flik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Είχε στο εστιατόριο κανάτες που γέμιζαν απο τις βρύσες μέσα, αλλά σε συνδυασμό με τα ποτήρια που δεν σου έδιναν την αίσθηση καθαριότητας προτιμούσαμε με μπουκάλι. Επίσης και εκεί να πιεις, πόσο να πιεις. Πάλι μετά απο 1 ώρα ξαναδιψούσες με αυτή τη ζέστη.
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Φαντάζεσαι να μπαινοβγαίνουν 1000 άτομα κάθε λίγο και λιγάκι στα μαγειρία; Φαντάσου και να είχες υπηρεσία στα μαγειρία και να έκανες λάντζα και να έρχονταν όλοι αυτοί.
nicoc89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 καλά στα μαγειρία/εστιατόρια τι είχε? Είχε στο εστιατόριο κανάτες που γέμιζαν απο τις βρύσες μέσα, αλλά σε συνδυασμό με τα ποτήρια που δεν σου έδιναν την αίσθηση καθαριότητας προτιμούσαμε με μπουκάλι. Επίσης και εκεί να πιεις, πόσο να πιεις. Πάλι μετά απο 1 ώρα ξαναδιψούσες με αυτή τη ζέστη. το νερό στα μαγειρεία βρώμαγε χλώριο και τα ποτίρια ήταν βρώμικα. είχα κάνει υπηρεσία μαγειρία και τότε τα πλέναμε ολα κομπλε και τα περνούσαμε και απο ενα μηχάνημα με ατμό , αλλα αυτό ηταν τις πρώτες ημέρες , αργότερα η κατάσταση έγινε άστα να πάνε. Βέβαια και οι δίσκοι δεν πήγαιναν πίσω , θυμάμαι ενας φίλος πήγε να πάρει δίσκο και είχε αποφάγια μέσα . Θα μου πεις οτι τα έπλεναν φαντάροι και αυτοί φταίνε αλλα όταν υπάρχει λοχίας υπεύθυνος για τα μαγειρεία σε υπηρεσία εκείνη την στιγμή περιμένεις οτι θα ρίχνει και καμια ματιά που και που .. πάντως τα μαγειρεία έκλειναν στις 9 το βράδυ περίπου και δεν είχες επιλογή. το λογικό θα ήταν να υπηρχε μια τουλάχιστον βρύση που να έχουμε πρόσβαση και το βράδυ
flik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Κι εγώ έκανα υπηρεσία μαγειρία, και πραγματικά ξενερώνεις λίγο. Το πλυντήριο για τα πιάτα είχε χαλάσει, και ότι γινόταν μόνο στο χέρι. Δεν προλάβαιναν να τα πλύνουν καλά τα παιδιά, και εγώ που τα πήγαινα έξω ανα 3άδες τους δίσκους έβγαλα φτερά. Και γενικά ποτήρια και δίσκοι δεν πλένονται τόσο καλά, ειδικά ανα αναλογιστείς οτι πολλοί που έβγαιναν να αδειάσουν στον κάδο τον δίσκο τους τον χτυπούσαν επάνω στον κάδο. Και φυσικά βρώμαγε και το ποτήρι και το νερό. Έπρεπε να υπάρχουν όπως είπε και ο Νίκος βρύσες καθαρές και καλές για νερό.
