PavelX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Να 'σαι καλά για τις πληροφορίες. οχι τσιτα δεμμενα τα κορδονια Τα κορδόνια τα είχα τσίτα για να μην κουνιέται καθόλου το πόδι. Τα άρβυλα δεν με χτύπησαν παρά μόνο στο αριστερό πόδι όταν μας είπαν να χτυπάμε τακούνι, αλλά αυτό πέρασε χωρίς πολλά πολλά. Πάτους είχα και έχω ακόμη τους ίδιους. Τώρα στην μονάδα θα δείξει αν έχει περπάτημα ή ορθοστασία (παραπάνω του συνηθισμένου). Και τώρα που πιέζω το πέλμα στο πάτωμα αισθάνομαι πόνο "πιασίματος" (εκείνο που τσούζει λίγο όταν το αφήσεις). Όταν μπω την Παρασκευή θα πρήξω κανέναν γιατρό στα ΣΤΕΠ. Δεν νομίζω να πάει κανείς άλλος εκείνη τη μέρα
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Α ρε γιωτάδες (:Ρ), ούτε μια φορά στο γιατρό, ούτε μισή μέρα ΕΥ/ΕΑ/ΑΥ και όλα τα συναφή.
qsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 στη μοναδα ειναι και σε τι φαση θα πεσεις, γιατι εκει θα αρχισουν οι σκοπιες φουλ οποτε μπορει μεν να εχει ψηθει το ποδι σου και να μην ειναι τοσο ευαισθητο στο θεμα αρβυλας αλλα θα αρχισει να ταλαιπωρειται μακαρι να σου κατσει κατι καλο και γενικα να σου κατσουν καλα οι υπηρεσιες.. ειναι η μονη λυση σου λεω εγω οταν σε καποια φαση μπηκα σε γραφειο τα πρωινα και αρχισα να κανω και αρκετες αοπλες το ξεκουρασα επισης παιζει ρολο και ποσο τσιτα ειναι η μοναδα και αν μπορεις λιγο και να καθεσαι στη σκοπια χωρις να σου ζαλιζουν τον ερωτα τελος παιζει και ρολο και το τι αποστασεις θα εχεις να καλυπτεις με τα κωλοαρβυλα καθημερινα μπορει να μη χρειαζεται να περπατας καθολου (που λεει ο λογος, γιατι παντα θα περπατας αρκετα) μπορει και να κανεις χλμ Α ρε γιωτάδες (:Ρ), ούτε μια φορά στο γιατρό, ούτε μισή μέρα ΕΥ/ΕΑ/ΑΥ και όλα τα συναφή. εγω εχω και 5 μερες ΕΥ , αλλα καλυτερα να μη σου πω γιατι, γιατι θα αηδιασεις δε το ζητησα καν (γιατι μολις τελειωσε με εχωσαν φουλ , αρα εκλεισα μια βδομαδα+ κλεισμενος μεσα) , αλλα επρεπε να μου τη δωσει ο γιατρος παντως δεν πηγα ποτε να στησω σκηνικο με αναρρωτικες και δεν πηρα καθολου τις ειδικες μου (σχολη ειχα τελειωσει για να παρω και φοιτητικες) αλλα τωρα που το σκεφτομαι το ψιλομετανιωνω γιατι στο τελος ειχα πολυ λιγες αδειες και τιμητικες για τις δουλειες που εκανα πηρα λιγες , γιατι ειχα πεσει σε στραβοξυλο που δεν γουσταρε να δινει αδειες (μαλιστα μου τις εδωσε και οταν αυτος δε με χρειαζοταν , οχι οταν με βολευε εμενα, ουτε να τις κολλησω στο τελος μπορεσα )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ποτέ ΕΥ με Ασπρομάτη στο στρατόπεδο, ευτυχώς ούτε 1 μέρα δεν πήρα κι ας είχά πυρετό για ένα ΣΚ το οποίο το έβγαλα στο ΚΕΠΙΚ ξάπλα
qsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 εκει ουτε κι εγω πηρα τιποτα (σε καποια φαση που ειχα ενα θεματακι πηρα απο τη κανονικη μου 2 μερες γιατι βαριμουν να τρεχω νοσοκομειο και να στηνομαι σε ουρες ολη μερα ), αλλοι ομως που ειχαν γνωστους γιατρους το ειχαν κανει συστημα.. κι εκει τα ΕΥ ηταν στο σπιτι, αρα καλυτερα απο αναρρωτικες/τιμητικες μερικους ηθελα να τους δειρω γιατι το εκαναν στανταρ καθε σαββατοκυριακο, ειχαμε παει στο διοικητη και του λεγαμε οτι το ΕΥ πρεπει να το κανουν μεσα (ειδικα οι συγκεκριμενοι που δημιουργουσαν προβλημα ), αλλα μας εκλανε γενικα thresh με το που πηγα εκει βρηκα την υγεια μου, καμια σχεση με πριν και ας ημασταν τιγκα στα μαλακισμενα τους παρτακηδες και τα βυσματα ειδικα μολις επιασα και καλο ποστο και σταματησα να κουβαλαω κλαδια , να καθαριζω νεκροταφεια και να στηνω παγκους σε παρελασεις (ουτε στην αναφορα δεν πηγαινα) ημουν αρχοντας πηγαινα το πρωι στη τρυπα μου και μετα απλα εκανα την υπηρεσια μου, δεν ασχολουμουν με το λοχο ιδιαιτερα απλα τις αδειες μερικων που εφτασαν τις 100 μερες , δε τις ειδα ουτε στον υπνο μου , ουτε καν τις μισες απο αυτες καθομουν κι εκανα τις υπηρεσιες τους, αλλα παραπονο δεν ειχα γιατι υπηρχαν και πολυ χειροτερα
