Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ορκίστηκα κι εγώ στη Θήβα εχθές. Το σπίτι μου το νιώθω ξενοδοχείο περίπου 1000 αστέρων. Και ήμουν και 3η μοίρα. Πάρα πολλά άτομα. Οι λοχίες μερικοί ήταν καλοί, άλλοι τελείως βλάχοι. Ο θάλαμος μου είχε εντάξει άτομα, συνολικά ήμασταν 20-22. Φαγητό για τόσα άτομα όχι κακό. Το μεσημεριανό πολλές φορές ήταν αρκετά νόστιμο, μόνο κάτι βραδινά δεν έτρωγα, κονσέρβες zwan, ομελέτες κτλ. Αλλά γενικά έτρωγα άνετα.

Στην 28η Οκτωβρίου παίρνουμε άδεια; Γενικά στη μονάδα τώρα, στον μήνα εκπαίδευσης μένουμε μέσα όπως στο κέντρο;

Αυτό ακριβώς. Φοβούνται όλα τα ανώτερα στελέχη τι θα γραφτεί. Το είπε καθαρά λοχίας όταν ήταν υπηρεσία στα μαγειρία οτι όλοι φοβούνται αυτό.

Νίκο σε ποια πυρ/χία είσαι; 3Α εγώ.

3Β είμαι

μετά από 20 μέρες στην μονάδα μπορείς να πάρεις άδεια αλλα επειδή απότι ξέρω θα είμαστε παραμεθόριο οι ποιο πολλοί και μέσα σε αυτούς και εγώ πιστεύω, δεν πρόκειται να πάρω τότε άδεια αλλα τα Χριστούγεννα (μεγάλη απόσταση και έξοδα , οπότε δεν θα πηγαινοέρχομαι συχνά )

στο θέμα του φαγητού έχω να πω πως αν και πρόσεχα πήρα 2 κιλά. Δηλαδή δεν γύριζα στο ΚΨΜ να τρώω σαβούρα αλλα κ όμως ..

βέβαια άλλοι πήραν 8 κιλά οπότε τι να λέμε.

ελπίζω στην μονάδα που θα έχουμε εξόδους κάθε 2η? 3η μέρα (αν είμαστε τυχεροί ) να μπορώ να το ελέγξω το πράγμα αγοράζοντας μερικά πράγματα απο supermarket ή τρώγοντας έξω.

νευριάζω γιατι αντι να γινόμαστε καλύτεροι γινόμαστε χειρότεροι εκει μέσα..

ζήτησα να πάω στο γυμναστήριο της μονάδας και μου ζητούσαν χαρτιά απο καρδιολόγο/δερματολόγο/παθολόγο.. και οκ να τα βγάλω αλλα δεν με έστελναν 401 με την καθημερινή κίνηση, έπρεπε να τα βγάλω μόνος μου σε κάποια άδεια , πράγμα αδύνατον γιατι δεν προλάβαινα και να ήθελα, τώρα φεύγουμε.

οτι νανε.

περα απο το ζβαν που τηγανιζουν και βρωμαει, υπαρχει και υπηρεσιακο μοσχαρι βαθιας καταψυξης και αθλιας ποιοτητας

απλα δεν ειναι τοσων πολλων ετων για να το πει κανεις γκοτζιλα , αλλα θα μπορουσε

αυτό το σπετσοφάι που έφαγα μια φορά και με πήγε κόψιμο... :mellow:

και όχι μόνο εμένα αλλα τους περισσότερους

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

290 είμαι. Ο γκοτζίλα ήταν ένα κορν μπιφ κονσέρβα που καλύτερα να μη σχολιάσω. Εννοείται έδινες λ7 σε εξοδούχο να φέρει πιτόγυρο εκείνη τη μέρα. Αν φυσικά είχες τσάτσο δικό σου στα μαγειρεία να σου σφυρίξει από νωρίς τί θα έχει για βραδυνό.

Δημοσ.

Καλησπερα...

Χτες ορκιστηκαμε ...Και φτασαμε σπιτακι μετα απο 11ωρες ταξιδι κομματια...σημερα εχει ξεκουραση και το βραδυ ποτακι...

Νικο και σε μας στο ΚΕΕΜ ειχαμε γυμναστηριο...Πηγαιναμε και δεν μας λεγανε τιποτα, ουτε για χαρτια και τετοια...

Ειχαμε και γηπεδο ποδοσφαιρο και μπασκετ, δεν μας αφηνουν να παιζαμε αλλα εμεις πηγαιναμε και δεν ειχαμε μετα προβλημα...

Στην Σπαρτη ηταν πολυ καλα και το φαγητο πολυ ωραιο...Απο κιλα δεν πηρα πολλα ...το πολυ 2 με 3..Αλλα δεν ετρωγα ολο το ΚΨΜ αλλα απο το εστιατοριο της περισσοτερες φορες...

Να σκεφτεις ειχαμε χοιρινο κοκκινιστο με πουρε... Κοτοπουλο με ρυζι... και τα συνοδευανε με κοκα κολα καποιες φορες..και αλλες με παγωτο χαλβα συμιγδαλενιο και τετοια....

Δημοσ.

και εγω 2 κιλά πήρα το πολύ και πρόσεχα ..

εντάξει 74 κιλά είμαι , δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλα έχω 7 μήνες μπροστά μου , δεν παίζει να συνεχίσω έτσι γιατι 7χ2=14 και κλαυτά Χαράλαμπε. θα προσπαθήσω να βρω την άκρη πάντως πριν την πάθω. οκ υποχρεωτικός ο στρατός αλλα δεν θα καταστρέψουμε τελείως και την φυσική μας κατάσταση για αυτόν..