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Αυτά τα έπρεπε του στρατού, παίζει να είναι άπειρα εις το άπειρο.
mindtrapper Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 όλες οι μονάδες έχουν αυτ. πωλητές για νερο, καφέδες, κτλ. Νερό δωρεαν έχει μόνο απο τα μπάνια... εμείς δεν είχαμε αυτόματους πωλήτές και στηνόμασταν στο ΚΨΜ κανα 20λεπτο (oh yeah..) για να πάρουμε νερό γιατι εκτός απο πολύ κόσμο είχαμε και Κψμτζήδες που βαριόντουσαν το δύσκολο έργο τους και έκαναν 5 λεπτά να υπολογίσουν τι πρέπει να πληρώσεις. Δεν υπερβάλω , όντος κανα 20λεπτο τουλάχιστον περίμενες στην ουρά. επίσης μετά τις 10 το βράδυ δεν είχε ΚΨΜ , άρα τις πρώτες μέρες πολλοί την πάτησαν που δεν ήξεραν πως οι αυτ. πωλητές δεν δουλευουν και μήναμε χωρίς νερό. μια φορά μάλιστα ήταν βράδυ μετά την αναφορά (9:45) και ενας λοχίας πήγε και είπε στους ΚΨΜτζήδες "κλείστε το , μην τους δώσετε τίποτα" και μείναμε πόσα άτομα χωρίς νερό. την παρασκευή με την ορκωμοσία πήγαμε επίσης να πάρουμε νερό και ηταν ενας γαλονάς και λέει στον άλλο ΚΨΜτζή "μην τους δώσεις νερό, κλείστο" καλά έκανα που είχα καβάτζα 2-3 νερά πάντα στο σάκο μου... τιμή νερού 20 λεπτά , οι ποιο πολλοί χρειαζόμασταν τουλάχιστον 5 την μέρα (όλες της μέρες ζέστη , ιδρώναμε , βήμα 5-6 ώρες την μέρα μέσα στον ήλιο , λογικό ήταν) και έτσι χαλάσαμε 30 euro μόνο σε νερό. Κι εγώ έκανα υπηρεσία μαγειρία, και πραγματικά ξενερώνεις λίγο. Το πλυντήριο για τα πιάτα είχε χαλάσει, και ότι γινόταν μόνο στο χέρι. Δεν προλάβαιναν να τα πλύνουν καλά τα παιδιά, και εγώ που τα πήγαινα έξω ανα 3άδες τους δίσκους έβγαλα φτερά. Και γενικά ποτήρια και δίσκοι δεν πλένονται τόσο καλά, ειδικά ανα αναλογιστείς οτι πολλοί που έβγαιναν να αδειάσουν στον κάδο τον δίσκο τους τον χτυπούσαν επάνω στον κάδο. Και φυσικά βρώμαγε και το ποτήρι και το νερό. Έπρεπε να υπάρχουν όπως είπε και ο Νίκος βρύσες καθαρές και καλές για νερό. Παίζει και να με πείσατε να μην παρουσιαστώ αυτή την στιγμή. Ότι το είχα πάρει απόφαση να πάω να ξεμπερδεύω...
PavelX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ρε παίδες μια ερώτηση. Τις τελευταίες 3 εβδομάδες φορούσα καθημερινά τα άρβυλα. Κάπου στα μισά άρχισαν να μουδιάζουν (σαν μυρμίγκιασμα) τα δάκτυλά μου (και λίγο το πέλμα) κάθε φορά που ξάπλωνα για ώρα (π.χ. ύπνος). Αλλά δεν το καταλαβαίνω την ώρα που είμαι ξαπλωμένος παρά μόνο την ώρα που πατάω ξανά στο πάτωμα. Το μούδιασμα (ή μυρμίγκιασμα) περνάνε εφόσον περπατήσω λίγο. Είναι από τα άρβυλα αυτό ή παίζει κάτι άλλο και να πάω σε γιατρό;
nicoc89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παίζει και να με πείσατε να μην παρουσιαστώ αυτή την στιγμή. Ότι το είχα πάρει απόφαση να πάω να ξεμπερδεύω... εγω πάντως δεν το μετανιώνω , γιατι ήδη πέρασε ενας μήνας και μου μένουν άλλοι 7 (πολύτεκνος) το μόνο που σκέφτομαι ειναι πως θα ξεμπερδέψω και μετά δεν με ξαναβλέπουν. το παν ειναι να είσαι με καλά άτομα στον θάλαμο σου και ηλικίες κοντινές , να μην υπάρχει χάσμα... εμείς ήμασταν όλοι απο 19 μέχρι 25 και ταιριάζαμε σαν παρέα. χαβαλές , ελάχιστες εντάσεις και όλα κομπλέ. έτσι περνάνε οι μέρες νεράκι , τώρα θα δω στην μονάδα τι θα παίζει . Αν είναι ανάλογο σκηνικό θα ειναι μια χαρά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ρε παίδες μια ερώτηση. Τις τελευταίες 3 εβδομάδες φορούσα καθημερινά τα άρβυλα. Κάπου στα μισά άρχισαν να μουδιάζουν (σαν μυρμίγκιασμα) τα δάκτυλά μου (και λίγο το πέλμα) κάθε φορά που ξάπλωνα για ώρα (π.χ. ύπνος). Αλλά δεν το καταλαβαίνω την ώρα που είμαι ξαπλωμένος παρά μόνο την ώρα που πατάω ξανά στο πάτωμα. Το μούδιασμα (ή μυρμίγκιασμα) περνάνε εφόσον περπατήσω λίγο. Είναι από τα άρβυλα αυτό ή παίζει κάτι άλλο και να πάω σε γιατρό; δεν έχουν συνηθίσει ακόμα τα πόδια σου κι εγώ κάπως έτσι ήμουν στην αρχή
arxaggelos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Για καλό και για κακό πάνε και στο γιατρό της μονάδας να πάρεις μια γνώμη. Ακόμη κι αν σε βγάλει απλά ελεύθερο αρβύλων για κανένα διήμερο, κέρδος είναι.
nicoc89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 δεν έχουν συνηθίσει ακόμα τα πόδια σου κι εγώ κάπως έτσι ήμουν στην αρχή εμένα πάλι δεν με είχαν χτυπήσει καθόλου οι αρβύλες και ήμουν κομπλέ μέχρι που πήγαμε για βολή που ήταν κανα 6άρι χιλιόμετρα πήγαινε-έλα με ανηφόρες/κατηφόρες με αποτέλεσμα να τριφτούν οι αστράγαλοι μου και να μου κάνει πληγές. στον αριστερό αστράγαλο μάλιστα ήταν τόσο βαθιά η πληγή που έβλεπες κρέας.. με έβγαλαν ελεύθερο αρβύλων για κανα 4άρι μέρες αλλα συνέχισα να φοράω αθλητικά και μετά γιατι δεν μου είχε περάσει και ο γιατρός μας απηλούσε πως αν πάμε για τόσο ασήμαντο (λολ) θέμα ξανά θα μας βγάλει αναφορά. γάζες, ιώδιο και αλοιφές ανάπλασης κλπ και έμενε ανοιχτή η πληγή με υγρό. τελικά έχουν περάσει 15 μέρες περίπου και κοντεύει να φύγει. πάντως στον γιατρό για κολοβάρεμα δεν πήγα , την μία πήγα γιατι με έπιασε κάτι σαν αλεργία απο την σκόνη (είχε να με πιάσει 15 χρόνια και με έπιασε εκει μέσα) , την άλλη είχα πυρετό και ζαλιζόμουν , άλλη μια φορά για διάρροιες που μου είπε πως 3ης διάρροιες με στομαχόπονο δεν είναι αρκετές για να θεωρούμε άρρωστος και να με δει καν και για τις πληγές στα πόδια. λές και εμείς φταίμε , μπήκαμε εκει μέσα και απο 1600 άτομα το 90%+ αρρωστήσαμε
qsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ρε παίδες μια ερώτηση. Τις τελευταίες 3 εβδομάδες φορούσα καθημερινά τα άρβυλα. Κάπου στα μισά άρχισαν να μουδιάζουν (σαν μυρμίγκιασμα) τα δάκτυλά μου (και λίγο το πέλμα) κάθε φορά που ξάπλωνα για ώρα (π.χ. ύπνος). Αλλά δεν το καταλαβαίνω την ώρα που είμαι ξαπλωμένος παρά μόνο την ώρα που πατάω ξανά στο πάτωμα. Το μούδιασμα (ή μυρμίγκιασμα) περνάνε εφόσον περπατήσω λίγο. Είναι από τα άρβυλα αυτό ή παίζει κάτι άλλο και να πάω σε γιατρό; φιλε εγω παρουσιαστικα πριν ενα χρονο περιπου και τα τις ακρες των μεγαλων δαχτυλων μου αρχισα να τις νιωθω μετα απο κανα 5μηνο/6μηνο θητειας , οταν εκοψα το παρα πολυ περπατημα επισης ειχα συχνα μουδιασματα και στο πελμα και επαθα 2-3 φορες τενοντιτιδα (ειχα βγει και 4 μερες ελευθερος αρβυλας οταν με ειχε πεθανει και δεν μπορουσα να το πατησω , αλλα επειδη δεν ημουν και ελευθερος ορθοστασιας φυλουσα σκοπια με τα γιωτεξ, ηταν μαλιστα και πολυ πιο ζεστα στο πολυ κρυο και φοβερα πιο ανετα, σε καποια φαση τα εβαζα και αυτοβουλως αφου κανεις δε με τσεκαρε.. σιγα μην ετρεχαν να κοιταξουν το βιβλιο ) ακομα και οταν ειχα μερες αδεια το φαινομενο συνεχιζε μολις απολυθηκα μου περασε τελειως επανερχονται τα δαχτυλα , ειναι κατι που μπορει να συμβει σε πολλους , αλλα πηγαινε σε κανα γιατρο να παρεις καμια γνωμη στο κεντρο που μου πρωτοπαρουσιαστηκε και στη συνεχεια στην ειδικοτητα , ειχα τη τυχη να ειμαι με γιατρους οπλιτες (λογω υγειονομικου) και επαιρνα γνωμες χωρις να χρειαζεται να τρεχω στο ΣΤΕΠ με τους βλακες και με ψιλοδουλευαν που ανησυχουσα για αυτο.. δεν ειναι κατι μου ελεγαν και οντως δεν ηταν απο ενα σημειο και μετα επαψα να ασχολουμαι γιατι εβλεπα βελτιωση η μονη μαλακια που μου εμεινε ειναι οτι την ακουσε μια φλεβα στη γαμπα (κιρσος) στο αριστερο ποδι που στηριζομαι κυριως και φαινεται λιγο σκατα αν πιεστει αλλα προβλημα στο κυκλοφορικο δεν εχω (γιατι πηγα να το τσεκαρω καλου κακου), απλα ειχα μαλλον ευαισθησια και με τη πολλη ορθοστασια μου προεκυψε νωριτερα απο οτι θα μου προεκυπτε οπου μπορεις λουφαρε και κατσε και οχι τσιτα δεμμενα τα κορδονια (προσοχη βεβαια μη παθεις κανα διαστρεμμα ετσι παραπατωντας) επισης βγαζε οπωσδηποτε καλτσες οταν πηγαινεις για υπνο και ριχνε και κανα ποδολουτρο ακομα και αν δεν κανεις μπανιο, κανει πολυ καλο ενδεχομενως παρε και καλυτερους πατους, αλλα βελτιωση θα δεις μονο οταν κοψεις τις μεγαλες αποστασεις και τη συνεχη ορθοστασια (αν εισαι τυχερος βεβαια) ΥΓ απο γιατρους αξ/κους μην περιμενεις και ιδιαιτερα φοβερη μεταχειριση , απλα παρε αποφαση οτι θα τον πιεις για καποιο καιρο και ηρεμησε μη σε τρελαινει η σκεψη γιατι χειροτερο κακο θα σου κανει αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις