ.Στην πρωτη επισκεψη που θα εχετε,αμα ερθουν οι δικοι σου πες τους να σε καβατζωσουν με κρουασαν και τα σχετικα.Να ξερεις,το φαγητο στο συγκεκριμενο στρατοπεδο ειναι το χειροτερο σε ολη την Ελλαδα,γι αυτον ακριβως τον λογο το καψιμι ξεμενει γρηγορα. γ)Να παρεις μαζι σου υγρα μαντιλακια καθαρισμου αντισυπτικα με οινοπνευμα για τα χερια και χωρις οινοπνευμα για ....τις ευαισθητες περιοχες. δ)Να παρεις απο φαρμακειο μια σκονη(ξεχναω ονομα) για τα αρβυλα.Ειναι κατα των μυκητων.Ακομα,παρε δικες σου παντοφλες.Του στρατου ειναι γτπ. ε)Να παρεις πατους σιλικονης. στ)Αμα καπνιζεις παρε μαζι σου τα διπλασια πακετα απο οτι θα εκανες εξ'αρχης.Το κψμ ξεμενει και απο τσιγαρα. ζ)Αν νιωσεις οτι κατι σε ποναει τραβα μια βολτα στα ιατρια στην γιατρινα.Αξιζει η)Οπου βλεπεις το ονομα Χαροκοπος,στριβε!! θ)Απαραιτητα θα παρεις μαζι σου sleeping bag. ι)Παρε μαζι σου λουκετα και εχε τα παντα κλειδωμενα.ΜΗΝ παρεις λουκετα απο το κψμ,παρε απο πριν. κ)Κινητο αμα εχεις παρε χωρις καμερα,αν οχι,εχε το καβατζωμενο πανω σου και μην το φορτιζεις χυμα οπου να ναι. Ελπιζω να βοηθησα φιλε.Γενικα μην μασας,κανα 20ημερο θα κατσεις και αυτο ειναι.Απλα οπως ειπα και πριν πρεπει να κανεις υπομονη και να εκτελεσεις οτι βλακια και αν σου πουνε. Ποτε πηγες φανταρος? Γιατι πλεον οι φανταροι δεν εχουν χρεωμενα οχηματα που τα συντηρουν κτλ...Σιγα μην εμπιστευτει ο ΕΣ ενα οχημα στον μαλακα φανταρο και την ενος μηνα εκπαιδευση του! Κααααποτε γινοταν αυτα που ειχε πιο λιγα στελεχη και η θητεια ηταν 1+ χρονο... Τωρα ολα τα εχουν οι ΕΠΟΠ...τα φανταρια βαραμε σκοπετακια Roger ειναι αναλογως την μοναδα.Κετχ πατρα που ημουν οδηγοι ηταν τα φανταρια.Ροδο που πηγα μετα στην μοναδα μου οδηγοι ηταν οι εποπ. 1
..MementoMori.. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Χαροκοπο νομιζω ειχα επιλοχια ΕΜΘ στο Γυθειο. Πριν 2 χρονια. Αν ειναι ο ιδιος μακρια.
beatshooter Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Η εκπαιδευση στο κεντρο ειναι πλεον 4βδομαδες σταντε η παιζει αναλογα την σειρα?
..MementoMori.. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Απο την 313 και μετα, με το που ορκιστεις φευγεις νομιζω.
linkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Χαροκοπο νομιζω ειχα επιλοχια ΕΜΘ στο Γυθειο. Πριν 2 χρονια. Αν ειναι ο ιδιος μακρια. Μαλλον το εχει το ονομα! Λοχαγος ηταν ο ''δικος'' μου ο οποιος πρεπει να ειναι ταγματαρχης πλεον.Αλλο σταξιμο ο τυπος... Η εκπαιδευση στο κεντρο ειναι πλεον 4βδομαδες σταντε η παιζει αναλογα την σειρα? Εγω περυσι 317 σειρα μεσολογγι εκατσα 19 μερες.
leftxand Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Χαιρεται παιδια 13/11 παρουσιαζομαι θηβα πυροβολικο κανας παλιος να μας πει καμια εμπειρια? Επισης τι καλες ειδικοτητες εχει το πυροβολικο οποιος μπορει να βοηθησει ευχαριστω!
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εγώ 226 σειρά έκατσα στην Θήβα δύο μήνες. Επειδή ήμουν 93 Ε εσσό δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ πάντως επειδή είναι το μοναδικό στρατόπεδο εκπαίδευσης πυροβολικού στην χώρα μαζεύει πολλά άτομα και έτσι δεν έχει πολλές υπηρεσίες αγγαρείες και τα λοιπά.Εγώ στην Θήβα φύλαξα δεν φύλαξα δύο σκοπιές.Μετά στην Μυτιλήνη με μπιπ.. χωρίς σάλιο.
qsis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εγω περυσι 317 σειρα μεσολογγι εκατσα 19 μερες. οι 317/16/15 κατσαμε λιγο οι πιο μετα απο μας (δε θυμαμαι αν ξεκινησε απο τους 18αρηδες.. μαλλον απο αυτους) καθισαν σχεδον μηνα οι 17αρηδες παντως ειμασταν καλα απο αποψη κοσμου, μολις απολυθηκαμε εμεις επεσε κλαμα
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εξαρτάται πού ήσουν, στη μονάδα απ' όπου απολύθηκα εγώ κλαίγαμε και κλαίγανε γενικότερα :Ρ
qsis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 317 ήσουν κι εσύ ? Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις