Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνώ. Ας διώξουμε επιτέλους όλους τους τεμπελχανάδες που τους πληρώνουμε για να τα ξύνουν μπας και εξοικονομήσουμε κανα € που το παίρνουν απ' το χαμηλοσυνταξιούχο που πάει 10 του μηνός και δεν έχει να φάει.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο ευθύνεται αυτός, άλλο τόσο ευθύνεσαι κι εσύ που βολεύτηκες και πληρώνεσαι για το τίποτα.

Και κλαίγεσαι κιόλας που σου έχουν μειώσει το μισθό.

Εκτός του ότι θα 'πρεπε να παίρνεις πάρα πολύ λιγότερα γι' αυτά που (δεν) κάνεις, συγκεκριμένα εσύ και οι όμοιοί σου που θέλετε να τιμήσετε την πατρίδα σας, θα 'πρεπε να το κάνετε τσάμπα.

Δημοσ.

Η διαφθορά είναι παντού. Εσύ λες τον Χ συνταξιούχο ότι βοήθησε στην καταστροφή της Ελλάδος μέσω της ψήφου/απάθειάς του για τα κοινα. Εγώ λέω πως ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ καραβανάδες το χειμώνα κλέβουν πετρέλαιο για το σπίτι τους/λάδι για το σπίτι τους, ν για το σπίτι τους.. Επιτέλους σταμάτα να υποστηρίζεις αυτό με το οποίο συμφωνείς κι ας είναι εξίσου "ζημιογόνο" με αυτό που κατηγορείς. Όχι εσύ, όλοι.

Δημοσ.

Αναρωτιόμουν σήμερα με αφορμή το ντου στο πεντάγωνο, από πότε άρχισε αυτή η ελληνική πατέντα να μην έχουν σφαίρες οι σκοποί στα όπλα τους αλλά στις θήκες και ραμμένες ?

Δεν λέω φυσικά για το περιστατικό αλλά γενικά για τα στρατόπεδα στα σύνορα κτλ.

Δημοσ.

Αναρωτιόμουν σήμερα με αφορμή το ντου στο πεντάγωνο, από πότε άρχισε αυτή η ελληνική πατέντα να μην έχουν σφαίρες οι σκοποί στα όπλα τους αλλά στις θήκες και ραμμένες ?

Εμείς είχαμε κανονικά σφαίρες, 3 αβολίδωτα και μετά κανονικές.

Τα αβολίδωτα καλώς τα είχαμε, γιατί υπάρχουν πολλοί ανάπηροι.

Αρχικα δεν κλαιγομαι για την μειωση του μισθου μου. Δεν ειμαι τεμπελης σαν κι εσας, κανω κι αλλη δουλεια. .

Ε τα βλέπεις; Όταν κάποιοι έχουν δύο και βάλε δουλειές, πώς να βρει δουλειά μετά ο πτυχιούχος; Και δε μιλάμε στο αντικείμενό του, αλλά για οποιαδήποτε δουλειά.

Δημοσ.

Οι σκοποί έφαγαν Φ που αφήσαν τον κόσμο να μπουκάρει;

Αν δεν τους αφήναν να μπουκάρουν, δεν θα τους κατηγορούσαν για "blah blah blah blah" βαλε εδώ ευνοητες κατηγορίες;

Τι θεωρείτε ότι θα ήταν σωστό σε εκείνη την περίπτωση; Εγώ ίσως έριχνα στον αέρα για να τρομάξουν ξερωγώ. Δεν θα ήθελα να απολυθώ σε 23423 χρόνια :P

Δημοσ.
Ναι μονο που εγω εχω κι αλλα πτυχια. Επισης δεν φταιω εγω που ημουν (λογικα) καλυτερος απο τον αλλον ή που με προσελαβαν. Για να ειχε και ο αλλος διδακτορικα κτλ και θα σου ελεγα εαν επαιρναν εμενα.

Ναι, ακριβώς αυτό γίνεται στην Ελλάδα που προσλαμβάνεται πάντα ο καλύτερος και όχι αυτός που έχει μέσο.

