Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συνηθως περα απο τη πυλη δε κουμπωνεις..

εκει που ημουν εγω και ο thresh ομως (παροτι ημασταν μεσα στην αττικη) ειχαν τη ψυχωση να κουμπωνεις παντου

σε ενα κατσικοβουνι που ημουν πριν οχι

επισης στη πυλη πρεπει κανονικα να φορας αλεξισφαιρο με πλακες και να σου φευγει η μεση..

αλλου το φορουσα κανονικα, αλλου χωρις πλακες μονο για τη μοστρα

επισης μου χει τυχει σε πυλη να απαιτουν να χρησιμοποιουμε αορτηρα 3 σημειων που μας εδιναν εκει

παντα ισχυε το πρωι μπερε και απο καποια ωρα και μετα κρανος

στις πυλες ισχυουν αλλα πραγματα απο τις υπολοιπες υπηρεσιες γιατι εισαι η "μοστρα" του στρατοπεδου (και ο πρωτος που θα πεσει σε εξωτερικη) και το πιο πιθανο μερος να γινεις στοχος απο κανα ψυχακι

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμείς το ίδιο, αλεξίσφαιρο (οι πιο πολλοί βγάζαμε τις πλάκες), κράνος αλλά όχι γεμιστήρα. Σε άλλο στρατόπεδο στην αττική που είναι ο αδερφός γεμιστήρα παντού. Σε λίγα μέρη δεν κουμπώνεις γεμιστήρα, πάντως συμβαίνει, και στο ΓΕΣ. Στον εβρο όλοι είχαν κανονικά. Τώρα και να έχεις άμα πυροβολείς διαδηλωτή είναι άλλο θέμα. Θεωρητικά ίσως ναι, στην πράξη...

Δημοσ.

και παλι για να πυροβολησεις (εστω και προειδοποιητικα) πρεπει να παρεις αδεια

αδεια σε μια τετοια περιπτωση δε θα σου εδινε κανεις

στις πυλες ειδικα που υπαρχει παντα ο αρχιφυλακας, εσυ δεν παιρνεις καμια πρωτοβουλια

εμεις ουτε σε στρατηγο δεν ανοιγαμε , αν δεν ερχοταν να του ανοιξει ο αρχιφυλακας, οσο και αν μας τα επρηζε

• Like 1
Δημοσ.

ε ναι ο εφοδευων εχει ξεχωριστο αναγνωριστικο για τον αρχιφυλακα ,αφου οταν του κανεις αναγνωριση μετα του λες ανεμενε αναγνωριση απο τον αρχιφυλακα ! (και δεν ηξερα οτι αφου το πεις αυτο και ερθει ο αρχιφυλακας εσυ πας πισω στο κιοσκι σου :Ρ και καθομουν και σημαδευα την εξωτερικη εφοδευων και μου λεει: καλα καλα δε χρειαζεται να με σημαδευεις !!!! )

Δημοσ.

πάντως μας κόψανε το μειωμένο εισιτήριο ..

άντε τώρα να σκάσω καμια 70ριά euro να πάω απο Πάτρα -> Θήβα ...

ελεος.

εμας μας κοψανε εισητηριο πανε ελα οσο εκανε μονο το πανε αλλα επρεπε να τα αγορασεις και τα δυο...

64,5 ειχανε ειτε επαιρνες μονο το παανε ειτε επαιρνες και τα δυο...

Δημοσ.

εμας μας κοψανε εισητηριο πανε ελα οσο εκανε μονο το πανε αλλα επρεπε να τα αγορασεις και τα δυο...

64,5 ειχανε ειτε επαιρνες μονο το παανε ειτε επαιρνες και τα δυο...

πάντως δεν καταλαβαίνω γιατι να πληρώνω εισιτήρια .. λες και θα πάω να φυλάξω τα χωράφια του πατέρα μου...

είπαμε άμισθη θητεία αλλα όχι και να ξεφραγκιαστούμε , ιδικά στην εποχή μας που δεν υπάρχουν.

Δημοσ.

Οταν παρεις την μεταθεση θα φυγεις με φυλλο πορειας και δεν θα πληρωσεις τιποτα...

αλλα σε αυτην την εξοδο τα εξοδα ειναι δικα σου...

Δημοσ.

ε μα κι εσυ τον σημαδευες ? :P δε μπορουσες να το εχεις προς τον ουρανο το ρημαδι?

Την αλλη μερα την ακουσε ο "κρυφος" σκοπος επειδη δεν εκανε αναγνωριση στον Αρχιφυλακα που ειχε παει να φερει τον ΑΥΔΜ για να ανοιξει την πορτα!!

Δημοσ.

Οταν παρεις την μεταθεση θα φυγεις με φυλλο πορειας και δεν θα πληρωσεις τιποτα...

αλλα σε αυτην την εξοδο τα εξοδα ειναι δικα σου...

και οταν θα έρχομαι επίσης τα έξοδα δικά μου

θα μου πεις στο κέντρο πληρώναμε και το νερό γιατι δεν υπήρχε πόσιμο , οπότε πάλι καλά να λέμε αν θα έχουμε και δωρεάν νερο στην μονάδα

Δημοσ.

και οταν θα έρχομαι επίσης τα έξοδα δικά μου

θα μου πεις στο κέντρο πληρώναμε και το νερό γιατι δεν υπήρχε πόσιμο , οπότε πάλι καλά να λέμε αν θα έχουμε και δωρεάν νερο στην μονάδα

όλες οι μονάδες έχουν αυτ. πωλητές για νερο, καφέδες, κτλ. Νερό δωρεαν έχει μόνο απο τα μπάνια...
Δημοσ.

όλες οι μονάδες έχουν αυτ. πωλητές για νερο, καφέδες, κτλ. Νερό δωρεαν έχει μόνο απο τα μπάνια...

οχι και ολες.. και τα μπανια με σωληνες απο αμιαντο του '60 (οταν ηταν εξοδουχοι και ολοι οι καψιμιτζηδες) δεν ηταν και η καλυτερη ιδεα

οποτε νερο μονο απο delivery

αν δεν εχεις αυτο το προβλημα παντως πολυ συχνα ολο και καπου υπαρχουν βρυσες ή ψυκτρες

Δημοσ.

εμείς δεν είχαμε αυτόματους πωλήτές και στηνόμασταν στο ΚΨΜ κανα 20λεπτο (oh yeah..) για να πάρουμε νερό γιατι εκτός απο πολύ κόσμο είχαμε και Κψμτζήδες που βαριόντουσαν το δύσκολο έργο τους και έκαναν 5 λεπτά να υπολογίσουν τι πρέπει να πληρώσεις. Δεν υπερβάλω , όντος κανα 20λεπτο τουλάχιστον περίμενες στην ουρά.

επίσης μετά τις 10 το βράδυ δεν είχε ΚΨΜ , άρα τις πρώτες μέρες πολλοί την πάτησαν που δεν ήξεραν πως οι αυτ. πωλητές δεν δουλευουν και μήναμε χωρίς νερό.

μια φορά μάλιστα ήταν βράδυ μετά την αναφορά (9:45) και ενας λοχίας πήγε και είπε στους ΚΨΜτζήδες "κλείστε το , μην τους δώσετε τίποτα" και μείναμε πόσα άτομα χωρίς νερό.

την παρασκευή με την ορκωμοσία πήγαμε επίσης να πάρουμε νερό και ηταν ενας γαλονάς και λέει στον άλλο ΚΨΜτζή "μην τους δώσεις νερό, κλείστο"

καλά έκανα που είχα καβάτζα 2-3 νερά πάντα στο σάκο μου...

τιμή νερού 20 λεπτά , οι ποιο πολλοί χρειαζόμασταν τουλάχιστον 5 την μέρα (όλες της μέρες ζέστη , ιδρώναμε , βήμα 5-6 ώρες την μέρα μέσα στον ήλιο , λογικό ήταν) και έτσι χαλάσαμε 30 euro μόνο σε νερό. :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...