kalogeros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Α ρε γιωτάδες (:Ρ), ούτε μια φορά στο γιατρό, ούτε μισή μέρα ΕΥ/ΕΑ/ΑΥ και όλα τα συναφή. Και δηλαδή τώρα τι; Περιμένεις βραβείο;
nicoc89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Α ρε γιωτάδες (:Ρ), ούτε μια φορά στο γιατρό, ούτε μισή μέρα ΕΥ/ΕΑ/ΑΥ και όλα τα συναφή. και εγω δεν πήγα δυο μέρες στον γιατρό για ΕΑ όταν με έγδαραν στους αστραγάλους και έφτασα να δω κρέας για να πάω αν ειχα πάει θα ήμουν κομπλέ σε 1-2 μέρες πάντως μου κάνει εντύπωση που αρρωσταίναμε όλοι μαζι παράδειγμα με τα εμβόλια έλεγαν οτι τους πόνεσαν ενω εγώ δεν ένιωσα ούτε τσίμπιμα την επόμενη μέρα όλοι άρρωστοι μαζι και εγώ άσε που μερικοί πρηστήκαν κιόλας στα χέρια (Εγω όχι) τι σόι εμβόλια ηταν αυτα ιδέα δεν έχω
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Και δηλαδή τώρα τι; Περιμένεις βραβείο; Δε θα 'λεγα όχι Στο Πεύκο ήταν κι ένας νεοσύλλεκτος που ήταν γιατρός στην ηλικία μου από άλλο λόχο, και μου 'χε πει ότι το εμβόλιο είναι αντιτετανικό και κάτι άλλο, πάντως όχι για να μην πάθουμε τίποτα απ' το φαΐ και τη βρώμα γενικότερα.
qsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δε θα 'λεγα όχι Στο Πεύκο ήταν κι ένας νεοσύλλεκτος που ήταν γιατρός στην ηλικία μου από άλλο λόχο, και μου 'χε πει ότι το εμβόλιο είναι αντιτετανικό και κάτι άλλο, πάντως όχι για να μην πάθουμε τίποτα απ' το φαΐ και τη βρώμα γενικότερα. αναλογα ποτε πηγες κανονικα σε πλακωνουν στα εμβολια κι εγω παντως με αντιτετανικο εφυγα απο το κεντρο (δεν εχουν χρηματα ουτε για εμβολια οι ξεφτιλες πλεον) και εκανα προς το τελος της θητειας μηνιγγιτιδα (νομιζω) γιατι σε καποιο νησι ξεσπασε κρουσμα περιμεναν πρωτα να ξεσπασει κρουσμα και να τη πληρωσουν μερικοι και μετα αποφασισαν να κανουν αυτο που επρεπε να ειχαν κανει απο την αρχη δυστυχως σε εχουν αναλωσιμο
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πριν ένα χρόνο μπήκα. Το εμβόλιο που μας έκαναν πρέπει να ήταν 2 ή 3 σε 1.
qsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αυλώνα μόνο αντιτετανικό , ανάλογα και το κέντρο Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 σε εμάς (ΚΕΠΒ Θήβα) μας έκαναν τρία την ημέρα κατάταξης και ένα επαναληπτικό (αντιτετανικό νομίζω) πριν την ορκωμοσία
Centurion Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ...μου 'χε πει ότι το εμβόλιο είναι αντιτετανικό και κάτι άλλο, αντικαυλωτικό... Κυκλοφορούσε αυτή η φήμη όχι μόνο για τα εμβόλια αλλά και για το φαγητό
qsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αυτό είναι γιγάντια μουφα Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia 1
Centurion Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αυτό είναι γιγάντια μουφα Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia Συμφωνώ, είναι μία από τις κλασσικές ράδιο αρβύλες του ΕΣ. Μια σειρά μου είχε ψύχωση με αυτό, ώσπου σε μία έξοδο πήγαμε από Miami μεριά (Λευκωσία) και του πέρασε σε χρόνο dt.
Προτεινόμενες αναρτήσεις