Εγώ αν πάω καλά ή εσύ με αυτά που λες;

Δημοσ.

Σου τη λέει ότι σε μία συρρικνωμένη οικονομία με θέσεις εργασίας με το σταγονόμετρο εσύ είσαι άπληστος που θες και δύο (για τους λόγους σου.) Κάποτε μιλούσα με τη γιαγιά μου και της είχα πει ότι είχα την ευκαιρία νακάνω δεύτερη δουλεια τα Σ/Κ για αρκετά καλά λεφτά αλλά δεν το έκανα γιατί δεν θα ήθελα εγώ με τη δεύτερη δουλειά μου να εμποδίσω κάποιον άνεργο να βρει έστω και εκείνη. Για εμένα θα ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, για τον άλλο ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Φυσικά η γιαγιά "πας καλα; Τι σε νοιάζει για τον άλλον; Εσύ τον εαυτό σου κοίτα". Ξενέρωσα με τη γιαγιά μου

εδιτ

Συγγνωμη αλλα αυτη την στιγμη με κατηγορεις αδικα για κατι που δεν αληθεύει. Εαν οντως ειχα μεσο δεν θα καθομουν με τα 600€ σε καθε κουτσοχωρι. Θα τα παραταγα ολα και θα πηγαινα στην αλλη "βολεμενη" δουλεια που θα ειχα και μεσο......

ΚΑΙ καραβανάς ΚΑΙ α-μεσος; DUDE THATS HARSH!

Δημοσ.

Δεν κατηγόρησα εσένα προσωπικά, ανέφερα κάτι που ισχύει σε τεράστιο βαθμό σε αυτή τη χώρα.

Μπορεί εσύ να είσαι ένας απ' τους λίγους που βρήκαν δουλειά με τα προσόντα τους και όχι με μέσο.

Τώρα αν θες να μου πεις ότι δεν υπάρχει μέσο και όλοι αξίζουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται, πες το μου να σταματήσει εδώ η συζήτηση.

Δημοσ.

αυτο που λες δεν ισχυει

στις πυλες (και οχι μονο) εχεις παντα κουμπωμενη γεμιστηρα με 3 αβολιδωτα και 15 κανονικες και μια ή 2 γεμιστηρες (ραμμενες ή σφραγισμενες με μολυβοσφραγιδα)

διαφορετικα παντα εχεις τη γεμιστηρα με τα 3 αβολιδωτα στην εξαρτυση , ετοιμη για κουμπωμα

στις πυλες γενικα κουμπωνεις , στις απλες σκοπιες αναλογα τη περιπτωση..

εχω πεσει σε περιπτωση οπου κουμπωνες στη πυλη μονο και σε αλλο στρατοπεδο οπου κουμπωναμε παντου (εκτος απο τα εποχουμενα περιπολα με οχημα) ειτε αυτο ηταν σκοπιες ειτε πεζοπορα περιπολα.

εξαρταται απο το σχεδιο ασφαλειας του καθε στρατοπεδου.

μου χει τυχει βεβαια να κανω και σε πυλη νοσοκομειου χωρις σφαιρες (γιατι δε μετρουσαν και σε καποια φαση ειχαν κλεψει σφαιρες, οποτε τις ειχαν με ταινια, ουσιαστικα δε μπορουσες να τις χρησιμοποιησεις) , αλλα αυτο ηταν μολις μια περιπτωση

οι σκοποι δεν ειναι σε θεση να πυροβολουν εισβολεις απο μονοι τους, ουτε ο στρατος ειναι εκπαιδευμενος (γενικα) για την αντιμετωπιση πληθους και δεν εχει αλλωστε και τα μεσα

ηταν δουλεια της αστυνομιας να μην μπουν μεσα οι διαδηλωτες και οχι των στρατιωτων οι οποιοι ειναι οι τελευταιοι τροχοι της αμαξης

• Like 2
Δημοσ.

Σε σκοπιά στο πεντάγωνο που έκανα για ένα τρίμηνο φέτος την άνοιξη, δεν είχαμε κουμπωμένη γεμιστήρα πάντως. (Οχι στην κεντρική πύλη, σε πλαϊνή)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...