Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 και σε μας υπήρχε ο κανόνας "ποτέ πάνω από 2-1"... είχε φύγει ο Γαλανός από το ΚΕΥ?
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 οχι δεν ασχολουταν αυτος με υπηρεσιες , λιγο ο λοχαγος (μπ..ας) και κυριως οι 2 πανεξυπνοι ΕΜΘ.. αυτοι τα εκαναν οπως τα εκαναν
sargio01 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Πόσος είναι ο μισθός του στρατεύσιμου;
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 8.60κατι.. κατι τετοιο.. βεβαια υπο περιπτωσεις αλλαζει, αν εχεις χασει το πατερα σου πχ ειναι πολλαπλασιο, αλλα και παλι οχι σοβαρο ποσο συνηθως θα τα παιρνεις αν διμηνο 3μηνο
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 μουτσοι πού? και πιστευεις οτι θα ειναι χειροτερα ο μουτσος απο τον ελληνα στρατιωτη-φιλιππινεζα? ή μηπως το ολο προβλημα σου ειναι αν θα κρατανε ή οχι οπλο?
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 α θα πανε και στο ναυτικο δηλαδη? και θα κανουν το πολυ δυσκολο πραγμα να καθαριζουν τουαλετες.. σκετη κουραση.. μετα τι αλλο θα κανουν θα σφουγγαρισουν κιολας? τελοσπαντων, εχουμε αρκετα διαφορετικες αποψεις.. η αποψη μου ειναι οτι οποιος θελει να λεγεται ή να γινει ελληνας πολιτης (οπως αποφασιζει το κρατος και οι νομοι, αυτο ειναι ενα αλλο θεμα συζητησης ) πρεπει να κανει ακριβως αυτα που κανουν και οι υπολοιποι ελληνες πολιτες αφου προκειται στη συνεχεια να εχει τα ιδια δικαιωματα με αυτους οι "εκπτωσεις" ειναι για μενα αδικαιολογητες (με εξαιρεσεις βεβαια πολυτεκνειας κτλ.. οχι γιατι καποιος γεννηθηκε σε αλλη χωρα )
sargio01 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 8.60κατι.. κατι τετοιο.. βεβαια υπο περιπτωσεις αλλαζει, αν εχεις χασει το πατερα σου πχ ειναι πολλαπλασιο, αλλα και παλι οχι σοβαρο ποσο συνηθως θα τα παιρνεις αν διμηνο 3μηνο Περίπου 3000δρχ. δηλαδή... Τη 10ετία του '90, ήταν 980δρχ. (2.88ευρώ !!!!!!!!)
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 αν και δεν ανηκω σε οικογενεια πολυτεκνων , ειμαι γενικα υπερ των προνομιων που τους δινονται , επειδη εχουν δυσκολιες που οι περισσοτερες οικογενειες δεν εχουν (ας μπουν και οικονομικα κριτηρια στη τελικη) και κανουν ενα μεγαλο καλο σε μια χωρα με υπογεννητικοτητα (επισης αλλα ζορια εχει και καποιος που εχει χασει το πατερα του, ή εχει αρρωστο γονεα ) στο παραπανω σκελος επιμενω, οτι το να φερουν οπλα (οι ικανοι να ειναι ενοπλοι) , ειναι απολυτως φυσιολογικο απο τη στιγμη που προκειται να γινουν ελληνες πολιτες με ιδια δικαιωματα με τους υπολοιπους αν δεν ηταν να γινουν πολιτες της ελλαδας και της ΕΕ, αλλα κατι "κατωτερο" ας ειχαν το βοηθητικο ρολο στον ΕΣ που λες εσυ. ομως αυτος που εχει ιδια δικαιωματα με μενα θελω να κανει οτι κανω κι εγω, γιατι υπαρχει και ενα ζορι στο κατω κατω και ειναι αδικο να το τραβανε μονο αυτοι που γεννηθηκαν ελληνες με την ιδια λογικη ημουν και κατα των ποσοστων των πομακων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. (offtopic αυτο βεβαια) πιστευω οτι αν θες καποιος πολιτης να θεωρειται ισος , να ειναι παντου ισος και οχι "λιγοτερο ή περισσοτερο ισος" διαφορετικα να ξεκαθαριστει οτι η ταδε και η ταδε κοινωνικη ομαδα αποτελειται απο πολιτες β' και γ' κατηγοριας.. και εχει λιγοτερα δικαιωματα απο μενα μπορει σε καποια απο αυτα τα θεματα να εχω και αδικο βεβαια και να τα βλεπω καπως υποκειμενικα, αλλα αυτο πιστευω αυτο λεω στο κατω κατω.. Περίπου 3000δρχ. δηλαδή... Τη 10ετία του '90, ήταν 980δρχ. (2.88ευρώ !!!!!!!!) μας εφερε αναπτυξη το ευρω και πολλαπλασιαστηκαν οι μισθοι μια φορα παντως που πηρα 3 μηνες μαζεμενους μπορεσα να βαλω βενζινη και να κινηθω με την ησυχια μου, γιατι ημουν ρεζερβα και ειχα ξεμεινει τελειως απο χρηματα
nicoc89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 πάντως μας κόψανε το μειωμένο εισιτήριο .. άντε τώρα να σκάσω καμια 70ριά euro να πάω απο Πάτρα -> Θήβα ... ελεος.