απορώ πάντως γιατι δεν μας άφηναν να γυμναστούμε... δεν έχει καμία λογική, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ήταν πως είχε να κάνει με τον αριθμό των στρατιωτών (1600). ελπίζω η μονάδα να ειναι αλλιώς.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί έπρεπε να σας προσέχει κάποιος σε περίπτωση που γινόταν κάτι, ευθυνόφοβοι ειδικά στο κέντρο...

Δημοσ.

Γιατί δε δήλωνες Ειδικές Δυνάμεις; Και θα βελτίωνες τη φυσική κατάσταση, και κιλά δε θα έπαιρνες.

Στο πεζικό δε θυμάμαι κάποιον που να μην πάχυνε, παίζει να είναι λίγοι αυτοί που το καταφέρνουν.

Δημοσ.

Γιατί δε δήλωνες Ειδικές Δυνάμεις; Και θα βελτίωνες τη φυσική κατάσταση, και κιλά δε θα έπαιρνες.

Στο πεζικό δε θυμάμαι κάποιον που να μην πάχυνε, παίζει να είναι λίγοι αυτοί που το καταφέρνουν.

δεν είμαι πεζικό , ειμαι πυροβολικό (Δεν ξέρω αν έχει σημασία , just saying)

ειδικές δυνάμεις δεν πήγα γιατι δεν μπορώ την στρατοκαυλίτιδα και το όλο consept

υποθέτω πως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.

ελπίζω το χαρτί για την μετάθεση να λέει "μχ" αν θυμάμαι καλά γιατι μου έλεγε ενας παλιός πως αν πάω για μετάθεση εκεί (ξέχασα που είναι το εκεί , αν καταλαβαίνει κάποιος ας πει χΔ) θα έχει καθημερινή πρωινή γυμναστική και ασκήσεις ενώ οπουδήποτε αλλού θα είναι full σαπίλα.

γιατί έπρεπε να σας προσέχει κάποιος σε περίπτωση που γινόταν κάτι, ευθυνόφοβοι ειδικά στο κέντρο...

αυτό ισχύει , εδω δεν μας άφηναν να τρέχουμε

σουρεαλ καταστάσεις

Δημοσ.

εγω παντως στο στρατο ξηρας μπηκα 92, εφτασα 78 καπου το χειμωνα που ειχα λιωσει, αλλα τωρα που απολυθηκα ξαναπηγα 89-90

ειχα ρεψει ηδη απο το κεντρο οπου πρεπει να χασα 3-4 κιλα με το καλημερα

Δημοσ.

Προφανώς και υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις, και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως την ποιότητα του φαγητού μέσα, αν έχεις συχνά εξόδους και τρως σπίτι, αν τρως συνέχεια παπαριές απ' το ΚΨΜ, το μεταβολισμό του καθενός και πολλά άλλα.

Δημοσ.

Ό,τι και ο qsis πιό πάνω. Συν ότι ο δίκας μας στη μονάδα την είχε δει Στρατηγός Πάτον και δεν έπαιξε ποτέ λούφα. Έχασα τρελά κιλά συνολικά, ειδικά στην αρχή.

Δημοσ.

Εμας κανονικα το προγραμμα ελεγε καθε πρωι να κοανουμε γυμναστικη...Ολο κιολο δυο φορες μας κανανε και οι πιο πολυ τεμπελιαζαν...

εγω γουσταρα ολη την φαση..Επεφτε για καμψεις και ο Αρχιλοχιας μαζι μας και οταν τον εβλεπα να ζοριζεται γελουσα...

Ηταν ωραια...

Και μας γι αυτο δεν μας αφηνα να παιζουμε μπαλα μην παθει κανεις μας τιποτα και τρεχουν μετα αυτοι...

Δημοσ.

Μια ερωτηση, αμα ξερει κανεις! Ποσο καιρο υπηρετουν οι Αλβανοι στον Ε.Σ που εχουν αποκτησει ιθαγενεια λογω φοιτησης?

Οχι οι ομογενεις εκ Αλβανιας, αλλα οι Αλβανοι!

Δημοσ.

Ποσο θα επερπε να υπηρετουν, ή ποσο υπηρετουν;

Εαν ειναι το πρωτο η απαντηση ειναι καθολου. Εαν ειναι το δευτερο η απαντηση ειναι 9 μηνες (το ιδιο με τους ελληνες - νομιζω 9 μηνες)

Οχι ρωταω ποσο υπηρετουν!!9 μηνες δηλαδη, οπως και οι Ελληνες?

Δημοσ.

Παντως το αστειο της προηγουμενης βδομαδας ειναι πως πολλοι νομισαν οτι εγινε κινημα του Ναυτικου..γιατι πολυ απλα δεν εψαξαν να δουν πως γιορταζουμε τα 100 χρονια απο τους νικηφορους βαλκανικους πολεμους..

http://www.youtube.com/watch?v=6vPtqiBbwD0

• Like 1
Δημοσ.

Ημουν κι εγω εκει! (μεσα σε φρεγατα ομως)

Ωραιος!! εγω πηγα και επισκεφθηκα στο λιμανι τη Φ/Γ και τη ΤΠΚ ..το Υ/Β λογω τεραστιας ουρας δεν πηγα (δεν αναφερω τα ονοματα γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...