sargio01 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 αν και δεν ανηκω σε οικογενεια πολυτεκνων , ειμαι γενικα υπερ των προνομιων που τους δινονται , επειδη εχουν δυσκολιες που οι περισσοτερες οικογενειες δεν εχουν (ας μπουν και οικονομικα κριτηρια στη τελικη) και κανουν ενα μεγαλο καλο σε μια χωρα με υπογεννητικοτητα στο παραπανω σκελος επιμενω, οτι το να φερουν οπλα (οι ικανοι να ειναι ενοπλοι) , ειναι απολυτως φυσιολογικο απο τη στιγμη που προκειται να γινουν ελληνες πολιτες με ιδια δικαιωματα με τους υπολοιπους αν δεν ηταν να γινουν πολιτες της ελλαδας και της ΕΕ, αλλα κατι "κατωτερο" ας ειχαν το βοηθητικο ρολο στον ΕΣ που λες εσυ. ομως αυτος που εχει ιδια δικαιωματα με μενα θελω να κανει οτι κανω κι εγω, γιατι υπαρχει και ενα ζορι στο κατω κατω και ειναι αδικο να το τραβανε μονο αυτοι που γεννηθηκαν ελληνες με την ιδια λογικη ημουν και κατα των ποσοστων των πομακων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. (offtopic αυτο βεβαια) πιστευω οτι αν θες καποιος πολιτης να θεωρειται ισος , να ειναι παντου ισος και οχι "λιγοτερο ή περισσοτερο ισος" διαφορετικα να ξεκαθαριστει οτι η ταδε και η ταδε κοινωνικη ομαδα αποτελειται απο πολιτες β' και γ' κατηγοριας.. και εχει λιγοτερα δικαιωματα απο μενα μας εφερε αναπτυξη το ευρω και πολλαπλασιαστηκαν οι μισθοι μια φορα παντως που πηρα 3 μηνες μαζεμενους μπορεσα να βαλω βενζινη και να κινηθω με την ησυχια μου, γιατι ημουν ρεζερβα και ειχα ξεμεινει τελειως απο χρηματα Kοίταξε, η δική μου θέση στο ζήτημα της υπηρεσίας των αλλοδαπών στον ελλ. στρατό είναι ότι οι ξένοι που γεννήθηκαν εδώ (κι ας έχουν ήδη την ελλ. υπηκοότητα), πρέπει να έχουν ίδια δικαιώματα (και υποχρεώσεις) όσον αφορά την κρατική μέριμνα με εμένα που είμαι γηγενής και να επιλέγουν που θέλουν να υπηρετήσουν, εδώ ή στην μητρική πατρίδα τους. Εννοείται πως αν επρόκειτο να υπηρετήσουν εδώ, να υπηρετήσουν κανονική θητεία χωρίς διευκολύνσεις... Έχω αυτή την άποψη, γιατί δεν θεωρώ δίκαιο να ζεί και να προσφέρει στη πατρίδα μου έργο αντίστοιχο με το δικό μου και να μην έχει τα ίδια ακριβώς δικαιώματα με 'μένα, μόνο και μόνο επειδή δεν υπηρέτησε εδώ. Παράλληλα βάζω τον εαυτό μου στη θέση του, το πόσο θα 'θελα να υπηρετήσω την Ελλάδα στρατιωτικά (γιατί την αγαπώ και βάζω πρώτη απ' όλες αυτήν) κι ας ζω και εργάζομαι σε άλλη χώρα έχοντας όμως ίδια δικαιώματα με τους πολίτες εκείνης γιατί της προσφέρω ό,τι και ο γηγενής της, όσον αφορά την ανάπτυξή της.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Υποτιθεται οτι το "τραβας" αυτο το ζορι για την πατριδα σου και οχι για ευχαρίστηση ή επειδή δεν ειχες τι αλλο να κανεις.... Και εκει βασιζομαι και λεω οτι δεν πρεπει ξενοι να υπηρετουν στον ΕΣ μιας και δεν ειναι (ολοκληρωτικα) πατριδα τους η Ελλαδα και δεν αξιζουν τετοια "τιμη" (πρεπει να ειναι τιμη το να κανεις την θητεια σου για την χωρα σου). Βεβαια εχω τετοιες αποψεις μιας και τωρα πια ειμαι στρατιωτικος αλλα οπως και να το κανουμε εχουν μια βαση αυτα που λεω.... and that's what we call "cool story bro!"...
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 απ'ότι καταλαβα έχει ελλειψη σε μουτσους το ΠΝ. λούτσους έχετε τουλάχιστον;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 μάλλον για άλλη χώρα κι άλλου είδους θητεία θα εννοείς για να λες ότι είναι "τιμή"...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 ας αλλάξουμε πρώτα τα βασικά κι ας αφήσουμε τον ΕΣ για πιο μετά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις